tlstá rimanka
tlstá rimanka
ahoj ludia kupil som si tento produkt len neviem ako pustat kamosi hovoria ze v ruke ale v navode zakopat do zeme a vlastne nemam to ani kde zakopat do betonu co su ,,,,prosim zakazdu radu keby nekto nevedel jedna sa o toto http://www.lidl.sk/cps/rde/SID-E94B1AB1 ... il&id=1103
Re: tlstá rimanka
Co tak sa spyatat v predajni? Ci bezne kupujes veci ktore nevies ako sa pouzivaju?
Ale ak to je rimska svieca ako tam je napisane, tak ta by sa mala dat bez problemov odpalit z ruky.
Ale ak to je rimska svieca ako tam je napisane, tak ta by sa mala dat bez problemov odpalit z ruky.
To je taká slovenská obyčaj držať ju v ruke
Rímsku sviecu buď zapichni do snehu/zeme alebo ju daj do fľaše ako klasickú raketu. Držať v ruke sa nesmie! Inak žiadna pyrotechnika sa pri zapaľovaní zápalnice nesmie držať v ruke. Keď budete mať potom "opálené" ruky tak sa nesťažujte.
-
qwerty-xyz
kebyze ju nedrzim v ruke bratm, tak sa mi toto co vidis na obrazku v zivote nepodari .....
nabi do zeme nejakú dutú kovovú tyč a do nej to daj, alebo do fľaše, len daj pozor aby sa ti tá fľaša neprevrátila. Zvykne sa to odpaľovať aj z ruky, ale nerobil by som to. Možno sa v 99 prípadoch zo 100 nič nestane, ale nikdy nevieš, či nebudeš ten jeden, komu sa niečo stane. Nikdy nevieš, či nebude tá rimanka nejaká chybná a buchne ti to skôr ako stihne vyletieť. Ja by som neriskoval.
Píšeš tu, že v návode píšu zakopať do zeme. Tak potom načo sa pýtaš ako, keď je na tom návod ?
Píšeš tu, že v návode píšu zakopať do zeme. Tak potom načo sa pýtaš ako, keď je na tom návod ?
DAKUJEM ZA RADY JA JU ZAKOPAT NEMAM AKO LEBO MY MAME BETON ALE LUBI SA MI TO Z TOU KOVOVO TYCOU DAKUJEM INAK CO MATE NA SILVESTRA POSIELAJTE FOTKY AJ JA VAM POSLEM 
Daj reklamovat klavesnicu. SA TI ZASEKOL CAPS LOCK.
Nominativ pluralu mal byt s makkym I
Pozor toto nieje obyčajná rímanka ! Nevyletujú z toho len jednotlivé svetličky , ale celé valcové pumy cca 20mm ako z kompaktov , tak to nieje moc bezpečné držať v ruke ... Tu je video je to vlastne totožná vec (len 5 rán nie 8 ) a iné meno
Minulý rok som to strieľal z ruky a úplne v pohode. Trochu to mykne rukou (treba držať pevne), ale ináč nič.
martinsos napísal:Pozor toto nieje obyčajná rímanka ! Nevyletujú z toho len jednotlivé svetličky , ale celé valcové pumy cca 20mm ako z kompaktov , tak to nieje moc bezpečné držať v ruke ... Tu je video je to vlastne totožná vec (len 5 rán nie 8 ) a iné meno
mato toto mam aj ja a ako si to strielal ty z ruky ?
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2013, 13:14)
ja to bojim strielat z ruky ze ma to odhodi , tlstych rimanok mam 6 a chcem ich strielat po dvoch najviac sa mi lbi ako uz niekto vravel ze dat dodiery kovovu tyc a znej ale je tu maly problem nemam kovovu tyc -chcemsa spytat mam asi ten maziar achcel by som to strielat z neho da sa to alebo nie ?
Ja len nechápem, že máš všade betón a teda nemáš kde zakopať rímsku sviecu, ale kovovú tyč máš kde zakopať. Či ako si to predstavuješ s tou tyčou, že ju nabiješ do betónu?
Veď kľudne to daj aj do mažiaru, fľašky, hocičoho, ale upevni to. Daj okolo toho pár skál, aby sa to nehýbalo. Dáke kamene už hádam nájdeš, či ani to nie? Žiješ snáď na betónovej púšti?
Inak tému o zábavnej pyrotechnike máš tu http://www.hojko.com/zabavna-pyrotechnika-t84345.html
Veď kľudne to daj aj do mažiaru, fľašky, hocičoho, ale upevni to. Daj okolo toho pár skál, aby sa to nehýbalo. Dáke kamene už hádam nájdeš, či ani to nie? Žiješ snáď na betónovej púšti?
Inak tému o zábavnej pyrotechnike máš tu http://www.hojko.com/zabavna-pyrotechnika-t84345.html
kovovu tyc mam ako zamurovanu v betone chlape ale nemam to to mam ako upevnit mui to byt nieco mensie taky maziar ked dam kamienky a upevnim skalami maziar a ta rimanka ked bde vystrelovat sa bude hybat ....
Pred chvíľou si nemal ani tyč a zrazu ju už máš zamurovanú v betóne.
Už keď to aj páskou obkrútiš okolo tej tyče alebo hocičím. Už keby som to nemal kde dať, tak to aj do kvetináča zapichnen. Veď to upevni o hocičo, len aby si to v ruke nedržal. Či ty doma nič nemáš?
Už keď to aj páskou obkrútiš okolo tej tyče alebo hocičím. Už keby som to nemal kde dať, tak to aj do kvetináča zapichnen. Veď to upevni o hocičo, len aby si to v ruke nedržal. Či ty doma nič nemáš?
len si mohol doplnit nazov temy (svetlica alebo pyrotechnika) lebo to znie jak nejaka fat girl 
jaaj to ma nenapadlo sorry ....
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2013, 14:10)
pinco ty si jaky mudry .... nechces byt prezident mal by si kandidovat...opevnim to tou pasku okolo tej tyce
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2013, 14:10)
pinco ty si jaky mudry .... nechces byt prezident mal by si kandidovat...opevnim to tou pasku okolo tej tyce
Lebo tu robíš z komára somára. Nemám zem, nemám tyč, nemám to kde zakopať, rimanka sa bude hýbať,... A najesť sa vieš sám?
Veď ale tak neber to v zlom, ale nevieš sa nejak vynájsť? Veď nejdeš zostrojiť urýchlovač častíc. Vložím to do niečoho improvizovaného, upevním niečim, alebo prilepím o niečo a hotovo. Ak sa to bude hýbať, tak to vystužím niečim. Nič zložité.
Veď ale tak neber to v zlom, ale nevieš sa nejak vynájsť? Veď nejdeš zostrojiť urýchlovač častíc. Vložím to do niečoho improvizovaného, upevním niečim, alebo prilepím o niečo a hotovo. Ak sa to bude hýbať, tak to vystužím niečim. Nič zložité.
bd radsej ticho ty mudrlant ked vidim co tu riesite na tomto fore tak toto je iba oriesok s porovnani s inymmi témami patolizac :-/
OT: local55 koľko máš vlastne rokov?