stale byvala?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ashelin
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

stale byvala?

Príspevok od používateľa ashelin »

Zdravim, co si pomyslite ked zistite ze vas byvaly pouziva heslo s menom jeho byvalej...je to dovod na scenu? Ako by ste zareagovali takmer uz po rocnom vztahu?? Neriesit to? Dik za kazdy nazor
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: stale byvala?

Príspevok od používateľa Grim »

...WTFUCKDIDIJUSTREAD? ...ja už nemám slov...

1. ak ti povedal svoje heslo tak ti verí tak ako by asi ani nemal
2. ak je na to heslo zvyknutý, tak je úplne jedno, že je tam meno jeho bývalky
3. takých Zuziek, Matíld, Iván atď. je na svete plno, tak prečo akurát jeho bývalka?
4. ak máš takéto problémy, tak budeš asi ešte decko
5. skutočnosť, že sa takéto otázky potrebuješ pýtať na fóre dokazujú pravdivosť bodu č. 4
6. fuck yourself
ashelin
Light Expert
Light Expert

odpoved ktoru som ani necakala svedci o tom ze si sebavedomy blbec ktory sa ani nezamysli nad tym co pise. Chcem vidiet ze tebe by nevadilo, ze tvoja priatelka kazdy den ked sa niekam prihlasuje mysli na svojho byvaleho ktory ju nechal kvoli inemu. K tomu prvemu bodu- heslo som potrebovala, a nemal na vyber, musel mi ho povedat, takze to nebolo dobrovolne...
Nie som decko, ktore riesi vztah len preto lebo je to in. Mam dost na to, aby som si nasla normalneho chlapa na cely zivot...ale taki uz asi vymreli... ok a nie je to meno byvalky ale jej prezyvka
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...tak ešte raz...JE TO LEN HESLO...to, že ho používa zo zvyku neznamená, že na ňu stále myslí...ale ak to tak strašne chceš počuť, tak ti to napíšem...máš pravdu, sprav mu scénu, nemá právo mať také heslo, aké si vybral, ale také aké mu ty dovolíš...spokojná?...a som sebavedomý blbec, ale to tu o mne každý vie...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

veris mu, alebo nie? mas pochybnosti ? to by si mala riesit :)

nechapem ze je niekto taky, co si da heslo prezyvku frajerky, ale tak to je druha vec co ja chapem a co nie.

mne by to vadilo, ale zalezi na prvej vete co si na nu odpovies.
mozno ze to nic neznamena, mozno ze pre neho ano.
ashelin
Light Expert
Light Expert

nejde o to ci mu to dovolim alebo nie, moze mat heslo akekolvek chce...len toto ma zrovna dost prekvapilo... Myslela som ze mi tu niekto normalne poradi. Myslela som ze ked vam da baba kopacky tak ju hned znenavidite, a nie to este nechat si heslo...nie je to LEN heslo, keby chlapi neboli taki povrchni, vedeli by sa lepsie vyznat v zenach...ale na to treba pouzivat rozum...potom sa cudujete ze ach dala mi kopacky a netusim preco :( :(
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

ashelin
Niekedy ma udivuje aké rôzne problémy majú niektorí ludia. Ja mať tvoj problém začnem nový život. :)
Aby som nebol OT ako povedal Grim je to len heslo a ak sa nevieš vo vzťahu preniesť cez takúto banalitu tak si ani vzťah nehľadaj. V živote prídu aj väčšie problémy ako riešiť heslo. :smt006
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Každý rieši tie svoje problémy.
vladenko007
VIP
VIP

No to áno len ja by som niektoré nazval raj na zemi alebo krásny deň je za nami.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...prečo by som mal niekoho nenávidieť kôli rozchodu?...rozchodov mám za sebou dosť a nikoho som kôli rozchodu neznenávidel...nenávidieť kôli rozchodu dokážu iba deti a nevyzretí ľudia, pretože vidia iba rozchod...ale dospelý človek vidí pozadie rozchodu a dokáže ho reálne posúdiť...
ashelin
Light Expert
Light Expert

vladenko007 napísal:ashelin
Niekedy ma udivuje aké rôzne problémy majú niektorí ludia. Ja mať tvoj problém začnem nový život. :)
Aby som nebol OT ako povedal Grim je to len heslo a ak sa nevieš vo vzťahu preniesť cez takúto banalitu tak si ani vzťah nehľadaj. V živote prídu aj väčšie problémy ako riešiť heslo. :smt006
mat len tento problem tak to neriesim... ale myslim ze prave riesenim banalit sa potom nedostanete k problemu ktory sa riesi rovno rozchodom/rozvodom (velky problem=nahromadenie banalnych problemov). Preco? Lebo ludia NERIESIA banality!!! Spravne? Preco? Preco nieco ignorovat? Vas nezaujima preco ma take heslo? Dnes je to len heslo, zajtra len fotka, potom len vec, ktoru mu darovala... myslite ze nie je potrebne si to aspon vyrozpravat?
vladenko007
VIP
VIP

Presne tak. Ja som sa napríklad po 11 rokoch rozviedol a nemám problém stretnúť sa z bývalou ženou na káve. Prípadne si dať jej meno ako heslo. Vychádzame spolu veľmi dobre dokonca nemám problém ísť z jej terajším priatelom na pivo.

