uz som sa rozhodol pre note 3 touchviz pre mna nieje problem ,ono mne ani na s3 nevadil ,nakolko bol ale ten telefon strasne zle na tom ohladom optimalizacie isiel prec ,nexus som bral kvoli super cene z usa a hlavne kvoli tomu ze mal vacsiu ramku ktora pri s3 skratka mne nestacila ,pri note 3 vsetko beha uplne super a ma vlastne vsetko co od telefonu pozadujem ,aj s tym perom sa da zabavitSkolacik napísal:@cORP. ja by som siel do nexusu5.
Ked mas teraz nexus 4, myslim, ze ti touchwiz bude viac vadit, ako ta tesit + cakat celu vecnost na aktualizacie androidu....neviem...
Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
nejakymarko
Addict
Ak si to vies pred sebou takto obhajit, potom nie je o com
. Prajem teda, nech note3 sluzi
.
-
Sphinx
Addict
Nema niekto skusenost s klonom note 3 a cipom mtk6589? A nejakeho sellera na ali?
-
cORP.
Addict
preco chces silou mocou kopiu ? aspon podla mna je to maximalne divne mat nieco take ..... ked uz tak radsej note 2 s bazosu za slusnu cenu ako cinske napodobeniny
Zdravím hojkáči, mám jednú prosbu, nie je to konkrétne o poradenstve ku kúpe. Chcem sa opýtať či by bol niekto ochotný vyzdvihnúť/skontrolovať následne kúpiť a poslať mobil mne domov. Ide o to že mobil/predajca je z Blavy, a nechcem to riešiť posielaním peňazí dopredu úplne neznámemu človeku. Myslím že tu sa dá ľudom veriť viac ako na Bazoši, teda aspoň tím čo už tu nejakú dobu existujú
Samozrejme by sme sa dohodli a peniaze by som danému dobrému človeku poslal dopredu aby mohol mobil zaplatiť.
Zdravim ma tu niekto Sony Xperia M ?? Chcem sa spytat ako je na tom s GPS.Dik
je na tom dobre
Cital som,ze ma pomerne caste vypadky signalu,a ani presnost nie je najlepsia ? Takze hovoris,ze ty tie problemy si nepostrehol hej ?
jezis M-ko sorry
uz som zvyknuty citat na hojku len o L-ku
M ma naozaj slaby gps signal, ci v aute, ci na balkone, ci na luke - vsade, zatial sa to nevyriesilo, bud nechytis, alebo chytis pomaly alebo ked chytis, nakoniec ho aj tak stratis..
M ma naozaj slaby gps signal, ci v aute, ci na balkone, ci na luke - vsade, zatial sa to nevyriesilo, bud nechytis, alebo chytis pomaly alebo ked chytis, nakoniec ho aj tak stratis..
ber tecko
ako som ti iuz pisal sam som ho teraz vzal a po update na 4.3 je to supa
So 4.3 je supa aj SP 
na sp mi vadilo, ze robi uplne otrasne fotky + kvalita hovoru. uz to je opravene v update? 
Mám Galaxy S3. Možno by som šiel aj do niečoho nového v cene cca 300€ +/-. (Xiaomi, OPPO...)
Ideálne 5 palcov. Dosť sa mi páči podanie čiernej farby na mojej S3, že nesvieti celý displej aj keď je čierny.
Neviem či to je len AMOLED, alebo aj iné technológie to vedia... nechám si poradiť. Jediné čo mň anapadlo je teda asi vziať si bazárovú S4 ..
Ideálne 5 palcov. Dosť sa mi páči podanie čiernej farby na mojej S3, že nesvieti celý displej aj keď je čierny.
Neviem či to je len AMOLED, alebo aj iné technológie to vedia... nechám si poradiť. Jediné čo mň anapadlo je teda asi vziať si bazárovú S4 ..
-
Runes
Addict
co je to za mobil a co vsetko chces kontrolovat ???lukas9206 napísal:Zdravím hojkáči, mám jednú prosbu, nie je to konkrétne o poradenstve ku kúpe. Chcem sa opýtať či by bol niekto ochotný vyzdvihnúť/skontrolovať následne kúpiť a poslať mobil mne domov. Ide o to že mobil/predajca je z Blavy, a nechcem to riešiť posielaním peňazí dopredu úplne neznámemu človeku. Myslím že tu sa dá ľudom veriť viac ako na Bazoši, teda aspoň tím čo už tu nejakú dobu existujúSamozrejme by sme sa dohodli a peniaze by som danému dobrému človeku poslal dopredu aby mohol mobil zaplatiť.
Už je to vybavené. Ďakujem užívateľovi STomko 
co myslite, najdu si nove Samsungacke tablety koncovych zakaznikov s cenovkou 1000€? (800-1200€ podla vybavy)
-
Arkaz
Addict
dost otom pochybujem. za tu cenu uz mas pomerne slusny biznis laptop.
-
94jakub
Guru wannabe
Tiež myslím. Za 1000€ sa dá kúpiť slušný ultrabook alebo tablet+dock(klávesnica) a pri 12" tablete nevidím význam ísť do Androidu.
Jediné plus by mohol byť stylus a pre neho upravené ovládanie ale to ja považujem za výhodu pri zariadeniach veľkosti bežného Note.
Jediné plus by mohol byť stylus a pre neho upravené ovládanie ale to ja považujem za výhodu pri zariadeniach veľkosti bežného Note.
velka draha sranda