Audio nahrávaci software-
Audio nahrávaci software-
Zdravím ako muzikant už dlhšiu dobu i nahrávam pár skladieb a tak, a nedávno som si kúpil kvalitnejši študiový mikrofón a moje terajšie nastavenia a efekty v audacity sa mi zdajú nejako nekvalitné a ide mi to cez mixpult do PC takže s kartou by problém byť nemal . Takže sa pýtam že či jesto nejaký program ktorý robí lepši záznam zvuku .. pár demo verzii iných programov som vyskúšal ale nebolo to nič extra ..
Re: Audio nahrávaci software-
mám lepší mikrofón a myslím že audacity ten zvuk až tak kvalitne myslím nenahráva, môj názor... skúsil by som nejaký iný soft, keď tak iba na skúšku stiahnuť a potom ak sa osvedčí a moc by si na tom trval tak ho aj zakúpil, niečo ako ADOBE AUDITION alebo asi lepšie SONY Sound Forge Pro 10... potom máš mikrofón dobre nastavený- pretože ak sa pohráš v nastaveniach, dá sa aj z nekvalitného mikrofónu spraviť "dobrý" zvuk- osobne mám skúsenosť že hlasitosť nahrávania mám zníženú, a vtedy nahráva lepšie... musíš poskúšať 
Mikrofón mám Behringer c1-u takže no môžem povedať, že je dobrý .... dám na teba a vyskúšam ak jesto trial verziu toho sony študia ... ďakujem 
že to bude na 100% ti nezaručujem, nie som technický typ, skôr nadšenec ktorý si takéto veci skúša ale mechanicky stojím za prd
ale ten sony je myslím fakt dobrý, i keď adobe audition tiež ujde 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
sony je super, i keď ten nový adobe tiež stojí za to, sony sa mi zdal ale prehľadnejší, ľahší na ovládanie, jednoduchši, čo sa ale nedalo na audacity ? či kde bol problém s audacity ?
Čo sa týka záznamu signálov, tak tam nie je čo čarovať. Zložitejšie programy síce integrujú rôzne filtre, čím modulujú zaznamenaný signál, tým pádom zneje podstatne kvalitnejšie, ale vo výsledku to isté spravíš aj napríklad s Audacity, ak máš nejaké skúsenosti so spracovaním zvuku.
Ja používam Audacity spolu so Shure 58.
Ja používam Audacity spolu so Shure 58.
Ja mám v Audacity problém so šumom a hlasitosťou nahravania ... pridanú mám na max všade a mikrofon to nahrava ako by som len hladkal struny na gitare, ... Šum sa dá odstranit to viem ako ale potom to tak čudne znie ... som v tichej miestnoti a mám aj popfilter tak neviem...taktiež nenahráva dáko čisto ako som počul hlas a zvuky ostatných s týmto mikrofónom tak sa mi zdá dáky tlmený alebo zošumený ... skúsim pridať na soundcloud a pošlem link
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2014, 22:29)
tu je spomínaná nahrávka .... je to dosť tiché a v audacity na mastri son to dal skoro naplno ... keď to dám na max aby to bolo dobre počuť tak to chrči a tak ... mikrofón mam dobre umiestený pri gitare tak s tým by problém byť nemal
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2014, 22:29)
tu je spomínaná nahrávka .... je to dosť tiché a v audacity na mastri son to dal skoro naplno ... keď to dám na max aby to bolo dobre počuť tak to chrči a tak ... mikrofón mam dobre umiestený pri gitare tak s tým by problém byť nemal