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2013, 21:11)
Dnes je to len heslo, zajtra len fotka, potom len vec, ktoru mu darovala
Kludne to môže byť aj tak že dnes heslo bývalej meno a zajtra to heslo bude tvoje meno.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ashelin napísal:Myslela som ze ked vam da baba kopacky tak ju hned znenavidite, a nie to este nechat si heslo...
lol wut? are you for real? predtym nez sa k tymto zazracnym veciam co pises akokolvek vyjadrim sa musim opytat: robis si z nas srandu?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ti drbe? ja mam heslo, v ktorom menim len cisla od svojich 17tich a tiez tam mam referenciu na svoju vtedajsiu lasku a pritom k nej uz necitim.
ashelin
Light Expert
Light Expert

ach páni, hlboko sa vám ospravedlnujem, nechcela som vás urazit. Po doterajsich skusenostiach som si myslela ze to tak funguje...som rada a velmi som vam vdacna ze ste ma vyviedli z omylu... :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

:D
sorry ale tato tema je akasi ukazka ake hluposti zeny riesia a velakrat tieto hluposti rozvijaju do uplne neskutocnych rozmerov co vedie nakoniec k ukonceniu vztahu, teda nie tie podovne male veci (ako to ty tvrdis) ale tieto tvoje neskutocne debilne, zbytocne a sproste paranoidne predstavy vam nakoniec ukoncia vztah
dnes to bude heslo, zajtra si vymyslis nieco dalsie, nahodou nespalil vsetky darceky od nej a nejaky zbadas tak zase budes pisat sem ci mu robit scenu?

to je vobec toto normalne zmyslanie? pytat sa ze "mam robit scenu" ? to co je? teda ty ani nevies ci ti to vadi alebo nevadi, ci ti to ma vadit alebo nema, ty sa nas pytas? a podla toho ides robit "sceny" ?

WHAT THE FUCK?

a na zaver
nejde o to ci mu to dovolim alebo nie, moze mat heslo akekolvek chce...
len nie take ktore ma cokolvek spolocne s ktoroukolvek byvalou :D pripadne nahodnou buducou

ja mam dost
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ashelin napísal:ach páni, hlboko sa vám ospravedlnujem, nechcela som vás urazit. Po doterajsich skusenostiach som si myslela ze to tak funguje...som rada a velmi som vam vdacna ze ste ma vyviedli z omylu... :wink:
nemusis sa nicoho bat, tym, ze zo seba robis idiota si nas neurazila :)

radsej ako nam dakovat by si sa mala zamysliet ci si pripravena na vztah a on by sa mal zamysliet nad tym s kym chodi.

P.S. az sa s nim jedneho dna rozides koli konstruktom podobneho kalibru nezabudni o nom vsade vyhlasovat aky je to kreten, ako si Ta nevazi, nerozumie zenam (tak ako zenam nerozumie cele tunajsie forum) a ze vsetci muzi su rovnaki.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

sorry drsnaci :?

nenapadlo vas, ze dakto na svete moze mat iny nazor ako vy ?
netvrdim, ze je to v tomto pripade hesla...ale nemoze to predsalen pre niekoho nieco znamenat?

uz to tu sledujem dlhsie :) a vzdy sa akosi tahate za jeden povraz, a kto vystrci rozky tak je cudny, zly, nerealny.

netvrdim ze toto je dovod na "sceny", ale tiez si nedovolim tvrdit ze je to v pohode., pretoze to vie iba pan dotycny s heslom.
a taktiez si myslim, to co som pisal vyssie, pokial ma Ashelin dovod mu nedoverovat, tak asi ma dovod aj riesit jeho heslo,
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...pokiaľ mu nedôveruje, nemala by s ním byť vo vzťahu...a s paranoidnou ženskou by zas nemal byť vo vzťahu on, takže ak sa s ním dotyčná rozíde a on je dostatočne vyspelý, aby videl za hranice rozchodu, tak bude rád, pretože po rozchode na tom bude oveľa lepšie...
ashelin
Light Expert
Light Expert

dakujem prave ste mi zachranili vztah... asi sem budem pisat castejsie, pretoze je radost citat tieto rady od chlapov. Clovek aspon zisti ze ta jeho teoria nie je najspravnejsia... ja sa ale aj tak stale cudujem ako zo mnou moze niekto vydrzat a oni ti chlapi- im sa to asi paci :D -robim si srandu-pls nekomentujte :)
Napísať odpoveď