Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
jj, otvoríš dispute, napíšeš dôvod a čakáš na predajcove vyjadrenie
buď sa dohodnete, a ak nie necháš to na posúdenie aliexpressu.. ja osobne, som sa však dohodol vždy (aj pri objednávke za 80e, tá mi ale zatiaľ neprišla
)
Ked si objednam cez FedEx ie 5 parov nike. Mozu mi to stopnut na colnici ako fake?
urcite ano a este si budu aj mysliet ze je to obchodneho charakteru kedze objednavas 5 parov 
to su svine, šak poviem že pre seba.
Ved ked vidim každy druhy predava hodinky z činy ako to robia oni? Znami na colnici kur*a ja vim...
Ved ked vidim každy druhy predava hodinky z činy ako to robia oni? Znami na colnici kur*a ja vim...
ale hodinky tricka nahrdelniky nemaju velkost topaok a maly balik je na colnici menej podozrivy
ty kokso ty si blik
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
objednane z lightinthebox.com nejake to oblecko z ciny na sk za 3 dni nasledne uz v SR 7 dni kontrola a platba CLO (citaj vypalne/uzernicke) 2 zasielka este caka na colnici (vypalnici) na SK znova to bude nejaky ten tyzden..
oblecko take ako na obrazku kvalita dobra, tak ak niekto bude kupovat myslim ze pokojne moze ..
oblecko take ako na obrazku kvalita dobra, tak ak niekto bude kupovat myslim ze pokojne moze ..
-
chlapec10
Addict
ja mam prave z amazonu vetrovku na colnici, doprava sparava ze DPH bude za mna platit amazon, zla ze to bude trvat niekolko dni....
ale na tom lightinthebox.com musis objednat nad €65.18 aby si mal zdarma dopravu, za kolko si objednaval a platis iba DPH nie? az nad 150eur mas CLO...
Zdravim nedavno som objednal z DX,dali mi tracking number,na konci ktoreho bolo CN cize Cina.Dnes som sa vsak pozrel na objednavky a uz tam je ine tracking number a na konci uz je SE,cize to pojde svedskou postou ?
-
Sphinx
Addict
tak nakoniec len dph (tak isto vypalne) ale clo ma minulo o par € len
Ano.valki250 napísal:Zdravim nedavno som objednal z DX,dali mi tracking number,na konci ktoreho bolo CN cize Cina.Dnes som sa vsak pozrel na objednavky a uz tam je ine tracking number a na konci uz je SE,cize to pojde svedskou postou ?
Chcel by som sa opytat, ked mi znamy z usa pošle veci na oblečenie a balik označi ako gift a stopnu to na colnici, tak čo potom?
Bude to obyčajne oblečenie ale asi bude mať vysačky s cenami, lenže balik bude ako gift. Menši narodeninovy darček.
Bude to obyčajne oblečenie ale asi bude mať vysačky s cenami, lenže balik bude ako gift. Menši narodeninovy darček.
-
Sphinx
Addict
Prehlasenie od neho ze ke to dar budes potrebovat
Dakujem za info, a on to prehlasenie ma napisat po anglicky našim colnikom? ALebo ho ma dať do balika čo mi posiela a napiše, že je to dar k Vianociam napr?
Bud trošku konkretnejši, pretože som o tom ešte nikdy nepočul. Dakujem
Bud trošku konkretnejši, pretože som o tom ešte nikdy nepočul. Dakujem
-
chlapec10
Addict
ak sa nemylim, tak toto uz davno neplati, ale plati toto:Sphinx napísal:Prehlasenie od neho ze ke to dar budes potrebovat
Pri zásielkach zasielaných fyzickou osobou fyzickej osobe, ktoré nemajú obchodný charakter, sú príležitostnej povahy, sú určené výlučne na osobné použitie príjemcom alebo jeho rodinou a boli odosielateľom príjemcovi poslané bezplatne, za predpokladu, že hodnota zasielaného tovaru nepresiahne bezcolný limit 45 EUR možno oslobodiť od cla :
-
Sphinx
Addict
Ak ide o dar nad 22 Eur, je potrebne vyziadat darovaciu listinu od odosielatela, a zaslat nam ju. S vynimkou zasielok ktore smeruju zo sukromnej osoby na sukromnu osobu, v tychto pripadoch je limi do 45 eur.
Ked odmietnem zaplatiť clo a dph tovar bude odoslane spat odosielatelovi? A kto to zaplati?
To by bolo trosku hlupe nakolko za tovar si uz vo vacsine pripadov zaplatil 
jasne, ved znamy mi pošle balik znovu a druhy krat budem mať viac štastia.STomko napísal:To by bolo trosku hlupe nakolko za tovar si uz vo vacsine pripadov zaplatil