USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RUSTer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa RUSTer »

jojo napísal:A co mu podla teba zavidia? Hrabanie sa v odpadkoch? Zranie toho, co nedojedli negri v macdonalde? Prespavanie v parkoch a garazach? :lol:
Radsej budem cely zivot jazdit nissanom a nie mercedesom, ale zato s pocitom, ze som vzdy a vsade ZIL AKO CLOVEK...
Neviem cim to je, ale mam hrozne velky odpor k slovensku, radsej by som bol zobrakom v USA ako normalny clovek na Slovensku. proste neznasam Slovensko. Asi tak. 8) 8) 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

RUSTer napísal:Neviem cim to je, ale mam hrozne velky odpor k slovensku, radsej by som bol zobrakom v USA ako normalny clovek na Slovensku. proste neznasam Slovensko. Asi tak. 8) 8) 8)
Predaj dom, auto, oblicku... peniaze daruj nam na server, kup si letenku do USA, zvysok penazi venuj charite a tvoj sen je splneny.
jojo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jojo »

RUSTer napísal:Neviem cim to je, ale mam hrozne velky odpor k slovensku, radsej by som bol zobrakom v USA ako normalny clovek na Slovensku. proste neznasam Slovensko. Asi tak. 8) 8) 8)
V tom pripade ti uprimne prajem, aby si sa do USA cim skor dostal. Myslim, ze ta to z odporu k vlasti rychlo a kvalitne vylieci :) .
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Radsej by som na sibiri cely zivot soby lovil ako ist zit do USA...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: America rulez

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

RUSTer napísal:Milujem Ameriku, Milujem Americkich ludi, Americki vzduch, Americke jedlo, Americke filmy, Americky system zivota.Onedlho pojdem do Ameriki aj ja. Od malicka snivam ze tam raz pojdem, by som bol blbec aby som zvysok svojho zivota stravil na chudobnom spinavom nevivinutom zaostalom nerovnopravnom amaterskom Slovensku.. Bratranec v Californii zarobi 80.000 Sk na mesiac za predavanie hranoliek na pláži. idem aj ja tam a otvorim si vedla stanok s Hot dogami.

I LOVE AMERICA

Rozhodujem sa medzi Miami a Californiou, ale radsej by som bral asi Miami. jednoznacne chcem ist niekam, kde je teplo.

OK, a dalej by som sa chcel spytat, ze aku mam asi sancu aby som sa dostal do USA, ako je to s vizami? :cry:

8) 8) 8)

.
chalan ty si mylis pojmy s dojmami, mozno zarobi 80000SK ale tam tie peniaze nemaju taku istu hodnotu ako tu. Tam budes obyc. nula, ale to si asi aj tu. Ak si nikdy v amerike nebol, ako mozes vediet ako tam je a vsetko tam milujes? Inak luto mi za takymi ako ty rozhodne nebude - chod a spln si svoj zivotny sen!
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

hehe RUSTEr ty si davac. ze 80000Sk no pokakajme sa. len tak pre porovnanie mam teraz kamaratku v USA a chcela si kupit mikrofon. taky ako som kupil ja tu za 120 Sk ona kupila za 30$ (nech je to 900Sk).
nikdy som necakal ze to poviem ale suhlasim s jojom :) prajem ti aby si sa tam skor dostal pretoze ludia, ktori si nevazia krajinu v ktorej sa narodili su ...
RUSTer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa RUSTer »

hojko napísal:Predaj dom, auto, oblicku... peniaze daruj nam na server, kup si letenku do USA, zvysok penazi venuj charite a tvoj sen je splneny.
Ak mi vybavis green card tak by som bol ochotny spravit aj to co pises. Ale uz len ten pocit ze budem daleko od tejto diery ma fascinuje. Ale zas to mate pravdu ze strava a ubytovanie je tam velmi drahe, tak neviem ako to vyriesim, asi sa riadne nabalim ked pojdem do USA.

