Samsung Galaxy S4 mini alebo SIII
Samsung Galaxy S4 mini alebo SIII
Zdravým uvažujem že priateľke kúpim mobil do 300 € +- 20€. Zatial sa rozhodujem medzi týmito dvoma mobilmi ale neviem ktorý je lepší. Chcem aby tam bol dobrý foťák, aby sa pamäť dala zväčšiť pamäťovkov a ak bude biely je to plus
. Poprípade ak mate niečo v tejto cenovej kategorii lepšie ako tieto dva budem rad ak mi odporučíte. ďakujem
Re: Samsung Galaxy S4 mini alebo SIII
jasne ze SIII, staci sa len pozriet na parametre a zistis ze s4 mini ma mensi displej, nizsie rozlisenie, nizsi vykon, nizsiu jemnost, horsi fotak, menej miesta, horsiu baterku a do toho este aj vyssiu cenu 
myslim ze priatelka skor oceni s4 mini ktory je mensi, ma uzsie ramceky a celkovo posobi krajsim a zenskejsim dojmom
priatelka moze byt rada ze dostane mobil 
-
galbavymartin
Light Professional
S4 mini kúpiš uz za lepšiu cenu, má lepšiu vydrž ako S3normanol napísal:jasne ze SIII, staci sa len pozriet na parametre a zistis ze s4 mini ma mensi displej, nizsie rozlisenie, nizsi vykon, nizsiu jemnost, horsi fotak, menej miesta, horsiu baterku a do toho este aj vyssiu cenu
A vacsi displej je akoze nejake plus?normanol napísal:jasne ze SIII, staci sa len pozriet na parametre a zistis ze s4 mini ma mensi displej, nizsie rozlisenie, nizsi vykon, nizsiu jemnost, horsi fotak, menej miesta, horsiu baterku a do toho este aj vyssiu cenu
-
vladenko007
VIP
Je to vec vkusu. Ja by som sa priateľky nenápadne opýtal. Napríklad ja by som určite bral SIII pretože u mňa je veľky displej plus. 100 ludí 100 chutí. Poznám ženy ktoré by chceli radšej S4 mini lebo SIII je pre nich veľká. A poznám ženy ktoré radšej Note 2 alebo 3.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Veď na veľkosti vraj nezáleží 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mal som s3 ,hral som sa vela krat aj s s4 mini ,ak sa jedna o priatelku a ak zoberiem do uvahy nazor zien ktory prevlada ze mensi telefon je lepsi tak by som volil asi radsej s4 mini ,je podla mna v celku krajsia ako s 3jka ,o displej nejde aj ten mensi je dostatocne pekny a fotak maju tie telefony rovnaky ,to ze ma slabsi hw si nevsimne pokial nehra hry ,pricom s3 v hrach nieje uz ziadny sampion 
keďže priateľke, tak by som zvolil S4 Mini. Keby som kupoval sebe, kúpim S3. Tak ako píšu kolegovia vyššie, žene dosť záleží na vzhľade a veľkosti telefónu a myslím si, že S4 Mini nie je žiadny mini telefón, aj keď v názve má to slovíčko "mini". Jedna kamoška má S3 a furt sa sťažovala, že je to také veľké hovädo.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
na velkosti zalezi... opak je len utecha zo strany partnerky...K-u-b-i-a-k napísal:Veď na veľkosti vraj nezáleží
a ak si myslel mobil tak radsej S3...