stale byvala?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: stale byvala?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

WTF ?

to co toto je ? akoze aj by som sa cudoval, bohuzial je pravdou ze zeny vseobecne tieto voloviny riesia, a zvlast ked nemaju co dolezitejsieho na riesenie, dokonca preferuju sa na takejto volovine dostat do vyvrtky a pokracovat aj vacsou hadkou, .....

Moja povedala (tonom hlasu, ze to by si skusil tak by si videl ne taku scenu, .... ) ze ak by som mal ako heslo meno byvalej, tak by bolo zle, z coho mi bolo okamzite jasne ze autrka temy nebude jedina.

Kazdopadne su to blbosti, bbosti, nenormalne blbosti, ktorych je vo vztahu vela, a len a LEN a LEN kvoli tomu, ze ZENA toto robi, ju to proste bavi taketo debiliny kolosalne riesit.

Take autorke, nebud glupa krava, a neries hovadiny, usetris nervy sebe aj ludom okolo.

(Hotwire, ... ;) dk za temu, ... ale som obklopeny zenami ktore by robili toto iste, a viem si zivo predstavit kamosky mojej holky ktore by robili sceny typu KONIEC SVETA .... a to sa bavime o vysokointeligentnych babach daaaaavno po puberte..... )
deszka3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa deszka3 »

Konečne sa vyjadril doktor a psychológ fóra, teraz sa už môže ísť spať :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Hotwire - teba v tejto téme asi najviac uznávam...postavil si to celé na piedestál...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ashelin napísal:
sorry opravila som to...

ano, mate pravdu vsetci ktori si myslite ze som este male decko... hadam raz vyrastiem :D a aby ste vedeli, vsetko co ste napisali si vezmem k srdcu a az raz vyrastiem, tak budem hadam normalna :lol: a az potom si zacnem hladat vztah na cely zivot :wink: diky vam

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2013, 23:36)

nie ja to naozaj myslim vazne, ze dakujem... to bude tym ze nemam brata, nema ma kto doma zdrbat :D presvedcili ste ma o mojej hluposti ohladom spravania sa k partnerovi, nebudem sa tu s vami hadat, naozaj som si uvedomila ze mate pravdu... :| nadmerna ziarlivost skodi, a vsetko to moje spravanie vychadza asi z toho...
Snad to myslis vazne, lebo s tou poslednou vetou si to presne vystihla ;)
edit: Grim :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ashelin napísal:takze mi chcete povedat, ze ked vas baba necha kvoli inemu, tak s nou cely happy pojdete na pivo? neviem, kto tu je divny... a mali by ste sa zamysliet nad tym, preco mate uz X rozchodov za sebou...
urcite nie. ale rozhodne nie je pravidlo, ze rozchod = nenavist... iba vtedy, ked ta baba robi z chlapa vola.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

qwerty ma pravdu, presne taketo hluposti vedia zeny rozhodit, zalezi len na tom ci to da najavo,aka vlastne je ale skrie ich to.
vase terajsie priatelky neznasaju byvalky ovela viac ako vy nemusite pocut o ich byvalych partneroch,kolko z vas nema problem sa stretnut s byvalou len tak na kave...

tato slecna tu si zrejme mysli ze ju jej amant :smt059 dostatocne nelubi ked si nezmeni heslo na jej meno
ashelin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ashelin »

Son-Gohan napísal:
tato slecna tu si zrejme mysli ze ju jej amant :smt059 dostatocne nelubi ked si nezmeni heslo na jej meno
a preco by mal mat niekoho meno ako heslo? Ked uz ma, tak preco nie moje ale zrovna jednej z jeho byvalych? Tebe by sa pacilo keby ze sa dozvies ze heslo tvojej priatelky - nejaky "superTigerTom" je prezyvka jej byvaleho? :lol: pekny vztah :wink: hodne stesti :) urcite nanho uz davno zabudla :lol:
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ashelin, chlapi v tomto nerozmýšľajú tak zložito.

