F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
ja si nemyslim, ze to je dobre rozhodnutie. v decembri je najtazsi program PL a nemat trenera je odveci. navyse kym nejaky pride potrva to a kym si potom hraci zvyknu zas to potrva...tato sezona je pre nas uz stratena
Novy trener znamená nový impulz co u Spurs kde vylozene chyba v teame ta spravna chemia pomoze. Pochybujem ze by ho niekto taký ako Levy odvolal a nemal by premyslenu náhradu.
-
guess.whoo
Redeemer
hovori sa hlavne o Capellovi, De Boerovi a Klinsmanovi. Z Watfordu dal vypoved Zola tak dufam, ze to s nami nic nema
ja by som tam najradsej videl De Boera alebo napriklad Raijkaarda ktori vzdy preferovali utocnu hru a s nasim kadrom sa to da hrat.
ja by som tam najradsej videl De Boera alebo napriklad Raijkaarda ktori vzdy preferovali utocnu hru a s nasim kadrom sa to da hrat.
Wilshere dostal za fuckera dva zápasy.
Čo si o tom myslíte?
Čo si o tom myslíte?
že keď za to potrestaný rok dozadu Suárez tak FA správne potrestala aj Wilshera. Aj keď ako dodatočný trest by mu stačil 1 zápas.
-
guess.whoo
Redeemer
možno ho to konecne naučí slusne sa spravat a byt profesional
Suarez... Kill him!
(Dufam ze ho do zapasu s Chelsea opusti ta forma)
No veď to nepochopím, aký je rozdiel medzi fuckerom od Suareza a Wilshera.
Každopádne, Suaréz sa javí ako najlepší hráč celej EPL. Ak dobre počítam, má zatiaľ 19 gólov, čo je o 6 viac ako druhý Aguero.
Každopádne, Suaréz sa javí ako najlepší hráč celej EPL. Ak dobre počítam, má zatiaľ 19 gólov, čo je o 6 viac ako druhý Aguero.
-
guess.whoo
Redeemer
ma formu ako hrom, ak mu to vydrzi tak moze dotiahnut liverpool daleko...ak niekoho nedohryzie
Mohol by kusnut Torresa aby sa nakazil 
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2013, 20:21)
Ja uz asi nebudem ani citat nazory od inych fanusikov ci uz Chelsea alebo superov lebo len nervy z toho mam
//autoeditácia príspevku (30 Dec 2013, 20:21)
Ja uz asi nebudem ani citat nazory od inych fanusikov ci uz Chelsea alebo superov lebo len nervy z toho mam
No, dnes očakávané víťazstvá favoritov (Arsenal ma pripravil o pár rokov života, plus že práve Bendtner to rozhodol, no dovidenia) a zase domáca prehra United.. To som zvedavý, ako dlho tam ešte Moyes vydrží.
A ja som vravel, že treba Boasa vysáčkovať, to mužstvo zrazu celkom funguje. 
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2014, 21:05)
Innocence, víťazstvá favoritov okrem Evertonu. Tí môžu kľudne aj do TOP4 v tejto sezóne.
//autoeditácia príspevku (01 Jan 2014, 21:05)
Innocence, víťazstvá favoritov okrem Evertonu. Tí môžu kľudne aj do TOP4 v tejto sezóne.
-
guess.whoo
Redeemer
no dnes to bol nail-bitter ako sa patri. Lennon mal dva goly na kopackach, evra mu nestihal absolutne. Januzaj hral ako skuseny mazak no k jeho vykonu sa nikto nastastie nepridal. Eriksen zacina ukazovat kvality a bude nosnym bodom nasej ofenzivy.
Ináč ešte ma teraz napadlo, ak máte android tak odporúčam aplikáciu footylight sú tam higlighty dost skoro po zápasoch a aj v dosť dobrej kvalite. Dokonca tam býva aj celá šou MOTD od BBC. 
Baines mi tou penaltou zachránil tiket, skoro ma porazilo od šťastia, keď na livescore naskočilo 1-1
Cez víkend sa hrá FA Cup, šláger asi na Emirates - Arsenal vs. Spurs. NLD sú stále kvalitné, Spurs hrali v posledných zápasoch dobre, čakám dobrú podívanú.
Cez víkend sa hrá FA Cup, šláger asi na Emirates - Arsenal vs. Spurs. NLD sú stále kvalitné, Spurs hrali v posledných zápasoch dobre, čakám dobrú podívanú.
Ste vcera mali cumiet na Torresa lebo keby takto hral stale tak boh mu zehnaj 
Smiesny je ten United, smiesny.
-
guess.whoo
Redeemer
nasa obrana je stale jalova. Dawson tam nema co robit ale zial Jan a Kaboul su zraneni a Capoue akosi hlada formu po tom dlhsom zraneni. K zranenym sa pridal zrejme Ade takze nasa marodka je extremne rozsiahla.
Defoe,Jan,Kaboul,Paulinho,Townsend,Sandro...sk9ro vsetko hraci Acka. Otazny je Kane a Rose. Vidim to na jasny zapas pre Arsenal
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2014, 10:18)
plus este Siggy a Holtby zraneni
Defoe,Jan,Kaboul,Paulinho,Townsend,Sandro...sk9ro vsetko hraci Acka. Otazny je Kane a Rose. Vidim to na jasny zapas pre Arsenal
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2014, 10:18)
plus este Siggy a Holtby zraneni
Tak prestupove okno uz je otvorene a objavuju sa dohady ze Juan Mata odide po tom co Mourinho povedal ze on ho chce v time no nebude ho drzat na silu. Zaujemcom by mal byt Man United. Viem ze to neni officialne a su to len dohady ale musime tu o niecom predsa pisat