K tim Green Cards: Do google staci napisat Green Card a najde vam tam kopu loterii kde mozte vyhrat spominanu zelenu kartu, to len tak pre zaujimavost, aj ked urcite v tom bude daky hacik. A ako je to teraz s vizami, funguje to este aj tak, ze ma niekto znamy tam akoze pozve na urcitu dobu, oni mi daju viza, ale ja tam ostanem do konca zivota?

No asi prilis snivam a prilis pozeram americke filmy, no realita je ina, tak mi drzte palce nech uz od tialto vypadnem, lebo ludia ako ja robia iba slovensku hambu.
OnlinePetulo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OnlinePetulo »

Nechapem jednej vedci ako možete tvrdiť ze Ameriku neznasate ked tak 90% z vas tam vživote nebola.
Nemam rad ked sa sudi to čo sa nepozná.
Mozno niektory na ameriku ziarlia preto ze im zavydia.
Ja si nechcem zastavat ameriku lebo som tam vzyvote nebol.
A som hrdy SLOVÁK.

PS:necital som vsetky prispevky tak neviem či podobna odpoved tu nebola.Nebavylo ma citat ako kazdeho amerika ser.e :?
jojo
Expert
Expert

OnlinePetulo napísal:Nechapem jednej vedci ako možete tvrdiť ze Ameriku neznasate ked tak 90% z vas tam vživote nebola.
ked ti niekto zabije kamarata, musis ho navstivit doma, aby si ho nemal rad? Musis ho dobre, do hlbky spoznat osobne? Mne posrati Amici zabili spoluziaka z vysky, ktory sa previnil tym, ze bol vecer doma. Doma v Belehrade:( Mam dalsieho, ktory mi nadsene posiela emaily zakazdy, ked sa k US pobreziu priblizi hoci len silnejsia burka. "Uz to bude!" pise opantany blahou nadejou. "Konecne ich to splachne, hajzlov!" Ked im Usama zhodil dvojicky, oslavili sme to sampanskym. Dodnes mam ulozenu html stranku s nazvom Similarities a jednoduchou hrou: Uhadni, ktore je odkial. Su v nej usporiadane fotky z bombardovania belehradskej televizie (tiez mrakodrap s antenou, ako ten emericky oplakany symbol) a New Yorku. Proste obcas im treba dat okusit vlastnej mediciny, ale to som sa uz rozpisal mimo temy. Radsej uz iba dodam to, co im odkazali pirati zo Zatoky piratov

Kód: Vybrať všetko

www.thepiratebay.org
We recommend you to fuck yourself with retractable batons :evil:
Les
King
King

Re: America rulez

Príspevok od používateľa Les »

RUSTer napísal:Milujem Ameriku, Milujem Americkich ludi, Americki vzduch, Americke jedlo, Americke filmy, Americky system zivota.Onedlho pojdem do Ameriki aj ja. Od malicka snivam ze tam raz pojdem, by som bol blbec aby som zvysok svojho zivota stravil na chudobnom spinavom nevivinutom zaostalom nerovnopravnom amaterskom Slovensku.. Bratranec v Californii zarobi 80.000 Sk na mesiac za predavanie hranoliek na pláži. idem aj ja tam a otvorim si vedla stanok s Hot dogami.

I LOVE AMERICA

Rozhodujem sa medzi Miami a Californiou, ale radsej by som bral asi Miami. jednoznacne chcem ist niekam, kde je teplo.

OK, a dalej by som sa chcel spytat, ze aku mam asi sancu aby som sa dostal do USA, ako je to s vizami? :cry:

8) 8) 8)

