Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Vsetko sa da vysvetlit, len nie kazdemu...
hughito snad ocakavas, ze nejaky Obama, Fico, alebo nejaky svetoznamy renovovany lekar oficialne vyhlasi, ze MMS pomaha k uzdraveniu
pocuval som to cele, beriem to s rezervou ale argumentacia bola spravna. kazdy je iny a u kazdeho chemia moze vplyvat uplne inak. podobne je to aj s ostatnymi liekmi, napr. take ockovanie, pamatam si ako som bol ockovany na zakladnej, hlava nehlava kazdemu rovnaka davka a opakujem, je spravne aby nejaky stary clovek bral aj 15 roznych druhov liekov naraz? Vacsina dnesnych liekov liecia ale nevyliecia.
keby takuto relaciu odvysielali napr. v RTVS, si neviem predstavit co by to narobilo
pocuval som to cele, beriem to s rezervou ale argumentacia bola spravna. kazdy je iny a u kazdeho chemia moze vplyvat uplne inak. podobne je to aj s ostatnymi liekmi, napr. take ockovanie, pamatam si ako som bol ockovany na zakladnej, hlava nehlava kazdemu rovnaka davka a opakujem, je spravne aby nejaky stary clovek bral aj 15 roznych druhov liekov naraz? Vacsina dnesnych liekov liecia ale nevyliecia.
keby takuto relaciu odvysielali napr. v RTVS, si neviem predstavit co by to narobilo
nemam chut na clanky na modrom konovi, ale je to nieco podobne ako napad, ze pitim obrovskych dakov kyseliny askorbovej (chemicky cistej) je mozne liecit rakovinu a vybudovat si tak imunitu proti vsetkemu?
ad ockovanie na ZS: vsetci sme dostali po ockovani vysoke teploty, strpli nam nohy na par dni,... ale sme tu a nemame z toho nasledky. dnesne matky na modry konikoch by sa za taku "ohavnost" sli sudit aj s Astarom Senanom.
plus tema proti ockovaniu tu je. sice uz aspon 4 roky stara, ale pamatam sa, ze som do nej pisal
ad ockovanie na ZS: vsetci sme dostali po ockovani vysoke teploty, strpli nam nohy na par dni,... ale sme tu a nemame z toho nasledky. dnesne matky na modry konikoch by sa za taku "ohavnost" sli sudit aj s Astarom Senanom.
plus tema proti ockovaniu tu je. sice uz aspon 4 roky stara, ale pamatam sa, ze som do nej pisal
jackb jednoducho som googlil, nepoznam ten modry konik, vyzera to skor na diskusiu ako na clanok.
co sa tyka kysel. askorb., beriem vyse mesiaca, na zaciatku ako som si to zabezpecil akurat prechladol, ked hral som bublinovy futbal vonku bolo nieco pod nulou, bolesti hrdla, hlieny, slaba nadcha, mierna teplota max 37,2, bral som denne 15g a do 3 dni to bolo prec, jeden den som musel prelezat a bral som kazde 1-2 hodiny. tu teraz v ramci prevencie berem 3g denne rozlozene na 2-3 davky. citim sa celkovo lepsie. na zavaznych chorobach som to zatial nemal moznost otestovat, ani skusenosti mojich pribuznych/znamych nemam.
sorry, spomenut ockovanie som nechcel
ide o priklad a princip
co sa tyka kysel. askorb., beriem vyse mesiaca, na zaciatku ako som si to zabezpecil akurat prechladol, ked hral som bublinovy futbal vonku bolo nieco pod nulou, bolesti hrdla, hlieny, slaba nadcha, mierna teplota max 37,2, bral som denne 15g a do 3 dni to bolo prec, jeden den som musel prelezat a bral som kazde 1-2 hodiny. tu teraz v ramci prevencie berem 3g denne rozlozene na 2-3 davky. citim sa celkovo lepsie. na zavaznych chorobach som to zatial nemal moznost otestovat, ani skusenosti mojich pribuznych/znamych nemam.
sorry, spomenut ockovanie som nechcel
liter caju z ranhoja horskeho (komercny nazov je "mursalsky caj") na beznu chripku staci. druhe rano by uz malo byt bez teploty. ked nie, uvarit este rano a zobrat do skoy/prace.
testovane na sebe a okoli a funguje. stari greci neboli blbi a ani jednoduchi pastieri nie su. su len nevzdelani. takze mozno treba pouzivat (v spravny moment) zdravy rozum a netreba sa dat vzdy balamutit internetmi
(sry za ot)
testovane na sebe a okoli a funguje. stari greci neboli blbi a ani jednoduchi pastieri nie su. su len nevzdelani. takze mozno treba pouzivat (v spravny moment) zdravy rozum a netreba sa dat vzdy balamutit internetmi
(sry za ot)
butthead:
Teraz nedávno som čítal pekné vyjadrenie, že žiadna "alternatívna" medicína neexistuje, je to blbosť. Buď čosi človeku pomáha, alebo nepomáha.
