KUPA NOTEBOOK HP ProBook 450 H6R34ES
KUPA NOTEBOOK HP ProBook 450 H6R34ES
Chcel by som sa vas opytat prosim vas idem si kupovat tento notebook a ci mi to bude stacit na take bezne ucely ako je skola internet ziadne hry ziadne hranie alebo tak ako by som to definoval no kancelarske potreby je slusny nebude moc pomaly dakujem za skore odpovede
http://notebooky.heureka.sk/hp-probook- ... ecifikace/
http://notebooky.heureka.sk/hp-probook- ... ecifikace/
Re: KUPA NOTEBOOK HP ProBook 450 H6R34ES
na internet a office postaci bez problemov
-
vladenko007
VIP
Snáď na bežné veci ti bude stačiť každý notebook čo je teraz v ponuke. Veď keby nestačil tak asi by sa nepredával. To dá rozum. Ta nee? 
joj, no to povedz tym, ktory predavali notebooky s vistou a 1 GB RAM...
-
vladenko007
VIP
Ano ale použitelny na bežne veci musel byť. Vieš si predstaviť že si kúpiš novy notebook a zapneš ho a nebude sa dať ani napísať list vo worde prípadne napísať mail? 
po roku pouzivania to uz bolo fakt neznesitelne pomale...
No a ze preco kazdy nadaval na Vistu,ze to bol najhorsi OS,ked to pokaslali vyrobcovia notasov,ked tam pchali 1GB RAM
Tak to nemas pravdu. Vista bola a vzdy bude o hovne OS.
-
vladenko007
VIP
Súhlasím ale napríklad ja som mal notebook fujitsu siemens z predinštalovanou Vistou. Síce z 2GB ram ale nemôžem povedať jedno krivé slovo.
No podla mna na Vistu sa nadavalo,lebo standard bol 1GB a vyrobcovia meskali s ovladacmi,pripadne neboli dobre odladene.Postupom casu,ked sa doladili ovladace,zvysila sa RAM, prisiel 1.Service Pack,uz to bol schopny OS.Ak by nebola Vista a prisla by hned sedmicka,dopadla by takisto...