Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
http://hudba.bazos.sk/inzerat/32714299/ ... tro-DJ.php
nieje toto tvoj inzerat?
nieje toto tvoj inzerat?
Ryan vies poradit nejaky shop s ad900x, nasiel som zatial toto http://www.ebay.co.uk/itm/Audio-Technic ... 25869ddd96 , aj cena je celkom ok.
-
Ryan Giggs
VIP
Johnny:
K612 sice nie su tak svetle, ale rozhodne od svetleho zvuku nemaju daleko. Detto DT860. Na podobny zvuk je zvyknuty. A hlavne zalezi aj na retazci, ten Creative ma teply zvuk, takze to az take strasne nebude.
Luxferi:
Tym "zvonku" som myslel prave ebay alebo amazon.
K612 sice nie su tak svetle, ale rozhodne od svetleho zvuku nemaju daleko. Detto DT860. Na podobny zvuk je zvyknuty. A hlavne zalezi aj na retazci, ten Creative ma teply zvuk, takze to az take strasne nebude.
Luxferi:
Ano je.FlorQ napísal:http://hudba.bazos.sk/inzerat/32714299/ ... tro-DJ.php
nieje toto tvoj inzerat?
Nasiel som doma ucet. Boli kupovane 1.2.2013 v Tescu. Myslis ze to zoberu na reklamaciu ked by som im to tam odniesol ze jedno sluchadlo nehra ? Lebo pozeral som ci sa dostanem k tomu kablu ale teda moc to rozobrat nejde a nechcem ich uplne znicit.Ryan Giggs napísal:Porovnatelne prenosne najdes tazko. Jedine nejake domace Superluxy ci Samsony.
Oprava ta vyjde na par eur.
Nemate nejake skusenosti s reklamaciami v tescu ?
-
Ryan Giggs
VIP
Tesco väčšinou meni rovno za novy kus. Oni sa nejak s reklamaciami neseru. Treba skusiť.
Jo, to je pravda a dokonca tam myslim spominal aj dost "teply" headamp. Ako som povedal, za mna by to boli K612, ale kedze som netusil ako hraju DT860, nevedel som celkom posudit ako by sa mu pacili AD700.Ryan Giggs napísal:Johnny:
Luxferi:
-
Ryan Giggs
VIP
Tym som nechcel tvrdit ze K612 by neboli lepsou volbou, len ze s tymi AD700 to nemusi byt take zhave. Teply zdroj tu ich ostrost vykompenzuje.
Kazdopadne AD900X su lepsou volbou aj ako K612.
Kazdopadne AD900X su lepsou volbou aj ako K612.
Ja som nad AD900x uvazoval, ale tam by som sa opat bal prilisnej svetlosti. Nedavno som na headfi cital prispevok kde si dotycny zobral AD 700x a AD 900x a nakoniec AD900x vratil. Podla jeho slov kym v starsej rade (bez X) platilo, ze vyssie cislo znamena po vsetkych strankach lepsi model, v novej rade (s x) uz je odlisny aj charakter a AD 700x moze udajne niekomu sadnut viac.
Teraz mam DT 990, ale chcem nieco trosku "neznejsie", ale zase nie prehnane svetle takze ma celkom zaujali prave AD700x. Idealne sa mi javia HD 600, ale tie stoja kopu penazi. Aj preto sa trochu zaujimam o K612.
Teraz mam DT 990, ale chcem nieco trosku "neznejsie", ale zase nie prehnane svetle takze ma celkom zaujali prave AD700x. Idealne sa mi javia HD 600, ale tie stoja kopu penazi. Aj preto sa trochu zaujimam o K612.
-
Ryan Giggs
VIP
Tie X-ove modely maju oproti starsim verziam komercnejsi zvuk. Mne sa to naopak nepaci. Vec vkusu.
Pokial chces nieco menej basove ako DT990, nemal by si obchadzat ani DT880. To su jedny z najuniverzalnejsich sluchadiel.
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2013, 14:13)
Tie X-ove modely maju komercnejsi zvuk. Mne sa to naopak velmi nepaci. Vec vkusu. Ja mam AD1000 a tomuzvuku nic nechyba, ani tam nie je nic naviac.
Urcite zvaz aj DT880. Tie su velmi dobre univerzalne sluchadla.
