butthead napísal:
Nech si píše kto chce čo chce, na chrípku to u mňa zaberá za deň dva som fit ale často ani zbytočne to neužívam.... Netreba to s ničím preháňať. Avšak povedal som si ,že ked už máme cín a fluór v zubných pastách, ťažké kovy v strave, v zuboch/plomby/, chlór v pitnej vode, ftaláty vo fľašiach, hormóny v pitnej vode, v mäse, GMO v zelenine, ovocí a občas zjeme aj nejaké to naklonované mäsko, tak trošku chlóru na viac mi už aj tak viac poškodiť nemôže.
Ľudia sú ignoranti - vidia MSS a idú sa poskladať od strachu a ale to, že žerú kopec svinstiev, ktoré by ste ani psovi nedali keby ste vedeli čo obsahujú tak to ich netrápi. Denne sme intoxikovaní rôznymi svinstvami od vdychovania znečisteného vzduchu až po žranie liekov, pitie znečistenej vody /navonok chemicky vyčistenej/ a jedenie hnusu.
Čo sa týka MMS ja osobne s ním nemám žiadne problémy ale používam ho iba v ťažkých prípadoch chrípky a zybtočne to dávkami nepreháňam 2,3 kvapky mi stačia, na každu 1 kvapku
chloritanu sodného 5 kvapiek kyseliny citronovej 10 percntnej rozrobenej s vodou. A hlavne dávaj pozor, keď to budeš kupovať, musí to byť
chloritan sodný nieže kúpiš to savo ktoré má podobný názov a niektorí špinavci to zneužívajú ba predavajú napr chlórnan sodný. Teda neviem či chceš brať MMS 1 alebo MMS2 ja užívam mms1.
Ale nebudem ti to ani doporučovať, ani predpisovať ani ťa presviedčať aby si to bral, je to na tebe a tvojom rozhodnutí. Mňa tiež nikto nepresviedčal dôkladne som si to zvážil a rozhodol sa. Nikto ti nemôže zaručiť pri nijakom lieku, ani chemickej zlúčenine, že z toho nebudeš mať problémy. Kto ti vraví, že nejaký liek je celkom bezpečný celkom iste klame, ja ti len píšem moje skúsensoti, mne to nijak neublížilo, ani mi to nič nepoškodilo a s chrípkou sa netrápim už 3 roky bez užívania liekov.
Samozrejme užívam to len fakt zriedkavo, možno 2 krát do roka niekedy len raz.
na záver perlička
"Lekári sú ľudia, ktorí predpisujú lieky, o ktorých vedia málo, na choroby, o ktorých vedia ešte menej, ľuďom, o ktorých stave nevedia vôbec nič."
Voltaire
inak tu mám ďalšie tzv. ,,konšpiračné video", ktoré chce poškodiť dobrej povesti medicíny a famaceutického priemyslu
inak je tu ešte iná alternatívna možnosť
http://zappertechnology.sk/index.php?op ... &Itemid=49 ale tá tiež nesie isté riziká, ono frekvencie môžu pomáhať ale aj ničiť, je dokázané, že niektoré frekvencie môžu rezonovať s DNA a ničiť ju, preto naši milovaní operatátori tieto fekvencie milujú a niektroí aj používajú, aká to ďalšia náhoda.