zlý obraz videí s nižším rozlíšením na fullhd minitore
zlý obraz videí s nižším rozlíšením na fullhd minitore
na notebooku mám 1080p obrazovku a keĎ na nej pustám video napr. 360p tak je to nepozeratelné- pri tom na notebooku známeho ktorý má monitor tuším iba max 720p na notebooku je obraz fajn pri videi s 360p- dá sa stiahnuť nejaký kodek alebo dajako inako toto vyriešiť?? ďakujem
Re: zlý obraz videí s nižším rozlíšením na fullhd minitore
Skusal si rozne prehravace? Pravdepodovne to bude ale pozorovacou vzdialenostou. Pri vascej uhlopriecke musis byt logicky dalej.
-
Ryan Giggs
VIP
Prehravať 360p videa na full HD monitore, je logicke že to bude vyzerať nahovno. A je tiež logicke že na 768 riadkovom monitore to bude vyzerať lepšie. Vyriešiš to kvalitnejšimi videami.
prehrávačov som skúšal mnoho- stále to isté, pozorovacia vzdialenosť to ani tak nieje- aj z desiatich metrov nieje to je hrozné- aj zmenenie rozlíšenia obrazovky kvázi nič nezmenilo...
Ryan Giggs- to je ozaj rada nad zlato
už len kvôli velkosti videí, aby boli aspoň 720p- to by som sťahoval do nekonečna a po druhé vela napr. seriálov v HD kvalite s takým dabingom aký chcem ani neexistuje- príklad- teraz som sa pustil na NCIS- v HD by som to šťahoval šialene dlho+ v HD v slovenčine to na 99= ani neexistuje+ prosím diskusiu o dabingu nerozvádzajte
len nerozumiem prečo to je takto- na velkej telke aj keĎ idem primo k nej je film v 360p v úvodzovkách v dobrom stave- a z niekoľkých metrov so sledovaním nemám problém- ti avšak to je aj zďialky hrozné...
Ryan Giggs- to je ozaj rada nad zlato
len nerozumiem prečo to je takto- na velkej telke aj keĎ idem primo k nej je film v 360p v úvodzovkách v dobrom stave- a z niekoľkých metrov so sledovaním nemám problém- ti avšak to je aj zďialky hrozné...
-
Ryan Giggs
VIP
A aku inu radu by si chcel, keď žiadna ina neexistuje? Fyziku neo*ebeš. Video musi mať adekvatny bitrate a aj rozlišenie. Ak ti nepomôže nejaky iny player ako piše wladas, tak proste nepomôže nič iba kvalitnejšie videa. Maximalne tak ešte sa skusiť pohrať s nastavenim GK. Tomu ale neverim žeby to pomohlo.
Tv maju vykonnejšiu elektroniku ako monitory, dokažu obraz lepšie spracovať a upscalovať. Preto tam vyzera lepšie ako na monitore.
Tv maju vykonnejšiu elektroniku ako monitory, dokažu obraz lepšie spracovať a upscalovať. Preto tam vyzera lepšie ako na monitore.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tvoj monitor ma ocividne nejaku posranu interpolaciu
bohuzial opravit to nijako neopravis, mozno sa nejake moznosti ohladom toho budu skryvat v nastaveniach graf karty ale pochybujem
bohuzial opravit to nijako neopravis, mozno sa nejake moznosti ohladom toho budu skryvat v nastaveniach graf karty ale pochybujem