Puzdro/Kryt na HTC Desire X
Puzdro/Kryt na HTC Desire X
Zdravim, chcel by som si kupit puzdro alebo kryt na HTC desire X. Neviem co je lepsie... Bojim sa hlavne o displej, aby sa mi nerozbil niekde ked ho budem mat vo vrecku alebo tak... Myslite ze kryt pomoze? Alebo skor puzdro? Co by ste odporucali skor? Mam vyhliadnuty tento kryt.
Re: Puzdro/Kryt na HTC Desire X
displej sa ti vo vrecku nerozbije, tento S-line kryt som pouzival aj ja, nezda sa to, ale telefon zmohutnie a ovela tazsie sa bude vyberat z vrecka, ale lepsie sa drzi v ruke - ovela lepsie
tak ale predsa chcem mat telefon chraneny pred narazmi a tak...na tej fotke vyzera mobil zboku celkom tenky...
iba tak vyzera, bude to v pohode
ako vravim, mal som taky isty
ako vravim, mal som taky isty
a ten na obrazku je aky? To je ten co som pridal link o par prispevkov vyssie? Tu na obrazku vyzera, akokeby bol z nejakej tvrdej latky, tam prise ze je z toho silikonu, alebo ako sa to vola..
vsetky su rovnake .. S-line Wave kryt
ale vyjde ta to na 9€ .. z ebayu ta to vyjde na 5€ a dostanes aj foliu na displej..
ale vyjde ta to na 9€ .. z ebayu ta to vyjde na 5€ a dostanes aj foliu na displej..
Otvorim tuto temu..
Zhanam nejake schopne diárové puzdro na HTC Desire X.
Vedeli by ste mi povedat aky je rozdiel medzi tymto a tymto? o cenu nejde, len v com je ktory lepsi a preco je tam cenovy rozdiel, ked vyzeraju takmer rovnako.
Ten druhy stal nejako 12,40 €, ale momentalne ho asi nemaju tak tam nie je ani cena.
Zhanam nejake schopne diárové puzdro na HTC Desire X.
Vedeli by ste mi povedat aky je rozdiel medzi tymto a tymto? o cenu nejde, len v com je ktory lepsi a preco je tam cenovy rozdiel, ked vyzeraju takmer rovnako.
Ten druhy stal nejako 12,40 €, ale momentalne ho asi nemaju tak tam nie je ani cena.
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Rozdiel je v kvalite spracovania, ten druhý je oveľa kvalitnejší, nie je to len čínsky výlisok
Tak presne take nieco som hľadal, ale...
videl som , že existujú take iste puzdra ale majú na sebe uz "zabudovany" zadný kryť mobilu. Nevieš kde niečo take zoženiem?
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2013, 13:21)
Tak oni mi z tej predajne odpísali, že to sú úplne rovnake puzdra...
videl som , že existujú take iste puzdra ale majú na sebe uz "zabudovany" zadný kryť mobilu. Nevieš kde niečo take zoženiem?
//autoeditácia príspevku (06 Jún 2013, 13:21)
Tak oni mi z tej predajne odpísali, že to sú úplne rovnake puzdra...
Pre mobilonline.sk sú aj telefóny HTC One S, One ST a One SU úplne rovnaké... tak ak pôjdeš kupovať, doporučujem jedine osobne.

Zdravim, hladam nejaky taky kryt na htc desire x. Kde by som ho zohnal? Popr.ak niekto z fora predava
-
Kok
Light Professional
ty uz rok hladas puzdro na telefon ... to ti je vela kupit akekolvek za 10 eur ?
nie uz mam rok puzdro, len sa mi prestali pacit tie silikonove a chcel som skusit nieco nove, tak teraz zhanam to co som pridal vyssie