Vianočná súťaž
-
Scorpion90
King
Re: Vianočná súťaž
Ja som zasa svojej dlhorocnej tradicii nic nikde nikdy nevyhrat zostal verny 
Tiaž mám náhodný steam kľúč
Ďakujem
Moja prva vyhra v zivote. Dakujem Hojko 
Taktiez som vyhral USB kluc
Pacil sa mi tento novy koncept sutaze (a to nielen kvoli tomu ze som vyhral
) Dakujem
Ja som vyhral tričko Gears of War. Síce neviem, čo to je, ale posuniem to frajerkinmu bratovi, ten bude vedieť skôr 
Ďakujem a chválim nový formát súťaže, bolo to fakt zábavné
Ďakujem a chválim nový formát súťaže, bolo to fakt zábavné
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Innocence: Čo bolo zábavné na možnosti otočiť jednu kartičku denne s šancou na výhru 1:xxxx ? 
Také to zábavné napätie, či práve tá moja nebude výhernáSarger napísal:Innocence: Čo bolo zábavné na možnosti otočiť jednu kartičku denne s šancou na výhru 1:xxxx ?
-
fikotek
King
Kluci kdy budete posilat darecky? 
-
mirak2
Hardcore addict
zalezalo nejako na tom, ci som kazdy den otacal rovnaku karticku alebo kazdy den inu? som nevedel, ci si mam pamatam ktore som poklikal a ktore ne:)
-
weroro
Flash coder
mirak2: Ja si myslím, že na tom akú kartičku otočíš asi ani nezáležalo. To že ich tam bolo 6, bolo iba aby sa nepovedalo. Po kliku na kartičku sa zavolal súbor na servery a ten vygeneroval náhodnú hodnotu a potom sa to asi porovnalo s tou, ktorá bola pre daný deň určená, čiže nezáležalo na tom, na ktorú kartičku si klikol. Ale môžem sa mýliť, neskúmal som to, Audio to zrejme premyslel lepšie.
-
Grim
Darca
...podľa mňa záležalo...inak by tam nebolo 6 kartičiek...to by bola fušerina a to nie je audiov štýl...
-
audiotrack
VIP
musis byt trpezlivy, aj my sme len ludia co maju rodiny a chcu si uzit sviatky. A posty su teraz aj tak zavrete ked je statny sviatok. Ani neviem ci sa uz kazdy prihlasil k cene ked na to je tyzden casu.fikotek napísal:Kluci kdy budete posilat darecky?
-
lekoklatik
VIP
Ak si vyhral tak to mas napisane v SSke. " Výhry budú posielané až po prihlásení sa všetkých výhercov. "fikotek napísal:Kluci kdy budete posilat darecky?
Ale myslim si ze chalani napisu minimalne sem, ak nie aj na fcb ked sa bude nieco diat.
Este raz dakujem, vyhral som chlastaciu hru
-
fikotek
King
Jo v pohode ja se jen ptal
vubec to neber tak ze bych Vas nahanel. Jinak leko Vyhrali sme asi stejnou hru, pokud jsou to ty sachy
Jeste jednou dekuju.
Ja som mal šťastnú ruku a vyhral hneď 2x
Takže kto chce premium service na battlefield 4 píšte, pošlem prvej PM nech to teda ostane v hojko komunite (ja nemám pôvodnú hru takže to nevyužijem).
A samozrejme ďakujem vedeniu za súťaž a možnosť bezplatne niečo vyhrať
//tak už si to našlo svojho majiteľa, ďalší sa neunúvajte
A samozrejme ďakujem vedeniu za súťaž a možnosť bezplatne niečo vyhrať
//tak už si to našlo svojho majiteľa, ďalší sa neunúvajte
Tak ja som vyhral prd a on hneď 2x. Malo by to byť, že keď niekto vyhrá, tak už nemá mať právo na ďalšiu výhru. Som pobúrený...
//panebože zase niekto nechápe, že to mal byť pokus o srandu. Aby z teba náhodou neubudlo
//panebože zase niekto nechápe, že to mal byť pokus o srandu. Aby z teba náhodou neubudlo
-
hojko
Site Admin
Cien bolo okolo 35. Na predposlej strane padla otazka k USB klucom, tie boli v kapacite 4GB, 8GB a 16GB.
Muffi: Az teraz pozeram, ze premium service je nejaky addon, ze treba zakladny BF4. O tom som nevedel, kedze pri vybere som si popis nepozeral. Teoreticky by som to vedel vymenit za zakladny BF4, ak by si mal zaujem a ak ten kluc nebol este pouzity...
fikotek: Cast bola odoslana v pondelok, cast pojde teraz v piatok a ten zvysok az buduci tyzden na prelome rokov.
Muffi: Az teraz pozeram, ze premium service je nejaky addon, ze treba zakladny BF4. O tom som nevedel, kedze pri vybere som si popis nepozeral. Teoreticky by som to vedel vymenit za zakladny BF4, ak by si mal zaujem a ak ten kluc nebol este pouzity...
fikotek: Cast bola odoslana v pondelok, cast pojde teraz v piatok a ten zvysok az buduci tyzden na prelome rokov.
-
PhYs0c
King
vyhral niekto 16GB USB komu bude zbytočný? kúpil by som a nemuselo by sa to dvakrát posielať poštou
-
Soviet
Darca
Ake boli ceny vsetky?
Ak to nieje tajne.
-
vladenko007
VIP
Ja som točil jak blázen a jediná výhra bola že prišiel Joker a mohol som točiť zas
Snáď nabudúce.
Snáď nabudúce.