Proste si dal kedysi heslo a používal ho automaticky, pochybujem, že myslel na bývalú, skôr ho ani nenapadlo heslo meniť. Pre neho to skôr bolo, akoby tam len číslice hádzal, proste mechanicky.

Ak ti to tak vadí, slušne ho požiadaj, či by si heslo nemohol zmeniť. Myslím, že to nie je nič takého veľkého, čo by nebol schopný urobiť (pre pokoj vo vzťahu). A koniec. Bez scén, bez urážania sa. Len slušne požiadať (prípadne mu vysvetli, prečo ti to vadí)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Na troch stranach sa ti tu snazia vysvetlit, ze toto su presne tie konstrukty a fabulacie, ktorymi ci uz zeny alebo muzi pochovavaju vztahy. Mas aj nejaky iny dovod alebo podozrenie na neveru ako len heslo? Napr. ja mam/mal som na hojko.com servri ako username krstne meno svojej byvalej, ku ktorej necitim nic viac ako k obycajnej kamaratke. Proste zvyk.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

ashelin napísal:
a preco by mal mat niekoho meno ako heslo? Ked uz ma, tak preco nie moje ale zrovna jednej z jeho byvalych? Tebe by sa pacilo keby ze sa dozvies ze heslo tvojej priatelky - nejaky "superTigerTom" je prezyvka jej byvaleho? :lol: pekny vztah :wink: hodne stesti :) urcite nanho uz davno zabudla :lol:

a sme doma :lol: len maloktore zeny sa vedia rozist bez toho aby neznenavideli byvaleho partnera a ty k nim tiez nepatris
hlavne ze sme pomenovali konecne priamo tento problem, ja mam doteraz kopu zalubenych listov od svojich byvalych a nemam pocit ze ich znicenie by zo mna urobilo lepsieho a vyrovnanejsieho cloveka to robite len vy zeny

ale chapem ta presne taketo malicherne veci zenam vadia...niektore vybuchnu a riesia to s partnerom alebo inde resp na hojku :D
ashelin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ashelin »

Son-Gohan napísal:

ale chapem ta presne taketo malicherne veci zenam vadia...niektore vybuchnu a riesia to s partnerom alebo inde resp na hojku :D
radsej sa vyrozpravat a hadat s ludmi ktorych nepoznam a predist tak hadke vo vztahu :wink: co ze zo seba robim idiota...aspon ma navediete na spravnu cestu :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Presne kvôli takýmto veciam zbytočne nevyzvedám. Nepozerám jej do telefónu, nepýtam sa, kto jej volal/poslal správu, koho má na facebooku, nechcem vedieť heslá, ani nič podobné. Lebo človek sa dozvie to, čo nechce a hneď sa v hlave začnú rodiť zlé myšlienky, aj keď absolútne o nič nejde. Viem, že si zrejme nevyzvedala naschvál, ale ja aj v takomto prípade, by som heslo nechcel a radšej odniesol notebook späť, alebo nech si ho príde zadať. Keby na tom trvala, že mi heslo povie, tak by som vedel, že mi ho povedala, aj keď nemusela, čiže nič predo mnou neskrýva a zrejme nejde o nič. Po otázke, že prečo má také heslo, by si ho isto sama zmenila. Tým by to u mňa skončilo.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Keď tak nad tým premýšľam tak mať ako heslo meno svojej bývalej to stráašne rafinované. :-)
Keď sa vám niekto bude chcieť nabúrať a bude skúšať rôzne heslá tak meno bývalej ho ani vo sne nenapadne. :D :nono:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ashelin napísal:
ono rozdiel je aj hlavne v tom ci to heslo ma este od doby ked chodil s nou, vtedy na som naozaj neni nic zle, proste tomu nepripisoval ziadnu dolezitost tak si ho proste nezmenil lebo na to nemyslel resp, lebo si nanho uz zvykol. Problem by bol jedine kebyze ho zacal pouzivat az v dobe ked chodil s tebou, ale toto predpokladam neni ten pripad. ;) A vazne, uz neries taketo kktiny, a uzivaj si silvester a novy rok. :smt006
Napísať odpoveď