Cena max 30€, ak by bolo niečo aj nad uvažoval by som nad tým.
Aké nové slúchadlá?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aké nové slúchadlá?
Chlapi pred rokom som zháňal náhradu za a-jays one, ale ostal som pri nich keďze mi prišiel nový kus. Nedávno som však odtrhol jack a zháňam za ne adekvátnu náhradu. V staršom príspevku Ryan spomenul Soundmagic PL21, zmenilo sa niečo za ten rok? 
v akom smere?Ryan Giggs napísal:To je zhruba rovnaka uroven. Ale uplne iny zvuk.
MH1C su dost basove.
-
Ryan Giggs
VIP
Florq:
Maxell Retro Dj. Lepsie asi nekupi nic. Nie su ale uplne najmensie, je to velkostne nieco medzi prenosnymi a domacimi.
Sarger:
Vsonic VSD1. Ale za cenu na ebay ci Amazone. Tu su drahsie. Takisto MHC1 isli cenou dole. Alebo potom (sice by som nemal) ale Sennheiser IE80 fake, tiez zvonku.
Maxell Retro Dj. Lepsie asi nekupi nic. Nie su ale uplne najmensie, je to velkostne nieco medzi prenosnymi a domacimi.
Sarger:
Vsonic VSD1. Ale za cenu na ebay ci Amazone. Tu su drahsie. Takisto MHC1 isli cenou dole. Alebo potom (sice by som nemal) ale Sennheiser IE80 fake, tiez zvonku.
-
Kemper_LoL
Expert
ahojte chcel by som poradit oplatia sa tieto sluchadla? Nasli sme ich s bratom ako celkom zaujimavu a hlavne lacnu alternativu
superlux-HD-660
mate s nimi skusenosti ?
superlux-HD-660
mate s nimi skusenosti ?
Neviem jak tie superluxy, Ryan sa k tomu urcite vyjadri. No keby si mal zaujem ja mam zvysne Maxell retro dj.
-
Ryan Giggs
VIP
U tych Superluxov je za malo peňazi veľa muziky. Ťažko budeš hľadať za tie peniaze nejake lepšie. Pozor ale na to, že maju 150 ohmov. V kombinacii s niektorymi malo vykonnymi zdrojmi preto nemusia hrať dostatočne nahlas.
-
Kemper_LoL
Expert
tak to by malo byt v poho chceme len take, aby vecer nikoho nerusilo a obcas ani cez den 
// btw dik
// btw dik
-
Ryan Giggs
VIP
Su uzavrete s dobrou izolaciou tak v tomto smere to bude ok.
Zdravim, pred rokom som kupoval Maxell Retro DJ sluchadla ale zacalo mi vynechavat prave sluchadlo. Problem je v kabli v mieste kde vstupuje do sluchadiel, a akonahle nejak pohnem tym kablom vypadava zvuk.
Preto by som potreboval vediet. Daju sa zohnat lepsie sluchadla okolo tych 30 eur ?
Idealne by boli dajake polo-uzatvorene resp. take jak su tie maxelli.
Preto by som potreboval vediet. Daju sa zohnat lepsie sluchadla okolo tych 30 eur ?
Idealne by boli dajake polo-uzatvorene resp. take jak su tie maxelli.
-
Ryan Giggs
VIP
Porovnatelne prenosne najdes tazko. Jedine nejake domace Superluxy ci Samsony.
Oprava ta vyjde na par eur.
Oprava ta vyjde na par eur.
Zdravim pani, po tom co sa mi na DT 860 druhy krat rozsypal hlavovy most ( rozumej plasty sa rozlamali pri beznom pouzivani ) som sa rozhodol ze treba zmenit zelezo. Hladam otvorene sluchadla na domace pouzitie tak okolo 150e, zivit to bude creative HD v komparze s BV audio headamp. Zatial premyslam nad ATH-AD700. Viete mi poradit nieco pribuzne ?
Za 150eur by som ja osobne kupil AkG K612 PRO. AD 700 budu dost nudne, takzko povedat, ci sa ti to bude pacit. Osobne by som bral skor AD700x/AD900x. Pripadne ak mas rad zabavne sluchadla, mozno DT990 PRO.
ryan tie maxell retro DJ su pohodlne a tlmia dobre ?
Ked mas mensie ucho, tak su v podstate circumauralne, takze izoluju a su aj pohodlne. Na vacsom uchu to bude o nieco horsie, ale obecne sa neda povedat, ze su nepohodlne.
Ja som s nimi tiez nemal problem. Ak by si mal zaujem, mam jedne na predaj.
-
Ryan Giggs
VIP
Kedze doteraz mal DT860, zvuk AD700 mu nebude nijako vadit. Takisto K612 nie su nijako zabavnejsie. Takze tonie je najstastnejsi argument. Zvonku sa daju za tie peniaze kupit spominane AD900X co je velmi dobra kupa.Johnnny napísal:Za 150eur by som ja osobne kupil AkG K612 PRO. AD 700 budu dost nudne, takzko povedat, ci sa ti to bude pacit. Osobne by som bral skor AD700x/AD900x. Pripadne ak mas rad zabavne sluchadla, mozno DT990 PRO.
za kolko predavas a v akom stave?
K612 PRO uz ale nie su tak svetle ako AD700. Tie napriklad vadia aj mne. Je to ale vec vkusu. O DT 860 ale neviem nic, takze netusim ako hraju.Ryan Giggs napísal: Kedze doteraz mal DT860, zvuk AD700 mu nebude nijako vadit. Takisto K612 nie su nijako zabavnejsie. Takze tonie je najstastnejsi argument. Zvonku sa daju za tie peniaze kupit spominane AD900X co je velmi dobra kupa.
Su minimalne pouzivane, su vo vybornom stave. Pouzival som ich len doma. Cenu ponukni.FlorQ napísal:za kolko predavas a v akom stave?