A k tomu sedliackemu rozumu: keby to fakt bol taký zázrak a "predlžovalo to život o 25 rokov" + liečilo x chorôb, tak sa toho dávno chopia tie nenávidené farmaceutické spoločnosti a pekne to speňažia, čo si myslíš, že sú vymetení? Lebo ak toto neprijmeš, tak musíš prijať konšpiráciu o tom, ako "farmaceutické spoločnosti v skutočnosti bojujú proti ľuďom a pracujú na ich zriedení" alebo pod. nezmysel.
Neviem, načo sem ťaháš Obamu s Ficom, keďže ich vyjadrenie k tomuto by bolo také relevantné ako vyjadrenie "nášho domovníka," ale tí renomovaní lekári (plurál) by bodli. Lenže tí tvrdia opak, a to taký, že MMS je len ďalší z radov nezmyslov v rámci "alternatívnej" medicíny.hughito snad ocakavas, ze nejaky Obama, Fico, alebo nejaky svetoznamy renovovany lekar oficialne vyhlasi, ze MMS pomaha k uzdraveniu
Teraz nedávno som čítal pekné vyjadrenie, že žiadna "alternatívna" medicína neexistuje, je to blbosť. Buď čosi človeku pomáha, alebo nepomáha.
A k tomu sedliackemu rozumu: keby to fakt bol taký zázrak a "predlžovalo to život o 25 rokov" + liečilo x chorôb, tak sa toho dávno chopia tie nenávidené farmaceutické spoločnosti a pekne to speňažia, čo si myslíš, že sú vymetení? Lebo ak toto neprijmeš, tak musíš prijať konšpiráciu o tom, ako "farmaceutické spoločnosti v skutočnosti bojujú proti ľuďom a pracujú na ich zriedení" alebo pod. nezmysel.
-
vladenko007
VIP
No práveže ide o to že nie každá látka sa dá patentovať. A ak sa nedá je to pre farmaceutický priemysel nezaujimavé.A k tomu sedliackemu rozumu: keby to fakt bol taký zázrak a "predlžovalo to život o 25 rokov" + liečilo x chorôb, tak sa toho dávno chopia tie nenávidené farmaceutické spoločnosti a pekne to speňažia, čo si myslíš, že sú vymetení?
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2014, 14:38)
A neviem prečo by mali podávať chorým na rakovinu lieky za par halierov keď môžu dlhodobo ponúkať za tisíce eur. To by asi moc nezarobili nie?
A ako vieš, že by sa táto nedala?
Ale ako je to každého slobodná voľba. Keď chytíte rakovinu, pokojne sa dajte na MMS či obdobné zázraky.
Ale ako je to každého slobodná voľba. Keď chytíte rakovinu, pokojne sa dajte na MMS či obdobné zázraky.
-
vladenko007
VIP
Moc sa v tom nevyznám ale pravda je taká že látky na prírodnej báze teda také ktoré sú v prírode sa nedajú určite patentovať. A tam je Kyselina citrónová (C3H5O•(COOH)3) nachádzajúca sa v citrusových plodoch.
Je to úplne irelevantné. Dalo by sa to predávať, dalo by sa to speňažiť, takisto, ako to robí ten šarlatán.
V tomto prípade ide aj o to, že nejde o zdravie neškodný nezmysel, ako v prípade napr. homepatík, ale ide o nebezpečnú látku, čo je zaznamené na mnohých prípadoch.
V tomto prípade ide aj o to, že nejde o zdravie neškodný nezmysel, ako v prípade napr. homepatík, ale ide o nebezpečnú látku, čo je zaznamené na mnohých prípadoch.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zaujimeve ze tie zle farmaceuticke spolocnosti vyrabaju aj take veci ako je fizilogicky roztok (slana voda) a Smecta (kaolinova hlina), Vincentka (sprej do nosa na natchu) co su prirodne latky.hughito napísal:Je to úplne irelevantné. Dalo by sa to predávať, dalo by sa to speňažiť, takisto, ako to robí ten šarlatán.
A rozmyslajte trochu preboha, tie udajne lieky na rakovinu sa medicine neupouzvaju z jednoducheho dovodu - nefunguju.
PS: sice "prirodnu" latku si nemozes patentovat, ale jej vyrobny postup ano, takze az by MSS alebo ine kraviny fungovali, tak si patentuju na to vyrobny postup.
-
vladenko007
VIP
Napriek tomu že by si mohli patentovť vyrobný postup a predávať kto by to od nich kúpil za tisíce eur ked si to môžeš vyrobiť za pár eur či zle hovorím?
