Steam, xgames, g2play,... - akcie /delete
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
Na nuuvem je este o 3 e lacnejsi ako na steame
BFG edícia je úplny konzolový zjednodušený brak, nebrať. Zobrať miesto toho klasický Doom 3 s Resurrection of Evil datadiskom.
Nato potom hodiť Sikkmod a nieje o čom.
Nato potom hodiť Sikkmod a nieje o čom.
ako to myslis zjednoduseny brak? V com je to horsie od klasickeho doom 3
BFG bol spravený čisto za účelom presadenia sa na konzolovom trhu (resp. vyžmýkať peniaze zo starej hry), a keď už spravili konzolovú verziu, prečo to neportnúť aj na komp?!
Je to zjednodušené pre gamepadových hráčov, zosvetlené, človek má baterku automaticky pripevnenú na tele, a nie je obmedzený nato či bude mať iba baterku alebo iba zbraň ako to je v klasickej D3. Možno sa to nezdá, ale touto na prvý pohľad bezvýznamnou zmenou príde človek snáď o najdôležitejší aspekt hry. Potom sú tam vraj "zlepšené" textúry ktoré si však nik nevšimol... Ak na klasickú D3 hodíš sikkmod alebo dáky iný HD texture pack tak nebudeš veriť vlastným očiam koľko tá hra má rokov
Je to zjednodušené pre gamepadových hráčov, zosvetlené, človek má baterku automaticky pripevnenú na tele, a nie je obmedzený nato či bude mať iba baterku alebo iba zbraň ako to je v klasickej D3. Možno sa to nezdá, ale touto na prvý pohľad bezvýznamnou zmenou príde človek snáď o najdôležitejší aspekt hry. Potom sú tam vraj "zlepšené" textúry ktoré si však nik nevšimol... Ak na klasickú D3 hodíš sikkmod alebo dáky iný HD texture pack tak nebudeš veriť vlastným očiam koľko tá hra má rokov
A ten sikkmod kde stiahnem? zo steamu priamo? No ok akurat ten DOOM 3 Pack videza 6 50 sa mi zda, tak este lepsia cena ako BFG.
sikkmod: http://www.moddb.com/mods/sikkmod
wulfen texture pack: http://www.moddb.com/mods/wulfen-textur ... e-pack-201
Takto nejak to vyzerá s youtube kompresiou
wulfen texture pack: http://www.moddb.com/mods/wulfen-textur ... e-pack-201
Takto nejak to vyzerá s youtube kompresiou
-
lekoklatik
VIP
Ja som sa snazil strasne dostat L4D2 samozrejme to bolo pretazene, ved comu sa cudovat no a nakoniec som zistil ze to uz mam asi z minulorocnej akcie, alebo neviem ako som to ziskal. Neviem ci mi to niekto nedaroval nahodou 
Inak nenazrani? Pan/páni skutocne?
Steam nijakym sposobom NENUTI nikoho hry kupovat. Obcas maju preklep, mozno je to zamer, ale stale je to zlava. A pri takom mnozstve a casovom harmonograme sa ani za nejake preklapy na nich hnevat nemozeme. Tak isto za vypadky, alebo skor pretazenie serverov. Kupit 3-4 Ackove tituly za cenu jedneho Ackoveho titulu je nenazranost hej?
Tak jedine uzivatelov 
Inak nenazrani? Pan/páni skutocne?
Steam nijakym sposobom NENUTI nikoho hry kupovat. Obcas maju preklep, mozno je to zamer, ale stale je to zlava. A pri takom mnozstve a casovom harmonograme sa ani za nejake preklapy na nich hnevat nemozeme. Tak isto za vypadky, alebo skor pretazenie serverov. Kupit 3-4 Ackove tituly za cenu jedneho Ackoveho titulu je nenazranost hej?
Hrava niekto Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 ? na steame, hravaju to ludia? Teraz to je za 7,50 cca
Ešte sa ľudia budú sťažovať, že dávajú lacno
Tento rok zatiaľ odolávam všetkým zľavám a čakám, či nebude nejaká väčšia na Baldurs Gate II EE (ale asi počas týchto sviatkov nebude, tento "remake" vypustili len nedávno )
Tento rok zatiaľ odolávam všetkým zľavám a čakám, či nebude nejaká väčšia na Baldurs Gate II EE (ale asi počas týchto sviatkov nebude, tento "remake" vypustili len nedávno )
-
typek61
Darca
ako je mozne ked som si kupil hru cez nuuvem.com.br
tak mi nejde pridat hru na steam,pise:
Nedostupne.
Omluvame se,ale nasledujuci polozky neni v tejto zemi mozne zakoupit.Vas nakup bol zrusen
jedna sa o http://www.nuuvem.com.br/produto/428-rage
tak mi nejde pridat hru na steam,pise:
Nedostupne.
Omluvame se,ale nasledujuci polozky neni v tejto zemi mozne zakoupit.Vas nakup bol zrusen
jedna sa o http://www.nuuvem.com.br/produto/428-rage
zjavne to má region lock, čiže aktivovať to pôjde jedine v Brazílii a okolitých krajinách
-
typek61
Darca
a keby si hodin brazislku ip?a aktivujem?nebude to vadit steamu?nedostanem za to ban?
-
Sphinx
Addict
Aktivovat mozes..kupovat nie
Neviete či bol už akýkoľvek Sniper Elite v akcii na steame ?
-
Sphinx
Addict
kup z amazonu tam je .. resp bol neviem aktualne .. a je aj lacnejsi ako na steame
Bude ešte vyššia zľava na Chivalry?
Nie. 66% ti je málo?
Tak aby nebolo tak, že kúpim a na druhý deň zľava 75%
Pri 75% zľave by bola cena 4,49, teraz je pri 66% zľave cena 6,11. Rozdiel je 1,62. To by ťa až tak nemrzelo myslím, ako keby tá hra stála 50 eur a rozdiel medzi zľavami by bol 10 eur.
Pred par dnami sa to objavilo v Community Choice so 75% zlavou, cize ak ti ide o najlepsiu cenu tak na tvojom mieste by som radsej pockal.Jump3r-ko napísal:Tak aby nebolo tak, že kúpim a na druhý deň zľava 75%