Mam taky problem robim si doma server s filmamy a chcel som ich streamovat iba pre seba na pc, laptop, a tv take nieco ako vlastnu video pozicovnu len problem je ten aby kazdy film mal vlastnu ip adresu alebo popripade moze byt rovnaka a menit sa bude port.
poradte mi ako na to diky
vlastny server s filmami
Re: vlastny server s filmami
Sice nechapem ako si to predstavujes s tymi ipckami ale nestacilo by ti ich len zdielat? A na hociktorom zariadeni sa len pripojis na zariadenie v sieti a uz len vyberas co otvoris.
zdielat nechcem nakolko to chcem vyuzivat aj mimo domacej siete
FTP server
ftp asi tiez nie potrebujem aby kazdy link zacinal bud rtsp, alebo http ine mi nezoberie tv
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to čo chceš vôbec nedáva zmysel a ani sa to nedá zrealizovať
Otázka, čo je to za TV (presne typ/model) a prečo by ti nemalo ísť zdieľanie/ftp ?
a ak ti tv nepodporuje takéto zdieľnie súborov, nebude jednoduchšie dokúpiť krabičku čo sa pripojí s TV cez HDMI a krabička bude ako MMC a prehrávať filmy zo siete ?
Otázka, čo je to za TV (presne typ/model) a prečo by ti nemalo ísť zdieľanie/ftp ?
a ak ti tv nepodporuje takéto zdieľnie súborov, nebude jednoduchšie dokúpiť krabičku čo sa pripojí s TV cez HDMI a krabička bude ako MMC a prehrávať filmy zo siete ?
@hrban
krabicka bude ako MMC? vsak to potom bude MMC
krabicka bude ako MMC? vsak to potom bude MMC
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hej presne tak som to myslel, len som to nevedel dať do súvislej vety