stale byvala?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: stale byvala?

Príspevok od používateľa vendo »

mno, ide asi o to, poznam hesla niektorych ludi niektore aj konkretne, niektore len napr viem ze maju nejaku kombinaciu cisel, niektori maju mena rozne ine veci
ale
99,99% z nich (teda ano vsetci) tieto hesla stale pouzivaju takmer vsade s malinkymi obmenami (pridanie jednotky, dvojky, atd) a tieto hesla vacsinou pouzivaju cca 5-7 rokov (teda stale, a menit ich rozhodne neplanuju podla doterajsieho spravania)

keby nasla na jeho neodhlasenom fb nejake podozrive spravy, mozno MOZNO by som z toho ja osobne nieco vyvodil, ale heslo??? really?
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Forsaken napísal:
pokial ma Ashelin dovod mu nedoverovat, tak asi ma dovod aj riesit jeho heslo,
To ano ale Ashelin nám povedala iba jeden dôvod a to je heslo. Takže sa vyjadrujeme iba k heslu. Ak má s ním aj iné problémy tak to nemôžeme vedieť. :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Forsaken: Fakt, ktory si spozoroval je spravny a ma jedno velmi lahke vysvetlenie. Ak sa zhrkne vacsia skupina ludi, ktori tvrdia to iste tak to znamena, ze vychadzaju z (opravneneho) predpokladu, ze to heslo nic neznamena. Tak sudia na zaklade svojich doterajsich znalosti zalozenych na tom, ze existuje bezne spravanie vlastne majorite ludi.

Samozrejme je mozne, ze sa mylia, ale je omnoho vacsia pravdepodobnost, ze maju pravdu. (pretoze gaussove rozlozenie pravdepodobnosti)

Dalsim dolezitym faktorom, ktory patri medzi dobre praktiky je prezumpcia neviny. To, ze autorka dosla k zaveru, ze jej priatel heslom krivdi je sice pekne ale ona je zalobca. Tym padom je jej ulohou dokazat, ze to tak skutocne je a nie je jehou ulohou dokazat, ze je v tejto veci nevinny. (a nezaujata internetova porota zatial takmer jednohlasne stoji za verdiktom nevinny)

A keby za tym naozaj bolo nieco viac ako X rokov stare heslo, ktore sa mu nechcelo zmenit tak je to v kontradikcii s tymto:
Mam dost na to, aby som si nasla normalneho chlapa na cely zivot
(vekom mozno ano, psychickym vekom zrejme nie)

A aj keby jej partner bol taky kolosalny debil (a ona ho z nejakeho mne neznameho dovodu toleruje, co je v podstate tiez jej chyba) tak absolutne nema pravo vyhlasit nieco taketo:
ashelin napísal:Myslela som ze ked vam da baba kopacky tak ju hned znenavidite
seriously WTF? co sme na zakladnej skole?
ashelin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ashelin »

takze mi chcete povedat, ze ked vas baba necha kvoli inemu, tak s nou cely happy pojdete na pivo? neviem, kto tu je divny... a mali by ste sa zamysliet nad tym, preco mate uz X rozchodov za sebou...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

pretoze sa nesnazime nasilu drzat si vztah z ktoreho jedine pozitivum je moznost zasunut raz za cas?

ale samozrejme aby som povedal aj nieco pochopitelne aj pre teba:
je rozvod a rozvod
ak by som bol vo vztahu ktory si myslim ze ide dobre a z nicoho nic ma zena vymeni za nejakeho siltovkara, tak si pomyslim ze je stetka (tu ale nastava problem ze neviem ako by som v prvom rade do takeho vztahu vosiel, ale to je na inu debatu) ale aj napriek tomuto ju nebudem nenavidiet, nejaky hate pojde mozno na siltovkara, ale casom sa to spravi
ak by bol vztah ktory by dlhodobejsie skripal, tak tam by absolutne nebola ziadna nenavist, nechapem preco, proste to nevyslo
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Grim napísal:nenávidieť kôli rozchodu dokážu iba deti a nevyzretí ľudia, pretože vidia iba rozchod...ale dospelý človek vidí pozadie rozchodu a dokáže ho reálne posúdiť...
ja som znenavidel, ale za tym boli tri mesiace parohov...

neviem si predstavit tak naliehavu situaciu, aby som musel davat partnerke svoje heslo. alebo si od nej musel pytat to jej
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale neznenávidel si ju kôli rozchodu...ale kôli parohom...
ashelin
Light Expert
Light Expert

tak mas slabu fantaziu :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

ano a ku tomu som maly, skaredy, blby a bez talentu na cudzie jazyky ;) mas pozorovaci talent ako jedna uzivatelka. alebo mozno jej dalsi ucet...

