Počujte teraz som objednával prvý krát s amazonu nejaké veci.
A použil som platbu kartou lebo som tam nevidel paypall.
Ale podstatné je že som pri platbe napísal len číslo karty a dátum expirácie a to bolo všetko.
A dneska sa dívam že platba prebehla. Tak to akože už tam nieje ani ta základná ochrana s kódom na druhej strane karty ?
To už stačí len predná strana karty od niekoho a môžeš si na tu kartu kupovať čo chceš ?
Amazon - platba
Re: Amazon - platba
to je zvlastne,vzdy treba zadavat: meno+priezvisko,cislo karty,datum exp, 3cislie zo zadu-CVC kod.
Cez amazon som nikdy neplatil ale pochybujem ze to moze mat nastavane inac..
Cez amazon som nikdy neplatil ale pochybujem ze to moze mat nastavane inac..
-
Kok
Light Professional
mam na amazone ucet, objednaval som odtial hafo veci a vzdy odomna vyzadovali vsetky udaje z karty, tak neviem. neobjednaval si nahodou z amazon.cn alebo take daco ?
ja som objednával z .com
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ja nedávno tiež a tiež si to CV kód nepýtalo...mne to somárovi ani nebolo divné...ale je to bez obáv, mne už dokonca na základe platby aj poslali tovar...
Nemôže byť, že ste odtiaľ objednávali už predtým a toto číslo má uložené niekde vo Vašom konte?
-
seth82
Darca
CVV kód je iba dôkazom, že máš kartu fyzicky pri sebe. Na platbu ho v niektorých prípadoch nepotrebuješ. CVV je iba minimálnym zabezpečením, stačia detaily tvojej karty a je to. Amazon je známy tým, že sa s CVV nezapodieva...Robia takzvaný risk assessment, pre niektoré verzie webov CVV nežiadajú, pre niektoré áno. Zlepšuje to one-click nakupovanie.
-
Grim
Darca
...ja som objednával z amazonu prvý krát, aj preto mi to neprišlo divné...