.
Nechcem ta sklamat, ale tieto riadky ti pisem ako 55 rocny clovek, ktory v USA zije skoro uz 32 rokov. Z tvojho prispevku vidim, ze CA alebo vo FL chces otvorit svoj vlastny stanok na predavanie hot-dog-ov? Zial nechcem ta tu balamutit, ale myslim, ze ta sanca na tvoje podnikanie je velmi mala... Viem, ze tam mozes ist aj na tzv. business visa ale ked sa nemylim, tak musis mat minimalne 250tis. usd a tieto peniaze vsetky vrazit do nejakeho podnikania. Poznal som rodinu, ktora si za hore uvedene peniaze otvorila auto-servis, myslim si, ze boli z Anglicka. V takomto pripade sa tam clovek moze usadit aj s celou rodinou, ale biznis im skrachoval a vies, ze co? Neviem, ze do kolkym mesiacov museli opustit USA. Asi to nebolo nic prijemne, kedze ich deti tam uz chodili do skol. Takze otvorit si nieco ako stanok so zmrzlinou, alebo s hot-dogmi by si mohol len vtedy, keby ta pre nejaku pricinu (ale neviem aku) pustili legalne usadit sa na trvalo do USA. A na toto je velmi velmi mala sanca. Ako som pisal prv, som uz trosku starsi, takze v tychto veciach niesom "in" ale myslim, ze to tak bude.

Ak chces blizsie informacie od "mladsich" ako som ja, tak chod sa spytat na forum

www.post.sk/forum
v sekcii zahranicni Slovaci.

Ked sa ti toto vsak podari, tak ja by som ti doporucoval ist do juznej casti Californie a nie na Floridu do Miami. Preco? Preto, lebo na Floride je dost malo mladych ludi a je tam uplne iny zivotny styl, aky je v CA. Viem to porovnat, lebo v obidvoch statoch som zil aj ja. Ked ti mozem doporucit miesto v Californii, tak si otvor stanok v mestach akymi su Malibu, Oceanside, San Diego.
jojo napísal:A co mu podla teba zavidia? Hrabanie sa v odpadkoch? Zranie toho, co nedojedli negri v macdonalde? Prespavanie v parkoch a garazach? :lol:
Radsej budem cely zivot jazdit nissanom a nie mercedesom, ale zato s pocitom, ze som vzdy a vsade ZIL AKO CLOVEK...
ja taky vyzera ako "negri" nepoznam, pocul som to len na Slovensku. To hovori o mentalnej "vybavenosti" cloveka, ktory takyto vyrazy pouziva. Preco si myslis, ze teraz zijes ako clovek? Ja som si myslel, ze clovek, ktory je xenofob az takym clovekom nieje. Vidim, ze v tvojom zivote ti niekto vymyval mozog po dlhe a dlhe roky. Ani nevies, ze o co si prisiel v zivote. No ale raz uz je svet taky...
Rubiki napísal:Radsej by som na sibiri cely zivot soby lovil ako ist zit do USA...
Radsej na Sibiri? na Sibiri boli vo vyhnanstve miliony ludi, ktori boli nepohodlnymi pre bolsevikov (Stalin a pod.) Zial par milionov ich ani neprislo nazad domov... Takze si myslim, ze pravdepodobnost je velka, ze ty by si tiez neprisiel nazad.
t0m4s3 napísal:chalan ty si mylis pojmy s dojmami, mozno zarobi 80000SK ale tam tie peniaze nemaju taku istu hodnotu ako tu. Tam budes obyc. nula, ale to si asi aj tu. Ak si nikdy v amerike nebol, ako mozes vediet ako tam je a vsetko tam milujes? Inak luto mi za takymi ako ty rozhodne nebude - chod a spln si svoj zivotny sen!
Vidim, ze pre nejaku nevysvetlitelnu pricinu mate velmi "v laske" ludi, ktori by chceli zit niekde inde. Hoci to vobec nechapem, ze preco to tak je. Poznam par Americanov, ktori sa rozhodli napr. zit v Spanielsku. A ja ich ne-nenavidim. Ako vidim, ty si velmi "tolerantny"...
Les
King
King