aj ked idem na expediciu, tak nemam nutkanie sa delit o heslo s niekym. a tam to je v jaskyni stale o ohrozeni zivota, takze neviem co viac moze nutit niekoho vrtat sa inemu v sukromi
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...zato ty máš tú tvoju fantáziu prebujnenú, až to robí škodu...
ashelin
Light Expert
Light Expert

sorry, ale ja som sa mu nevyhrazala smrtou ked mi ho neda, a nikomu sa nehrabem v sukromi (podla seba sudim teba ze?)... a co ti tu budem vykladat, preco mi ho musel dat...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

:cookies: Zaujimava tema, chyba mi tu nazor doktora Qwertyho, preto som mu uz napisal nech sa vyjadri. :cajicek: A moja rada je, pusti ho k vode, nebudes musiet riesit pi*ov*** a jeho usetris pritomnosti svojej drbnutej osoby. :roll:
jackb napísal:mas pozorovaci talent ako jedna uzivatelka. alebo mozno jej dalsi ucet...
myslis ithory? ta sem este chodi? :D
ashelin
Light Expert
Light Expert

Grim napísal:...zato ty máš tú tvoju fantáziu prebujnenú, až to robí škodu...
v tom mas pravdu, zacnem sa krotit :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

keby ti to heslo neda, tak spravis co?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:keby ti to heslo neda, tak spravis co?
scenu :psssst:
sorry za mierne OT, nemohol som si odpustit :p
jackb
Redeemer
Redeemer

ano, som znamy stalker. a ujo v bielom co mi daval lieky v makkej izbe v Pezinku povedal, ze je to paranoja a ze ked budem praskoch bude to lepsie. ale mne nechutia, tak to mam naspat - kazdemu instalujem keyloggery. ved co ked na mna donasaju? a beru za to prachy?!?

ked nevies predychat, ze ma niekto byvalu a neciti k nej nenavist, tak si povedzte :smt006
ashelin
Light Expert
Light Expert

beardie napísal: keby ti to heslo neda, tak spravis co?
este raz :) ja som ho od neho nepytala, pozicial mi svoj ntb domov, a zabudol ze ma vstupne heslo :wink: zial do telefonu mi ho musel povedat... koniec ..ani tolko fantazie na to netreba...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A preco to vysvetlujes mne? Mne je u zadnice ze preco a ako si sa ho dozvedela, ja sa len bavim na tvojej reakcii a celkovo zmyslani. Vazne skus si to po sebe este raz precitat. :D
edit: ok medzi tym si si poopravila citaciu. :)
edit 2 : este mi napadlo, ak napises "dik za kazdy nazor" tak potom nemaj sarkasticke poznamky k nazorom ktore sa nezhoduju s tym tvojim ;) este k tomu ked ti radia dobre.
jackb
Redeemer
Redeemer

Hotwire napísal:

myslis ithory? ta sem este chodi? :D
nn, ina. ta mala pre mna podobnu uvitaciu vetu :)
ashelin
Light Expert
Light Expert

Hotwire napísal:A preco to vysvetlujes mne? Mne je u zadnice ze preco a ako si sa ho dozvedela, ja sa len bavim na tvojej reakcii a celkovo zmyslani. Vazne skus si to po sebe este raz precitat. :D
edit: ok medzi tym si si poopravila citaciu. :)
sorry opravila som to...

ano, mate pravdu vsetci ktori si myslite ze som este male decko... hadam raz vyrastiem :D a aby ste vedeli, vsetko co ste napisali si vezmem k srdcu a az raz vyrastiem, tak budem hadam normalna :lol: a az potom si zacnem hladat vztah na cely zivot :wink: diky vam

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2013, 23:36)
Hotwire napísal: edit 2 : este mi napadlo, ak napises "dik za kazdy nazor" tak potom nemaj sarkasticke poznamky k nazorom ktore sa nezhoduju s tym tvojim ;) este k tomu ked ti radia dobre.
nie ja to naozaj myslim vazne, ze dakujem... to bude tym ze nemam brata, nema ma kto doma zdrbat :D presvedcili ste ma o mojej hluposti ohladom spravania sa k partnerovi, nebudem sa tu s vami hadat, naozaj som si uvedomila ze mate pravdu... :| nadmerna ziarlivost skodi, a vsetko to moje spravanie vychadza asi z toho...
Napísať odpoveď