Ingress

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
jefty
Star
Star

Ingress

Príspevok od používateľa jefty »

Ahojte,

hrava niekto aktivne tuto zaujimavu hru? Mna par dni dozadu uputal clanok na jednom webe a zacal som hladat viac info. Hra vypada zlozito, je sa tam vela co ucit, je urcite narocna na cas, no vypada dost zabavne, ak mate priatelov ci znamych, s ktorymi by ste hravali.

V novembri Google spristupnil tuto hru pre vsetkych, uz nie je na pozvanky.
Google play: link

trailer:

recenzia na hru: link

Co ma hlavne zaujalo je, ze hra vypada velmi prepracovane a ze ju uz momentalne hra celkom dost hracov. Ked som sa pozrel na mapu svojho mesta, tak som sa nestihol cudovat, ze kolko uz je vybudovanych portalov a kolko je aktivnych hracov. Taktiez ked som sa pozrel na jednotlive portaly tak som sa cudoval, ze ake su v meste vlastne objekty. Paci sa mi to hlavne z dovodu, ze tymto sposobom mozem spoznat zaujimave objekty(budovy, sochy a pod) v meste.

Ingress mapa (po prihlaseni s google uctom by to malo ist, no neviem ci vam to pojde ak ste si este nezapli hru na svojom zariadeni)

Co ma zatial odradza aktivne zacat hrat tuto hru je momentalny nedostatok casu (praca, skola, atd) a to, ze nemam predplatene data v mobile od operatora. No premyslam, ze ak by som nasiel skusenejsieho hraca a nejakeho kamosa, s ktorym by som zacal, tak by som do toho isiel niekedy vo februari - marci.

Co na to hovorite vy?
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ingress

Príspevok od používateľa Gangy »

Vyzera to zaujimavo tak som to stiahol, skusim ked bude cas.
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

Mal som to, ale prislo mi to ako maximalna hlupost. Ked som prisiel na miesto, tak som sa snazil heknut reaktor alebo ako sa to nazyva a ked som ta urobil tak mu to zobralo jedno percento a mne pisalo ze energia vycerpana, a mam cakat 10 minut. A skusal som to na vicerych miestach, po meste, po Kosiciach. A ked to vzdy skoncilo rovnako tak som sa na to vybodol.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Ja to "hrávam" niečo cez rok, momentálne som L6. Teraz na to tiež nemám zrovna veľa času.
Hra zložitá vôbec nie je. Za 10 minút vieš všetko, čo potrebuješ. Zvyšok je o tom, že sa dohaduješ s inými hráčmi na "taktike."
Xijo: Treba spraviť tutorial(Missions či ako to tam je nazvané), je to na 5 minút a ak robíš, čo ti napíše tak pochopíš.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

O tomto som tiez cital, ale nemyslim si, ze by ma to zaujalo. Ostal som teda pri starom dobrom geocachingu :)
Napísať odpoveď