Big Bang Theory [spoilers]
Re: Big Bang Theory [spoilers]
Noo, konecne po dlhom dlhom case dobra cast.
jednoznacne po dlhsom case vyborna cast, velmi dobre hlasky na ktorych som sa naozaj dobre zasmial, aj ked som viac priaznivec zaciatocnych serii, tento diel im vysiel imho na vybornu
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Howardov zať a Sheldon boli super
Tie hlášky čo tam dávali keď boli opití 
Vianočnáá
Tie mam rád
Spoiler
Celkom bolo zaujímave vidieť ako by to bolo všetko bez Sheldona
Stuard, chudáčik... No a Penny v podprsenke ?? Na toto sme všetci čakali !

po kratkej pauze nova cast, konecne sa tam nieco aj udialo a som zvedavy ako sa to vyriesi medzi penny a leonardom ..
Spoiler
Čítal som spoilery, a tak som pár dní dopredu vedel, že sa toto asi udeje.
Ak sa Penny bude hnevať, tak z toho budem solídne v péčku. Čo čakala, keď ho požiadala sťatá?
Na jeho mieste by som tiež zaváhal a potom povedal nie. V siedmej sérií to vidím na nejaký krutodojemný záver. 
Časť inak celkom dobrá.
Ak sa Penny bude hnevať, tak z toho budem solídne v péčku. Čo čakala, keď ho požiadala sťatá?
Časť inak celkom dobrá.
Spoiler
Nebude z toho asi nic. To s tym smiatim sa na a nie smiati sa s, vystihli dobre.
Pascal, tejto vete nerozumiem:
Spoiler
To s tym smiatim sa na a nie smiati sa s, vystihli dobre.
No to, ze o tom je uz cely ten serial. Nesmeju sa tam ked povie nieco vtipne. Ale povie nejake slovo, nazov filmu, hru atd, A hned sa smeju. Aj Stuart predtym nemal problem ist na rande s Penny a teraz hahah sedia v obchode.
Po menšej odmlke som pozrel nový diel aj ja. Celkom spokojnosť, bolo tam niekoľko vtipných momentov.
Spoiler
Myslím, že Penny a Leonard to udržia pokope stále, keď sa ona zobudí s opicou a dozvie sa, čo spravila, samej jej to bude trápne.
S týmto vôbec nesúhlasím. Ak sa smejú na na-prvý-pohľad nezmyselných jednoslovných veciach, väčšinou treba pochopiť, na čo narážajú.Pascalwb napísal:No to, ze o tom je uz cely ten serial. Nesmeju sa tam ked povie nieco vtipne. Ale povie nejake slovo, nazov filmu, hru atd, A hned sa smeju. Aj Stuart predtym nemal problem ist na rande s Penny a teraz hahah sedia v obchode.
S tým Stuartom, ten bol takýto vždy, okrem toho jedného či dvoch rande. Navyše, je asi o 5 alebo 6 rokov starší, ako bol vtedy, sebavedomie klesá.
-
vladenko007
VIP
Skvelá dvojka.
Ja som rád, že ich scenáristi takto spojili, vždy plačem 
S týmto musím súhlasiť. Nechápem, prečo zo Stuarta spravili takého úbožiaka.Pascalwb napísal:Aj Stuart predtym nemal problem ist na rande s Penny a teraz hahah sedia v obchode.
"... we're making out in my car ..."
3:00
Lenže mu ju chalani doniesli ako na zlatom podnose, neviem v ktorej epizóde ju ešte aj očaril kreslením. V nových častiach má skôr problém spoznať niekoho. Mne to až tak nevadí. Jasné, že je to premena charakteru, ale asi mi to takto vyhovuje.
Rande a očarenie kreslením bola tá istá epizóda (anything can happen Thursday - The Hofstadter Isotope - na videu). Okrem toho ju nepriniesli jemu ale iba do jeho obchodu (nepovedali "Ahoj Penny, toto je Stuart, pôjdeš s ním na rande"). Keby rovnakú situáciu zopakovali v aktuálnych epizódach, tak by to podľa mňa dopadlo úplne inak (žiadne rande, žiadne "making out", by si snaď aj naložil do gatí). Zdá sa mi to až priveľká premena. Áno, aj predtým bol "shy" ale toto je už moc (to nie je "shy", to je "pathetic").
Niečo na tom bude no. Ide tam o to, že Stuartov starší charakter už nemal čo ponúknuť, a Rajovi sa sparing hodil. 
Tiež pravda. No uvidíme, ako to bude pokračovať.
s tym Rajom a Stuartom to prehanaju...keby ich takto davali prve serie, ale nie teraz. Sa mi nepaci ze z Raja spravili uplneho luzra.
Raj bol uplny loser od zaciatku serialu. Tie scenky so Stuartom su podla mna zatial vtipne, ak to nebudu prehanat v dalsich tyzdnoch. Takisto vztah Leonard + Penny sa vyvinul podla ocakavani.