-
harrison314
Hardcore addict
Takisto si doma vies vyrobit chlieb, kukuricu, zemiaky, no napriek tomu ich vela ludi kupuje.
A hadam si nemyslis ze na rakovinu ti zaberie daco jednoduche napriklad soda bikarbona (tiez zaruceny recept), kazda rakovina je ina a treba ju aj inak liecit.
A hadam si nemyslis ze na rakovinu ti zaberie daco jednoduche napriklad soda bikarbona (tiez zaruceny recept), kazda rakovina je ina a treba ju aj inak liecit.
-
vladenko007
VIP
Lenže vieš si predstaviť že keby áno tak farmaceutický biznis príde o miliardy to ti je dúfam jasné.
Keby si bol v článku ktorý má z tohoto osoh asi by si urobil všetko preto aby si o tie peniaze neprisiel že?
Stále si myslím že pre takéto korporácie je prvoradé zarobiť na ludoch a znížiť populáciu. Toto sa už deje desiatky rokov. O tomto ma nikto nepresvedčí.
Mojej sestre pred dva a pol rokom diagnostikovali nádor na mozgu. pred mesiacom a pol zomrela.
keby som o tomto vedel skor určite to aspoň skúsim. Lekári jej dávali jeden rok. Sestra musela čakať hodne dlho na schválenie od poisťovne aby jej mohli dávať špecialne lieky ktoré ju ako tak udržiavali pri živote. Po ich užívani bola aspoň trošku veselá. Po roku jej už poisťovňa tieto lieky neschválila že stači že sa to nedá vyliečiť. Že už jej to hradiť nebudú. Len tak pre zaujimavosť niekolko desiatok tisic eur. Takže výrobca liekov splnil plán vyvinul liek na potlačenie príznakov. Zarobil a hotovo. Keby mala lepšiu poistovnu zarobil by viac. O tomto by sa dalo písať strašne vela a nemám náladu ani čas ani síl. Je to jedno veľké svinstvo.
Keby si bol v článku ktorý má z tohoto osoh asi by si urobil všetko preto aby si o tie peniaze neprisiel že?
Stále si myslím že pre takéto korporácie je prvoradé zarobiť na ludoch a znížiť populáciu. Toto sa už deje desiatky rokov. O tomto ma nikto nepresvedčí.
Mojej sestre pred dva a pol rokom diagnostikovali nádor na mozgu. pred mesiacom a pol zomrela.
keby som o tomto vedel skor určite to aspoň skúsim. Lekári jej dávali jeden rok. Sestra musela čakať hodne dlho na schválenie od poisťovne aby jej mohli dávať špecialne lieky ktoré ju ako tak udržiavali pri živote. Po ich užívani bola aspoň trošku veselá. Po roku jej už poisťovňa tieto lieky neschválila že stači že sa to nedá vyliečiť. Že už jej to hradiť nebudú. Len tak pre zaujimavosť niekolko desiatok tisic eur. Takže výrobca liekov splnil plán vyvinul liek na potlačenie príznakov. Zarobil a hotovo. Keby mala lepšiu poistovnu zarobil by viac. O tomto by sa dalo písať strašne vela a nemám náladu ani čas ani síl. Je to jedno veľké svinstvo.
Tak na ľuďoch sa zarába v x sférach a nerobím si ilúzie, že farmaceutický priemysel by bol výnimkou, ale znižovanie populácie? Máš dojem, že sa tak deje? Dobrým indikátorom je aj hranica dožívania sa.Stále si myslím že pre takéto korporácie je prvoradé zarobiť na ludoch a znížiť populáciu.
Na liečbe rakoviny pracujú neustále špičkové vedecké tímy, môžeme len dúfať, že čím skôr budú pozitívne a do praxe realizovateľné výsledky.
-
harrison314
Hardcore addict
Myslis ze ked "zakaznici" umieraju zvysuje to zisky?Stále si myslím že pre takéto korporácie je prvoradé zarobiť na ludoch a znížiť populáciu.
-
vladenko007
VIP
To ozaj tomu veríš?Na liečbe rakoviny pracujú neustále špičkové vedecké tímy, môžeme len dúfať, že čím skôr budú pozitívne a do praxe realizovateľné výsledky.
Za tie peniaze už mohli klonovať ludí.
Si predstav že vedecký tím objavý liek ktorí dokáže za 3 mesiace alebo pol roka vyliečiť rakovinu a pôjde s ním za predstavenstvom a oznámi im to. Big Farma ma príjem dajme tomu 50 miliard za lieky na chemo. A oni si povedia tak dobre stačí nám len miliarda niesme chamtivý.
Ten taliansky lekár ktorí mal úspešné liečby proste liečil ludi sa ohromne potešil a siel na ministerstvo sa pochváliť co zistil. Myslel dokonca že dostane nobelovú cenu. Odsúdili ho na 3 roky.
