Citate knihy?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Citate knihy?
Čítal tu niekto knihu All you need is kill od autora Hiroshi Sakurazawa??
Budúci rok má byť podľa nej uvedený film (Edge of tomorrow) a vyzerá to sakramentsky dobre + na knihu som počul tiež dobré ohlasy.
Budúci rok má byť podľa nej uvedený film (Edge of tomorrow) a vyzerá to sakramentsky dobre + na knihu som počul tiež dobré ohlasy.
Brownovo inferno potesilo
Spoiler
aspon tym, ze zaver nie je rovnaky ako pri predoslych knihach o Longodonovi
-
rufus59
Light Professional
Rozmyslam nad kupou Total Recall ale chcel som radsej elektronicku podobu. Na slovensku slabá podpora pre Kindle.
Knižné Total Recall sa mi vôbec nepáčilo. Ale vyskúšaj. Rovnako neodporúčam ani Hviezdnu Pechotu, aj keď tam je kniha lepšia ako film. Môžem odporučiť všetkými desiatimi "Enderovu hru".
-
rufus59
Light Professional
Total recall mam na mysli od Schwarzenegera myslel si toto? Jedna sa o tzv. zivotopis.
Arnolda som si precital, ale prachy by som za tu knizku nedal. Clovek to je zaujimavy, ale je to pisane velmi jednostranne. Po precitani som mal pocit, ze to bude sucast kampane na dalsie volby guvernera.
Aha, mal som na mysli poviedku od P. Dicka, ktorá slúžila ako predloha k filmu v r. 1990. Napísal o.i. aj napr. Blade Runner, podľa mńa tiež nič moc, ovečky & stuff...rufus59 napísal:Total recall mam na mysli od Schwarzenegera myslel si toto? Jedna sa o tzv. zivotopis.
Čítali ste niekto Zrazu klope ktosi na dvere od Kereta? Ak áno, bola dobrá?
Sapkowski - Husitská trilógia
Lepšie ako Zaklínač
Parádna vec, parádna...všetko kliká, zapadá, drží sa histórie, čarov je tak akurát, jeden by nevedel, či sa ešte čaruje alebo len lieči nad rámec vtedajšieho poznania. A tie opisy husitského spôsobu boja, politika, láska, hľadanie dobrého a na záver aj zmyslu života, to všetko zaobalené do historicko-fantasy eposu nevídaných rozmerov
Ken Follet, tras sa, si ďalší na rane. Dúfaj, že obstojíš v silnej konkurencii
Lepšie ako Zaklínač
Ken Follet, tras sa, si ďalší na rane. Dúfaj, že obstojíš v silnej konkurencii
Cervenakov Mrtvy na Pekelnom vrchu je pre mna super "spin off" ku Bathorymu. Mohlo to byt trochu dlhsie, ale uz sa tesim na dalsie diely (tusim su slubene).
Akurát sa pracuje na II. diely, mal by sa odohrávať v rudolfínskej Praha (alchýmia & stuff) a ide o vraždy detí bohatých mešťanov.
hm, mohol by vystupovat minimalne Golem 
Mŕtvy na Pekelnom vrchu som si kúpil pod stromček. Teraz sa na mňa káravo díva z poličky, ale povedal som si, že najprv dočítam už rozčítané záležitosti.
Včera som si ako jednohubku dal Básnik od Dána. S knihou som bol spokojný, naozaj taká lepšia z jeho série. Dokonca by som povedal že jedna z jeho na, vôbec nenudila, ale...
Spomínanú Husistskú trilógiu tiež odporúčam prečítať, fantasy je tam menej ale prostredie je skvelé a humor taktiež (vymetanie démonov atď.) (ale samozrejme to nie je lepšie než Zaklínač
)
Včera som si ako jednohubku dal Básnik od Dána. S knihou som bol spokojný, naozaj taká lepšia z jeho série. Dokonca by som povedal že jedna z jeho na, vôbec nenudila, ale...
Spoiler
... z toho záveru som bol trochu sklamaný. Nemám rád keď sa vrah v celej knihe objaví až na konci a čitateľ je proste bez šance uhádnuť, kto to bol
Spomínanú Husistskú trilógiu tiež odporúčam prečítať, fantasy je tam menej ale prostredie je skvelé a humor taktiež (vymetanie démonov atď.) (ale samozrejme to nie je lepšie než Zaklínač
Po asi 6-7 rokoch som znova prečítal "Húrinove deti" a ten príbeh zreje ako víno...nenormálne som si ho užil.
pod stromcekom som mal knihy dominik dan - basnik, kto ma rad tohto autora urcita si pride na svoje hned od prvej strany, pre mna to bola taka jednohubka na jeden den, fakt super. co mi ale trochu vadi ze on tak nejak skace z doby na dobu, takze si tie knihy usporaduvam podla doby a nie kedy to vydal, nech to ide zaradom. No a potom Dan Brown - inferno, to som zatial este neotvoril, tak dufam ze to bude stat za to ako som tu cital recenzie
-
Digital
Guru
teraz som dočítal The Iceman (Philip Carlo), perfektná kniha. Odporúčam s ním interview z basy, pekne od začiatku, prvý je tuším z roku 1991 a naozaj s toho ide mráz po chrbe.
-
rufus59
Light Professional
Od Philipa Carla som prečítal všetky knihy perfektné su. Akurat je to kus tazsie mozno pre niekoho citanie alebo menej zaujimave.
Konecne mam po skuskach, tak si idem zrelaxovat trosku citanim knih. Zacnem asi Stratenym symbolom od Dana Browna, dost dlho som tu knihu obchadzal, je to posledna od neho, ktoru som este neprecital, tak som zvedavy.
Ja momentálne 22.11.1963 od Stephena Kinga a je to úžasné, chytí a nepustí. Ostáva už len zopár strán a tak rozmýšľam či si od neho zaobstarať Mobil, Pod Kupolou alebo Svědectví. Ešte sa mi pozdáva aj Priechod od Justina Cronina