pripojenie tabletu na wifi a pripojit do pc
pripojenie tabletu na wifi a pripojit do pc
Neviem ci mi rozumiete ale potrebujem tablet pripojit na wifi a ked je tablet pripojeny na wifi a ten tablet co ked je pripojeny tak potrebujem ho prepojit na pc aby
Somm isiel na internet bratranec to tak ma spravene zlozito. Je to tazke vysvetlit
Somm isiel na internet bratranec to tak ma spravene zlozito. Je to tazke vysvetlit
Re: pripojenie tabletu na wifi a pripojit do pc
chces mat internet na PC, ale ten nie je pripojeny, takze ho chces pripojit prostrednictvom tabletu?
Internet --- wifi ---> tablet --- ??? ---> PC
Malo by sa to dať, ak tablet podporuje zdieľanie Internetu cez USB kábel.. pozri nastavenia tabletu. Nebolo by jednoduchšie za pár šupov kúpiť WIFI anténu do PC?

Malo by sa to dať, ak tablet podporuje zdieľanie Internetu cez USB kábel.. pozri nastavenia tabletu. Nebolo by jednoduchšie za pár šupov kúpiť WIFI anténu do PC?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
njn za 10€ máš wifi usb stick, je to elegantnejšie riešenie nakoľko kým bude na PC internet, tablet nemôže nik iný používať, ledaže by sedel vedľa teba
Kurnik je to take zlozite ja potrebujem tablet napojit na wifi a z toho wifi napojit na pc jemine je to take tazke je to volovi°a proste nejviem ci to niekto pochopil takze idem pomaly vysve
Tablet pripojim na WIFI a ked je pripojený tablet cez wifi a ten by som napojil do pc. a pc by sa pripajal cez tablet a tablet na wifi je to prestigio multi pad 2 da sa tam vlozit aj simka no neviem ci sa to da lebo ja som nenasiel myslim taku funkciu ...
Tablet pripojim na WIFI a ked je pripojený tablet cez wifi a ten by som napojil do pc. a pc by sa pripajal cez tablet a tablet na wifi je to prestigio multi pad 2 da sa tam vlozit aj simka no neviem ci sa to da lebo ja som nenasiel myslim taku funkciu ...
Ked si retardovany a nevies jednoducho popisat ziadany problem, tak sa necuduj, ze ti nevieme poradit. O 3G splietas teraz prvykrat...
muderlant..... dal som si tam svoju simka kartu normálne tam ide internet ale ja potrebujem ten internet co je v tablete tak napojit na pc bez wifi ? 
-
vladenko007
VIP
Prepoj tablet z PC usb káblom a daj zdielanie internetu cez USB.
Ale radšej by som kúpil toto
http://www.alza.sk/d-link-go-usb-n150-d472694.htm
a v tablete dal vytvoriť prístupový bod a dal zdielať cez wifi. Je to strašne jednoduché par kliknutí v nastavení
Takto je to lepšie lebo nemusíš z tabletom byť nalepený pri PC kôli tomu USB káblu.
A nezabudni že toto funguje len keď máš ako si vravel simku v tablete a internet od operátora. Lebo pri aktivácii prístupového bodu v tablete sa ti vypne prímanie signálu cez wifi.
Ale radšej by som kúpil toto
http://www.alza.sk/d-link-go-usb-n150-d472694.htm
a v tablete dal vytvoriť prístupový bod a dal zdielať cez wifi. Je to strašne jednoduché par kliknutí v nastavení
Takto je to lepšie lebo nemusíš z tabletom byť nalepený pri PC kôli tomu USB káblu.
A nezabudni že toto funguje len keď máš ako si vravel simku v tablete a internet od operátora. Lebo pri aktivácii prístupového bodu v tablete sa ti vypne prímanie signálu cez wifi.
thx funguje ale rychlost = 10kbps
stranky ešte idu pomalsie ako cez lan 
Uvidím co mi moj mozog povie tak .. musim to kupit lebo to je daco strašne
Uvidím co mi moj mozog povie tak .. musim to kupit lebo to je daco strašne
-
vladenko007
VIP
To nebude tým že je to cez USB. potencial USB ani nevyužiješ pri svojom pripojení.
Skôr by som povedal že si v slabom pokrytí internetu od operátora.
Skôr by som povedal že si v slabom pokrytí internetu od operátora.