mastermind napísal:hehe RUSTEr ty si davac. ze 80000Sk no pokakajme sa. len tak pre porovnanie mam teraz kamaratku v USA a chcela si kupit mikrofon. taky ako som kupil ja tu za 120 Sk ona kupila za 30$ (nech je to 900Sk).
nikdy som necakal ze to poviem ale suhlasim s jojom :) prajem ti aby si sa tam skor dostal pretoze ludia, ktori si nevazia krajinu v ktorej sa narodili su ...
To, ze volakto si nevazi "svoju" krajinu, to predsa ma nejaky dovod. Hadam mi tu nechce volakto nahovorit, ze keby mali moznost vybrat si miesto narodenia, ze by sa miliony ludi chcelo narodit v CSSR (za komunizmu).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Les napísal:Vidim, ze pre nejaku nevysvetlitelnu pricinu mate velmi "v laske" ludi, ktori by chceli zit niekde inde. Hoci to vobec nechapem, ze preco to tak je. Poznam par Americanov, ktori sa rozhodli napr. zit v Spanielsku. A ja ich ne-nenavidim. Ako vidim, ty si velmi "tolerantny"...
Alebo zeby to bolo v tom ako sa ten pometenec vyjadruje o NASEJ krajine?! :roll:
Les
King
King

RUSTer napísal:Ak mi vybavis green card tak by som bol ochotny spravit aj to co pises. Ale uz len ten pocit ze budem daleko od tejto diery ma fascinuje. Ale zas to mate pravdu ze strava a ubytovanie je tam velmi drahe, tak neviem ako to vyriesim, asi sa riadne nabalim ked pojdem do USA.

K tim Green Cards: Do google staci napisat Green Card a najde vam tam kopu loterii kde mozte vyhrat spominanu zelenu kartu, to len tak pre zaujimavost, aj ked urcite v tom bude daky hacik. A ako je to teraz s vizami, funguje to este aj tak, ze ma niekto znamy tam akoze pozve na urcitu dobu, oni mi daju viza, ale ja tam ostanem do konca zivota?

No asi prilis snivam a prilis pozeram americke filmy, no realita je ina, tak mi drzte palce nech uz od tialto vypadnem, lebo ludia ako ja robia iba slovensku hambu.
Ty hanbu Slovensku nerobis a ani ju nebudes robit v ziadnej inej krajine, kde sa usadis. K tej green card lottery len tolko, ze podmeinkou zucastnenia sa na nej je ukoncene stredoskolske vzdelanie, to len aby si vedel. Ziadny "hacik" tam nieje.

- K tej otazke- nikdy to tam nebolo, len ked myslis zostat tam ilegalne. Nieje to jednoducha zalezitost. Najjednoduchsie to bolo za komunizmu, ked si usiel a samozrejme ta nezastrelili na hraniciach, tak si sa dostal do USA o tri az styri mesiace pobytu v Rakusku. No ale teraz komunizmus uz nieje, takze aku pricinu udas, ze sa chces usadit niekde inde? Udat dovod, ze chces zarobit viacej penazi neobstoji a to ani radsej tam nepovedz. To by potom cele Mexico uz teraz bolo v USA.
Nechcem ti brat iluzie. Poznam vsak prislovie- "ked pan boh chce, tak aj motyka vystreli". :)
OnlinePetulo napísal:Nechapem jednej vedci ako možete tvrdiť ze Ameriku neznasate ked tak 90% z vas tam vživote nebola.
Mozno niektory na ameriku ziarlia preto ze im zavydia.
Ja si nechcem zastavat ameriku lebo som tam vzyvote nebol.
A som hrdy SLOVÁK.

PS:necital som vsetky prispevky tak neviem či podobna odpoved tu nebola.Nebavylo ma citat ako kazdeho amerika ser.e :?
Na tomto fore si ako cerstvy vanok. Vitaj na tomto fore, lebo tolko nenavisti a neznasanlivosti som na nete este nevidel ako tu.
jojo
Expert
Expert

Les napísal:ja taky vyzera ako "negri" nepoznam, pocul som to len na Slovensku. To hovori o mentalnej "vybavenosti" cloveka, ktory takyto vyrazy pouziva. Preco si myslis, ze teraz zijes ako clovek? Ja som si myslel, ze clovek, ktory je xenofob az takym clovekom nieje. Vidim, ze v tvojom zivote ti niekto vymyval mozog po dlhe a dlhe roky. Ani nevies, ze o co si prisiel v zivote. No ale raz uz je svet taky...
Pocul len na Slovensku. Pocul...
Jaaj, jasne, zabudol som, ze hovorim s clovekom, ktory pouziva knihu nanajvys vtedy, ked potrebuje podlozit nozku od stola. Inak by si "taky vyraz ako" neger (po anglicky NIGGER, mily milovnik USA) nie pocul, ale cital -- na kazdej tretej strane napr. Marka Twaina. Vies, to je taky autor kniziek. Skus sa po nom poobzerat. Klucove slova: Tom Sawyer, Huckleberry Finn Ale mozno ten Twain ani nebol clovek, ked pouzival take oznacenia :lol: Samozrejme, tazkou literaturou typu Charlotte Bronteovej ta radsej uz vobec nebudem trapit...
Les
King
King