Pokial chces nieco menej basove ako DT990, nemal by si obchadzat ani DT880. To su jedny z najuniverzalnejsich sluchadiel.
Tie X-ove modely maju komercnejsi zvuk. Mne sa to naopak velmi nepaci. Vec vkusu. Ja mam AD1000 a tomuzvuku nic nechyba, ani tam nie je nic naviac.
dnes som si kupil tie maxelly a ked ich pripojim do mobilu (HTC desire 500) tak hraju potichsie ako spunty co mam a ked ich pripojim do predneho panelu na PC tak prskaju.. moze to byt nejaka chyba ci len slaby zdroj?
DT 880 tiez zvazujem, ale ak uz by som siel do tejto cenovej hladiny, zobrel by som nakoniec pravdepodobne Senny HD600.Ryan Giggs napísal:Tie X-ove modely maju oproti starsim verziam komercnejsi zvuk. Mne sa to naopak nepaci. Vec vkusu.
-
Ryan Giggs
VIP
Logicke že hraju potichšie ako špunty keďže su menej citlive a zrejme maju aj vyššiu impedanciu. Pokiaľ v telefone hraju bez praskania, na vine nemôžu byť sluchadla ale vystup PC.FlorQ napísal:dnes som si kupil tie maxelly a ked ich pripojim do mobilu (HTC desire 500) tak hraju potichsie ako spunty co mam a ked ich pripojim do predneho panelu na PC tak prskaju.. moze to byt nejaka chyba ci len slaby zdroj?
Aj ja som si pred par dnami kupil sluchadla retro dj. Zo zaciatku mali dost velky tlak na hlavu ale po roztiahnuti je to v pohode, ucho sa mi tam vojde takze sa komfort este zvacsil... hraju vyborne na 20 eurove sluchadla ... mam aj Koss porta pro z roku 2008~ a zda sa mi ze tie maxelly mi zvukom pristanu viac.. aj s minimalnym zasahom do ekvalizera dokazu dobre zahrat pesnicku...za 20 to je to vyborna kupa ktora sa oplati...rozhodne odporucam ...ale hraju o nieco tichsie ako porty
Kupene v Nitre v Kauflande... mali tam este asi 5 kusov vratane tych mojich - biele
Kupene v Nitre v Kauflande... mali tam este asi 5 kusov vratane tych mojich - biele
Ryan, nevies o nejakych nadstavcoch na VSD1 ? Tie sluchadla sa mi pacia s dodavanymi penovymi, ale mohli by byt o malo mensie. Nevies kde by som sa k takemu niecomu dostal ? Tie dodavane su v styroch farbach, ale ako sa no divam, su rovnake.
Ja som zase dostal iba rozne velkosti a chcel by som farebne. Ake velke su tie tvoje farebne?
-
Ryan Giggs
VIP
Penove neviem, ale Shure Olives by mali sediet.
Alebo "prekutraj" ebay, ci nenajdes nieco. Vsonic predava aj samostatne penove nastavce. Napr. aj na headphones.cz maju zvlast penove.
Alebo "prekutraj" ebay, ci nenajdes nieco. Vsonic predava aj samostatne penove nastavce. Napr. aj na headphones.cz maju zvlast penove.
-
nejakymarko
Addict
Ryan prosim ta ako su na tom a-jays one+?
Cena je oproti sony mh1c trosku priaznivejsia a po sviatkom nemam moc na rozhadzovanie.
http://www.alza.sk/jays-a-jays-one-cern ... heureka.sk vs. http://www.alza.sk/sony-mh1c-cerna-d369314.htm
Dik
Cena je oproti sony mh1c trosku priaznivejsia a po sviatkom nemam moc na rozhadzovanie.
http://www.alza.sk/jays-a-jays-one-cern ... heureka.sk vs. http://www.alza.sk/sony-mh1c-cerna-d369314.htm
Dik
-
Ryan Giggs
VIP
a-jays su uz prekonane, je kopa lepsich v podobnej cene. Aj tie Sony su ina liga. A hlavne u a-jays nie je ten kabel velmi odolny. Dost casto odchadza.
-
nejakymarko
Addict
a existuje nieco porovnatelne s tymi sony, ale so symetrickým kablom? :-/