Si zober ako sa zdokonalili všetky odvetvia za 100 rokov a zdravotníctvo ide dolu vodou.
špičkové vedecké tímy
áno sú tak špičkové že dokážu vyvíjať lieky ktoré ťa udržia pri živote a regulovať nádor tak aby si sa ani nevyliečil ani nezomrel. Viď príklad moja sestra. Brala drahé lieky ktoré jej spríjemnili život ale pozor neviliečili. Keď ich prestala užívat do 3 mesiacoch zomrela. Z toho 2mesiac v nemocnici na morfiu. Ach jaj
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2014, 19:23)
Je to predsa kolobeh. Príde další. Nemôžeš predsa liečiť človeka desiatky rokov to už je nevýhodné aj pre štát. Poisťovňa stopne liečbu lebo už to není pre ňu výhodné. Pre štat obrovská výhoda. Sestra 20 rokov platila dane a v 40tke zomrela. To je pre štát vyhodné. Je to všetko jedna veľká banda. Každy si odtrhne z koláča. A ideme dalej.Myslis ze ked "zakaznici" umieraju zvysuje to zisky?
Myslím si, že si zaujatý z dôvodu smrti, tvojej sestry, poznám ľudí, ktorí sa z rakoviny dostali, ty snáď nie? Občas to bohužiaľ nevyjde.
A môžeš sem dať niečo o tom talianskom lekárovi?
V čom ide zdravotníctvo dolu vodou, však každým rokom sa ľudia dožívajú vyššieho veku. //mimochodom toto tu už hughito písal, len si to nejak odignorovalSi zober ako sa zdokonalili všetky odvetvia za 100 rokov a zdravotníctvo ide dolu vodou.
A môžeš sem dať niečo o tom talianskom lekárovi?
-
vladenko007
VIP
Tu píšu aj o tom Talianovi
http://panobcan.sk/david-icke-rakovina- ... iecitelna/
A tu je video tam je od 1:12:36 o tom talianovy. Tullio Simoncini doteraz vraj úspešne lieči rakovinu.
Niesom zaujatý pretože takýto názor už mám nejakú dobu. Ale pravda blišie som sa začal zaoberať keď sestra ochorela.
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2014, 19:49)
http://panobcan.sk/david-icke-rakovina- ... iecitelna/
A tu je video tam je od 1:12:36 o tom talianovy. Tullio Simoncini doteraz vraj úspešne lieči rakovinu.
Niesom zaujatý pretože takýto názor už mám nejakú dobu. Ale pravda blišie som sa začal zaoberať keď sestra ochorela.
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2014, 19:49)
A prečo spomínam túto skutočnosť? Pretože na konferencii v roku 1969 dr. Richard Day oznámil okrem iného aj toto:
V súčasnej dobe sme schopní vyliečiť akýkoľvek typ rakoviny.
Farmaceutické firmy sa vraj vôbec nemajú pokúšať liečiť tieto ochorenia. Vlastne prečo liečiť skutočne a pravdivo také ochorenie, keď môžu z dôverčivých ľudí vytiahnuť neuveriteľné množstvo peňazí v boji proti symptómom tejto choroby. V tomto prípade nie je potrebné oznamovať dôverčivým ľuďom, že jedy obsiahnuté v chemoterapii môžu zabíjať ako rakovinové, tak aj zdravé bunky, čo má v mnohých prípadoch za následok urýchlenie smrti. Myslím, že uvažujete veľmi správne – tu nejde snáď ani o peniaze, ale ide o to jednoducho znížiť populáciu, a preto je nevyhnutné, aby ľudia trpeli a umierali predčasne.
-
harrison314
Hardcore addict
To zo sestrou ma mrzi ....Je to predsa kolobeh. Príde další. Nemôžeš predsa liečiť človeka desiatky rokov to už je nevýhodné aj pre štát. Poisťovňa stopne liečbu lebo už to není pre ňu výhodné. Pre štat obrovská výhoda. Sestra 20 rokov platila dane a v 40tke zomrela. To je pre štát vyhodné. Je to všetko jedna veľká banda. Každy si odtrhne z koláča. A ideme dalej.
Ale zas sa dostavame k tomu ze do tejto konspiracie je zapojenych viac ako polovica naroda v produktivnom veku, vies ake naklady ba to bolo na podplacanie?
Vsetci vo farmaceutickom priemysle, statna sprava, lekarne, distribucne formy, lekari nemocnice, vzdelavaci system, a neviem este kto vsteko...
//autoeditácia príspevku (03 Jan 2014, 19:57)
A este ked sa bavime o ziskoch, pozri si aky ma obrat alternativna medicina a aky ma obrat klasicka medicina.