just couse 2 -80%=2,99 , este ze som to nekupil pred tyzdnom
//autoeditácia príspevku (02 Jan 2014, 13:32)
oplati sa kupit farcry 3 deluxe ediciu alebo staci ta klasicka? ... Coop v hre znamena, ze hrame celu hru na misie spolu alebo su to len vybrate misie ako napr. v left4dead...
Steam, xgames, g2play,... - akcie /delete
-
pepo191992
Medium Star
Re: Steam, xgames, g2play,... - akcie
parada uz mam kupene cs go za 2.74 € 
Chivalry 4.5€
idem do toho dobre že som minule nekupil
Ja som tiez kupil CSko, predtym som to zmeskal ked som sa konecne rozhodol, ze 2.70 do toho predsa len dam
Aj som to skusil a nie je to zle, no stale v podstate to iste co predtym. Akurat uroven hracov je dost nizka, zrejme vdaka vypredajom a privalu novych lamiek. Ale nevadi, za 2.70 to je ok na obcasne hranie aj ked je to iba prevarena 1.6ka a Source.
Ine hry som ani nekupoval, pokukoval som po Far Cry Blood Dragon, ale ani po zlave to nebolo ono. Najblizsie kupim asi iba Banished ked konecne vyjde.
Nastastie som sa uz naucil odolavat tymto zlavam, lebo doteraz to bola mierna zataz na penazenku a vela z toho som bud nedohral alebo este ani nespustil
Ine hry som ani nekupoval, pokukoval som po Far Cry Blood Dragon, ale ani po zlave to nebolo ono. Najblizsie kupim asi iba Banished ked konecne vyjde.
Nastastie som sa uz naucil odolavat tymto zlavam, lebo doteraz to bola mierna zataz na penazenku a vela z toho som bud nedohral alebo este ani nespustil
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Gothar ak chces ja mam dragona... Cenu si ponukni (uplay)
S lamkami budes hrat kym nebudes mat vyssi rankGothaR napísal:Ja som tiez kupil CSko, predtym som to zmeskal ked som sa konecne rozhodol, ze 2.70 do toho predsa len damAj som to skusil a nie je to zle, no stale v podstate to iste co predtym. Akurat uroven hracov je dost nizka, zrejme vdaka vypredajom a privalu novych lamiek. Ale nevadi, za 2.70 to je ok na obcasne hranie aj ked je to iba prevarena 1.6ka a Source.