jojo napísal:ked ti niekto zabije kamarata, musis ho navstivit doma, aby si ho nemal rad? Musis ho dobre, do hlbky spoznat osobne? Mne posrati Amici zabili spoluziaka z vysky, ktory sa previnil tym, ze bol vecer doma. Doma v Belehrade:( Mam dalsieho, ktory mi nadsene posiela emaily zakazdy, ked sa k US pobreziu priblizi hoci len silnejsia burka. "Uz to bude!" pise opantany blahou nadejou. "Konecne ich to splachne, hajzlov!" Ked im Usama zhodil dvojicky, oslavili sme to sampanskym. Dodnes mam ulozenu html stranku s nazvom Similarities a jednoduchou hrou: Uhadni, ktore je odkial. Su v nej usporiadane fotky z bombardovania belehradskej televizie (tiez mrakodrap s antenou, ako ten emericky oplakany symbol) a New Yorku. Proste obcas im treba dat okusit vlastnej mediciny, ale to som sa uz rozpisal mimo temy. Radsej uz iba dodam to, co im odkazali pirati zo Zatoky piratov

www.thepiratebay.org
We recommend you to fuck yourself with retractable batons :evil:
Je mi naozaj luto tvojho kamarata, ktory zomrel pri americkom bombardovani. Vies vsak co? K tomu vsetkemu vsak nemuselo dojst, keby ste Vy Europania (cest vynimkam !!) boli chlapmi a nevysedavali v krcmach stvrtej cenovej skupiny a radsej sa snazili aspon zastavit barbarske vycinanie v byvalen Juhoslavii. Kde ste boli (asi v krcme...) ked sa znasilnovali dvoj, troj rocne dievcatka pred zrakmi ich rodicov? Kde ste boli, ked 12 rocni chlapci boli strelani do masovych hrobov a zeny pred ich manzelmi a rodinov znasilnovane? Sedeli ste na riti ! Teraz tu kecate voloviny. Myslite, ze Americania ked bombardovali byvalu Juhoslaviu, mali z toho erekciu? Vy ste idioti, myslim tym ludi, ktori rozmyslaju podobnym sposobom ako Ty ! Ale nadavat na "zly Zapad" samozrejme specialne na USA, to viete ! Ja by som na tvojom mieste sa prepadol od hanby :!: :!: :!: :!:
Ale ludia s podobnym myslenim, aky mas ty prinasaju na SVOJU krajinu pohromu, vojny a rozne druhy nasilnosti. Mali by ste byt aj ked nie v base, tak minimalne v nejakom psychiatrickom ustave. Co mas pocit menejcennosti? Vsak ty uz pomaly nenavidis cely svet, preco sa potom neodpalis? A mal by si pokoj a aj druhi normalni ludia okolo teba. A nakoniec len tolko, ze oslavovat teroristicky utok (dvojicky) je ubycajnou zvrhlostou. Na rozdiel od teba, ja neoslavujem smrt tvojho kamarata, lebo to by som bol sialenec a patril by som na psychiatriu.
jojo
Expert
Expert

ODKAZ LESOVI

od Hugolína Gavloviča:

Veľmi je hlúpý,
kdo vlast svú tupí.

Sladký je chren červíčkovi, když se vnem uléhne,
a jak z neho kdy vyleze, zas se k nemu ťáhne.
Sladká je vlasť človekovi, v ktorej sa narodí,
kterú sladkosť v človekovi prirodzenosť plodí.

