Graficka karta
Graficka karta
Zdravim potreboval by som pomoc z ovladacmi na graficku kartu mam notebok kde je graficka karta Nvidia GeForce GT 230M len neviem najst na nu dobre ovladace ide o to ze som hral hru Dota 2 na full detaili bez sekania a teraz na low mi to seka tak ze to je nehratelne prosim kto sa v tom vyzna nech mi posle link na nove ovladace dakujem
Re: Graficka karta
Zacal by som na stranke vyrobcu notebooku
A skúsil by som pohľadať, či nie je aj niekde inde problém - pozri procesy, či Ti na pozadí nebeží nejaký iný program, ktorý Ti vyťažuje PC. Za samozrejmosť považujem vyčistenie PC cez CCleaner, kontrolu SMART hodnôt disku cez HD Health, či preskenovanie antivirákom.
v zatazeny problem neni je preinstalovany windos asi pred tyzdnom a procesy su vyuzite na 2,3%
Tak pozri, či máš všetky ovládače nainštalované.. na chipset a podobne, čo potrebuje Tvoj notebook.
kde to pozrem ?
device manager/spravca zariadeni
mam vsetko nainstalovane
-
kolotoc100
Novice
dobry den potrebujem poradit chcem hrat na mojom pc gta iv moje moje HW PROCESOR INTEL R CELERON R E 1400 @ 2.00 GHz 2.00 GHz .892 mb ram TO JE AJ MNE JASNE ZE RAM BUDEM MUSIET ZVISIT O ASPON 1 GB JA CHCEM VEDIET CI SAMI OPLATI KUPIT GRAFICKU KARTU DO TOCHCTO PC........ ZDROJ JE 300 WOLTOVI CHCEM PORADIT NAJLACNEJSIU GRAFICKU KARTU NA KTOREJ SI ZAHRAM GTA IV ASPON NA NAJNISICH DETAJLOCH BEZ SEKANIA ..... ZA ODPOVEDE VOPRED DAKUJEM
-
vladenko007
VIP
No tak si ju kúp nainštaluj a hraj sa
kde je problém. 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
asi v tom, že má iba procesor 
-
vladenko007
VIP
-
drop
Medium Star
procesor, ktory mu staci tak na office 
-
vladenko007
VIP
-
Runes
Addict
fuha ja ti neviem ale na 300woltovi zdroj potrebujes speci grafiku od ACME .... minimalne budes musiet zmenit ten zdroj k tomu kupit novu mb a vga aj cpu a hd a este tu ram co spominas to by malo stacit