Obliaty notebook
Obliaty notebook
Čauko kakauko dnes moja sestra obliala notebook do polovice vysusil som vyfenoval na nizkej teplote a vsetko sa susilo bola tema na fore no nic podstatne ale vycistil som je to kus starsi notas toshiba satellite pro 4270 ale fungoval vyborne ked ho obliala tak ihned vypol a stal celu noc sa susil a nejde neviem co mam robit idem na tyzdnovku ten notas potrebujem. Pls help! Dakujem
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Obliaty notebook
odniest do nejakeho servisu najlepsie ... alebo uplne rozobrat a prebehnut izopropyl alkoholom .... ale to ci ti pojde ti nezaruci nikto ak tam nieco odhorelo
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kurnik, pouzivaj aspon ciarky, ked nevies tvorit vety; treba lustit, co s cim suvisi.
Notas normalne otvor, pozri ci tam su este kvapky. AK nie su, zapni to.
Dolezite je, cim to bolo oliate, voda je OK. Ale hocico sladke alebo huste robi problemy; moze o.i. nafurt polepit klavesnicu.
Notas normalne otvor, pozri ci tam su este kvapky. AK nie su, zapni to.
Dolezite je, cim to bolo oliate, voda je OK. Ale hocico sladke alebo huste robi problemy; moze o.i. nafurt polepit klavesnicu.
Bol v servise swiss v bb. Povedali ze to sa neda opravit a nahradne diely sa nedaju zohnat
Ked ti hento povedali v servise, tak my ti urcite neporadime. Minimalne vyber hardisk a skopiruj si data. Zrejme ti odisla zakladna doska. Nuz voda a elektronika nejdu dokopy.
Obliaty notebook prezije obliatie len vo vynimocnych pripadoch. Jak nozikom do srdca.
Harddisk je v prdeli bol pri maticnej doske tak kde sa aj olial našiel ho ale potom click of death 
Nabudúce to nesuš fénom, môže to spraviť ešte väčšie škody.