Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ani jeden, ak jezisko nedonesie ani 1€ navyse a ty ich chces silou mocou minut, tak by som si kupil lg l5 II kvoli vzhladu
/inac je to vsetko o tom istom/
skús sa pozrieť na ZTE blade V ak ti nebude vadiť zatiaľ menšia komunita oproti Y300 tak nemáš problém.M4jk1:-) napísal:tak do cca 130eur mobil, rozmyslam nad tymito
http://eshop.mobilpc.sk/obchod/action/p ... avke.xhtml
ktory z tychto troch? nie som narocny na aplikacie vacsinou vyuzivam mobil k volaniu, niejake fotky, videa a hlavne k pocuvaniu muziky
Za tú cenu je Lumia dobrá voľba si myslím. Neviem ako sú na tom dnešné low-end androidy, no Lumiu 520 som sám vlastnil a systém bol pekné svižní. A to je si myslím základ u mobilov.
Chcem si kúpiť Samsung Galaxy NOTE 2 ale mám k nemu ešte zopár otázok
1. mal by mať operačný systém Google Android 4.1 JellyBean, kedže teraz je už novší, bude sa to dať aktualizovať napr. na 4.3? alebo neskôr na KitKat 4.4? aký je rozdiel napr. medzi 4.1 a 4.3?
2. Má internú pamäť "len" 16GB a dá sa rozšíriť o SDkarty, ale boli nejaké problémy s tým že sa nedali presúvať aplikácie/hry na kartu, ako to je teraz? budú sa dať hry ukladať aj na kartu? alebo videá/filmy, hudba sa dajú? prečo sa hry nedajú?!
ďakujem
1. mal by mať operačný systém Google Android 4.1 JellyBean, kedže teraz je už novší, bude sa to dať aktualizovať napr. na 4.3? alebo neskôr na KitKat 4.4? aký je rozdiel napr. medzi 4.1 a 4.3?
2. Má internú pamäť "len" 16GB a dá sa rozšíriť o SDkarty, ale boli nejaké problémy s tým že sa nedali presúvať aplikácie/hry na kartu, ako to je teraz? budú sa dať hry ukladať aj na kartu? alebo videá/filmy, hudba sa dajú? prečo sa hry nedajú?!
ďakujem
Poraďte nejaký dobrý smartfón do 150 € (môže byť aj z bazárový)
- dobrý zvuk cez slúchatká
- kvalitné nahrávanie videa na parties
- dobrá výdrž batérie
rozmýšľam o Lumiách 625 alebo 720
- dobrý zvuk cez slúchatká
- kvalitné nahrávanie videa na parties
- dobrá výdrž batérie
rozmýšľam o Lumiách 625 alebo 720
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak poradte aj mne s vyberom ,uvazujem o troch modeloch ,momentalne mam nexus 4
galaxy note 3 - ten u mna vyhrava zatial ,som velmi blizko od objednania
lg g2 - ten je dizajnovo pekny ,len ma malu vstavanu pamat a velmi leskle plasty
nexus 5 - ten pozeram kvoli tomu ze je to nastupca modelu co mam teraz ,no odradza ma mala bateria na dany chipset + pamat ako u lg g2
galaxy note 3 - ten u mna vyhrava zatial ,som velmi blizko od objednania
lg g2 - ten je dizajnovo pekny ,len ma malu vstavanu pamat a velmi leskle plasty
nexus 5 - ten pozeram kvoli tomu ze je to nastupca modelu co mam teraz ,no odradza ma mala bateria na dany chipset + pamat ako u lg g2
-
guess.whoo
Redeemer
ja napr. beriem teraz G2 pretoze Note 3 je pre mna uz ozaj velky. iny dovod nemam 
-
cORP.
Addict
ono ta velkost je subjektivna vec ,ja som note prilis neriesil pokial som ho nemal osobne v ruke a nedal si ho do nohavic ,musel som si byt isty ci sa nosi v pohode v ryfliach
,ale je to okej takze v tomto pripade mi nejde o velkost ,lg sa mi velmi paci len ta pamat 
-
guess.whoo
Redeemer
ja som bol na tom podobne ako ty. resp. som ale uz mam zajednany G2. viem ze velkost je subjektivna, ale napr v aute jednou rukou problem atd. proste mi bol velky.
potom som riesil pamat. v minulosti ked som cestoval vlakmi alebo busmi do skoly alebo roboty som potreboval viac ako 12gb kvoli hudbe a serialom. teraz ani neviem kedy som si naposledy zapol hudbu cez telefon nie to este video. momentalne mam v Zopo 20gb volnych. Staci mi navigacia a par hier na dlhu chvilu.
foto a video sa mi hned hadze na dropbox do pc cize to mi miesto nepapa.
takze mne tych 12gb bude teraz uplne stacit
potom som riesil pamat. v minulosti ked som cestoval vlakmi alebo busmi do skoly alebo roboty som potreboval viac ako 12gb kvoli hudbe a serialom. teraz ani neviem kedy som si naposledy zapol hudbu cez telefon nie to este video. momentalne mam v Zopo 20gb volnych. Staci mi navigacia a par hier na dlhu chvilu.
foto a video sa mi hned hadze na dropbox do pc cize to mi miesto nepapa.
takze mne tych 12gb bude teraz uplne stacit
-
vix
Expert
Ktorý s tejto trojice by ste mi odporučili ? HTC Desire 500 vs Sony Xperia L vs LG Optimus L9 vs Sony Xperia M
-
guess.whoo
Redeemer
+1 pre desire 500
-
Admec
Medium Expert
Zdravím. Máte niekto skúsenosti s týmto http://www.alza.sk/evolveo-xtraphone-4-5-q4-d502131.htm ? Doteraz som mal xperiu mini pro, ale včera som s ním mal menšiu nehodu a teraz neviem čo si vybrať, lebo telefóny s qwerty klávesnicou nejak vyšli z módy
Hlavne aby to malo gps, lebo sygic využívam prakticky každodenne.
Ešte som pozeral S4 mini, ale čo čítam tak neohromuje výdržou batérie.
Ešte som pozeral S4 mini, ale čo čítam tak neohromuje výdržou batérie.
A myslíš, že toto s 1600 mAh bude na tom lepšie? Podľa mňa ešte horšie ako S4 Mini.
Celkovo, išiel by som skôr do overenejšej značky.
Celkovo, išiel by som skôr do overenejšej značky.
-
guess.whoo
Redeemer
evolve robi uz dlllho telefony. boli/su orientovani na odolne tel.
-
nejakymarko
Addict
@cORP. ja by som siel do nexusu5.
Ked mas teraz nexus 4, myslim, ze ti touchwiz bude viac vadit, ako ta tesit + cakat celu vecnost na aktualizacie androidu....neviem...
Ked mas teraz nexus 4, myslim, ze ti touchwiz bude viac vadit, ako ta tesit + cakat celu vecnost na aktualizacie androidu....neviem...
guess.whoo: Viem, ale tento model sa na odolnosť nezameriava vôbec, je to tuctový telefón, a tu by som šiel radšej do skúsenejších značiek.
-
Admec
Medium Expert
Aha. A čo tak HTC Desire 601 alebo HTC One Mini?
-
guess.whoo
Redeemer
co sa toho tyka tak ano, ja som pisal len na margo znacky ako takej.
Btw rubes tu telefony Admec..si zuz vyber alebo sa rozhodni co od neho ocakavas, lebo tymto tempom vymenujeme vsetky do 300
Btw rubes tu telefony Admec..si zuz vyber alebo sa rozhodni co od neho ocakavas, lebo tymto tempom vymenujeme vsetky do 300