Blázen je, kdo pred inými svú vlasť potupuje ,
s potupením svojej vlasti cudzú vychvaľuje.
Kdo vlasť svoju potupuje, i sám seba haní,
nevďačný je, kdo úctivosť svéj matky nebrání.

Když je vlasť v neúctivosti, i ten bez cti býva,
kerý v neúctivej vlasti narodzení mívá.
A tým vetšé pro nevdečnosť potupení získá,
jak nálezky, cudzé mravy do svéj vlasti vtíská.

(Valaská škola mravúv stodola)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

les pre mna za mna nech si chce zit aj na sibiri. mam to hlboko. ale da sa to povedat takto: "Nechcem zit tu, radsej by som zil v xxx"
slovne spojena ako je**** krajina, pripadne koko****a krajina tam pouzivat nemusi... o tom to cele je.
kedze sa povazujes za amika tiez by ti nevadilo keby niekto v usa povedal, ze chce ist zit inde. ale vadilo by ti ak by rodeny american povedal. Ze usa je poje*ana diera ktoru nenavidi atd...
add: jojo pekne si to vystihol tou basnou
Les
King
King

jojo napísal:Pocul len na Slovensku. Pocul...
Jaaj, jasne, zabudol som, ze hovorim s clovekom, ktory pouziva knihu nanajvys vtedy, ked potrebuje podlozit nozku od stola. Inak by si "taky vyraz ako" neger (po anglicky NIGGER, mily milovnik USA) nie pocul, ale cital -- na kazdej tretej strane napr. Marka Twaina. Vies, to je taky autor kniziek. Skus sa po nom poobzerat. Klucove slova: Tom Sawyer, Huckleberry Finn Ale mozno ten Twain ani nebol clovek, ked pouzival take oznacenia :lol: Samozrejme, tazkou literaturou typu Charlotte Bronteovej ta radsej uz vobec nebudem trapit...
Viem, ze ta na taketo vylozene sprostosti naucili vselijake pamflety skinov... Mas vsak pravdu. Slovo nigger sa v knihach, ktore ty uvadzas hojne nachadzaju. Je tam ale maly hacik. A to rok publikovania tychto knih. A este raz zdoraznujem, ze to slovo "nigger" sa v Amerike nepouziva, samozrejme okrem clenom KKK a podobnej havede.

Tak ako dobre napisal deblasco v teme skinkeads, tak ty a tebe podobni napisete pravdu, ale len POLOVICNU ! A dobre viete, ze preco. Taky ludia aky si ty chvalabohu v EU nemaju buducnost. Si na okraji spolocnosti.
jojo
Expert
Expert

Les napísal:...oslavovat teroristicky utok... ...zvrhlost... ...sialenec... ...psychiatriu.... blablabla
Ked zabiju tyrana, utlacany lud oslavuje. Pravda, vtedy tyrana nezabili, iba mu stupili na otlak, ale utlacany lud potesi obcas aj drobnost :twisted:
Les
King
King

Re: ODKAZ LESOVI

jojo napísal:od Hugolína Gavloviča:

Veľmi je hlúpý,
kdo vlast svú tupí.

Sladký je chren červíčkovi, když se vnem uléhne,
a jak z neho kdy vyleze, zas se k nemu ťáhne.
Sladká je vlasť človekovi, v ktorej sa narodí,
kterú sladkosť v človekovi prirodzenosť plodí.

Blázen je, kdo pred inými svú vlasť potupuje ,
s potupením svojej vlasti cudzú vychvaľuje.
Kdo vlasť svoju potupuje, i sám seba haní,
nevďačný je, kdo úctivosť svéj matky nebrání.

Když je vlasť v neúctivosti, i ten bez cti býva,
kerý v neúctivej vlasti narodzení mívá.
A tým vetšé pro nevdečnosť potupení získá,
jak nálezky, cudzé mravy do svéj vlasti vtíská.

(Valaská škola mravúv stodola)
Co tu bolo "sladke" ked sa volakto povedzme narodil v roku 1950? Moznoze Jachymov?
Napísať odpoveď