Čo všetko ste dostali pod stromček?
Re: Čo všetko ste dostali pod stromček?
Od frajerky som dostal umelú vagínu
som ju za odmenu pomiloval ptm 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...tú vagínu?...
Famine, ako môže umelá vagína kúpiť ďalšiu umelú vagínu?
Inak, ja som dostal batoh, jednak lyžiarsky a tiež konečne aj s výstužou na notebook, s tým som spokojný, potom nejaké oblečenie, vrátane trička Linkin Park, ktoré som si vybral, potom vodnú fajku od brata, aby som mal na intráku čo bafkať, a potom klasika, nejaké ponožky, kozmetiku, perá, rôzne praktické kravinky, uterák a osušku s mojim menom a peniažky.
Inak, ja som dostal batoh, jednak lyžiarsky a tiež konečne aj s výstužou na notebook, s tým som spokojný, potom nejaké oblečenie, vrátane trička Linkin Park, ktoré som si vybral, potom vodnú fajku od brata, aby som mal na intráku čo bafkať, a potom klasika, nejaké ponožky, kozmetiku, perá, rôzne praktické kravinky, uterák a osušku s mojim menom a peniažky.
Toľko pohárikov, nechceš sa podeliťArkaz napísal:Zatial flasu Jamesona+pohariky,flasu ballantines+pohariky, a nejaku kozmetiku. A syn dostal super auto na dialkove tak s tym sa zahram aj ja
-
Arkaz
Addict
No pravdu povedat asi ich ani nevyuzijem nakolko som dostal aj takuto krasnu sadu ktoru som si zelal
jedna flasa a 6x poharik
Keďže všetko, čo potrebujem si kúpim sám alebo to už mám, tak to mali ťažké, ale vcelku užitočné veci som dostal:
- dynamická podložka na sedenie Sissel (mám sedavú robotu)
- kožená peňaženka (rozpadáva sa mi a som lenivý si ísť kúpiť novú)
- pero s kamerou (dám sa na špionážnu kariéru?)
- knihy
- nejaká luxusnejšia prírodná kozmetika
- a áno, ponožky
- dynamická podložka na sedenie Sissel (mám sedavú robotu)
- kožená peňaženka (rozpadáva sa mi a som lenivý si ísť kúpiť novú)
- pero s kamerou (dám sa na špionážnu kariéru?)
- knihy
- nejaká luxusnejšia prírodná kozmetika
- a áno, ponožky
ja som dostal sam od seba letenku na Slovensko 
meffisto.. to si bol celý rok taký zlý? Lepšie destinácie v ponuke už naozaj nemali? No snáď budúci rok sa Ti pošťastí niečo lepšie.. 
ja som dostal vestu do roboty a sadu klucov z lidlu co som si vybral sam a priatelka zaplatila
tento rok boli krute vianoce minute cez 1000na darceky ale aspon som potesil priatelku a mamku 
-
Mek
Addict
Nic neobvykle: uterak, ponozky a spodne pradlo, vonavku (tu sme dostali vsetci, zhodli sme sa, ze asi smrdime), nejake krizovky, tricko a postelne pradlo. Ja som spokojny.
-
Kok
Light Professional
dostal som to co som si kupil
hlavne handry a hry
ja som dostala € - klasika, knihu a ten najkrajší darček na svete a to , že budem tetou !!!!!
už teraz viem, že každé Vianoce budú krásne...
zopar euro, kriminalku ktoru v zivote neotvorim, povinnu domacu vybavu(ponozky, teplaky, slipy, papuce), otec mi zaplatil polku povinnej poistky na auto a jeden batman comics(tomu som najviac rad, necakal som ze ma v takom veku chytia comicsy
)
Proteín, bcaa, proteínové tyčinky, bundu na jar, kotníkové topánky z brúsenej kože, športové okuliare, športovú termo mikinu, šále, sveter, tričko. Ja som spokojný 
Kniha, ponozky, pyzamo, kozmetika, bunda, zosilovac wifiny, 100 euro. V pohode.
-
mirak2
Hardcore addict
Prezuvky (do prace), xxl hrncek (do prace), ciapku, sal, gate, ponozky, niekolko nobl tricko/svetrov, osusku s mojim menom, tradicne drogeriu a eura... a kupil som si/nam novy televizor a xbox360
// 5100
bratm si nenomaalny, 1000ku som nedal na darceky a to som zobral tieto vianoce dost stedroCHoBoT napísal:tento rok boli krute vianoce minute cez 1000na darceky ale aspon som potesil priatelku a mamku
// 5100
Jezis mi doniesol nadherne palice (chopsticks) a knizku (sprievodca), akurat cestovny listok tam nebol 
Nuž tak toho roku ponožky, holiacu sadu, kozmetiku, tričko a 3D posteľnú bielizeň
Fakt netuším ako to 3D na nej má fungovať 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nebola k tomu 3D posteľnému aj nejaká fľaštička tvrdého ? 
Ked sa rano zobudis, (a stoji ti) tak asi sa nieco dostane do popredia...ozaj, nieje na tom Pinocio?