Gamepad SPEED-LINK SL-4443-IRD STRIKE FX Wireless Gamepad
Gamepad SPEED-LINK SL-4443-IRD STRIKE FX Wireless Gamepad
Zdravím kupil som si tento gamepad na PC a nejde mi spravne, všetko mi naistanluje ovladače aj mi blika akoze ide, avšak pri fife mi prehodilo tlačitka a nejdu zmeniť a pri farcry 3 mi nejde vobec ani len načitať ovladač a nemozem ho hrať, stiahol som aj i ich stranky driver no nepomoho, nemate prosim niekto nejaku radu ako to sprovozniť aby to išlo všetko super. Je to PC/PS3 gamepad takze by mal ist aj na pc bez problemov no ja ich mam ... dakujem
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Gamepad SPEED-LINK SL-4443-IRD STRIKE FX Wireless Gamepa
Väčšina hier je prispôsobená len na xbox gamepad, takže ostatné sa nesprávajú správne. Stiahni si x360ce (xbox 360 controller emulator), spusti x360ce.exe a nakonfiguruj pre gamepad jednotlivé tlačítka. Po konfigurovaní (alebo aj pred) vlož všetky súbory z raru do adresára z hrou (musia byť tam kde sa nachádza spúšťací exe súbor s hrou).
Hru spúšťaj klasickým spôsobom a hra si ten emulátor sama spustí. Ak ti niečo nieje jasné tak na googli nájdeš podrobnejšie návody.
Hru spúšťaj klasickým spôsobom a hra si ten emulátor sama spustí. Ak ti niečo nieje jasné tak na googli nájdeš podrobnejšie návody.
Re: Gamepad SPEED-LINK SL-4443-IRD STRIKE FX Wireless Gamepa
Ano idem ti to ako som chcel Dakujem veľmi pekne