viete mi povedať ako zistím či tam je 100%tne ten 32GB SSD disk ? Viem, že on má len úlohu ukladať cache a nedá sa naň priamo písať len chcem vedieť ako zistím či tam je.
100% zistíš tak, že rozoberieš celý notebook a pozrieš sa priamo do útrob, či tam je. Inak veľmi neverím, že je iba na cache. Podľa mňa máš na ňom nahratý operačný systém (cca 32GB partícia) a zvyšných 1TB máš na dáta (druhá partícia).
Pozri do biosu, prípadne pozri Správcu diskov (diskmgmt.msc) alebo nejaký program na správu alebo kontrolu diskov.
Mam podobny problem, kupil som notebook kde bolo pisane ze 32GB SSD +500 GB a tiez neviem ako to mam chapat, viem len ze na nom nie je system. Takto vyzera disk management. Otazkou je, ak vsetko naformatujem a nainstalujem OS na to SSDcko, pocitim nejaky rozdiel?
//aha, aj ja tam mam napisane ze je hybridny 532GB, tak nic.
Aký je medzi nimi rozdiel ? čítam, že jeden je do PC a druhý do ntb ale všade vidím, že ten čo má byť do ntb odporúčajú do PC tak ako to je ?
Pôjde mi ten basic series aj v PC ?
Ten BASIC mam v PC. Mam nanom Steam a Origin. Ak ho chces dat do 3,5 pozicie potrebujes ten ramcek do ktoreho ho priskrutkujes. Velkosti su univerzalne takze pasovat bude do hociakeho. Objednaj si ho z tichepc.sk GABO ti da zdarma ten kovovy ramcek zdarma ak ho poprosis (ted ak ich este ma). Je to, ale vraj len taky obycajny. Vyzera to ako len cisto poohybane plechy ani to neni nastriekane. Ak ti zalezi na "coolovosti" tak musis kupit