P: Sony PSP 1003
P: Sony PSP 1003
Ahojte,
predam konzolu PSP. FAT verzia. Som druhy majitel ale hraval som na nej minimalne.
Je k tomu nabijacka (avsak treba redukciu nakolko je to USA), 8GB karta. Konzola ma flash ale predpokladam,ze nic aktualne.
Cena: 50e
Mozne poslat aj postou.
predam konzolu PSP. FAT verzia. Som druhy majitel ale hraval som na nej minimalne.
Je k tomu nabijacka (avsak treba redukciu nakolko je to USA), 8GB karta. Konzola ma flash ale predpokladam,ze nic aktualne.
Cena: 50e
Mozne poslat aj postou.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: Sony PSP 1003
ja zhanam daku utopenu potrebujem len pekne plasty ale za 50 ju asi nedas :-\ mozno tak 35 co kukam inzeraty kedze nove slimky stoja 90€
suhlas tie PSP su naozaj cenovo nizko, ale ak to nepredam za tu cenu tak si ju necham, mozno rad sa k nej este vratim 
Prepáč za OT,ale kludne ho predáš za 50€,na bazoši určite,možno aj tu,je to normálna cena,aj tak PSP už niesu také popularne a už nemajú až takú cenu,v založniach predavaju nove PSPčka po 45€ 
Ani nie ked nema pametovku, keby ano tak v pohode... ale bez nej, idu po 40e 3004-ky...
zabudol som, karta k tomu uz je (8GB), upraveny aj povodny inzerat
ale prosim Vas uz mu tu netrepte, 1000ku od neho nekupi nikto. Ma pomalu wifi, procesor z doby kamennej. Nechaj si to nech sa na tom zasmejete o 10rokov. 50e mu za to nikdo neda, lebo radsej zobere kazdy tensiu verziu..
Hry idu na 100x tak isto ako na 300x .. jediny rozdiel je ze 200x/300x maju 2x viac RAM ale to sa na hrach nijako neprejavuje... Takze by ju mohol v pohode strelit za tych 50 s tou pametoukou ale len ak natrafi na cloveka co sa do toho nerozumie. Kazdy iny uprednostni novsiu verziu uz len koli váhe a velkosti. Kedysi mali 100x vacsiu hodnotu pretoze na novsich verziach nesiel spravit flash, to je uz ale minulosť a flashnut vies uz hoc ktore takze tak.
Rozdiel 200x a 300x mas uz aj v displeji.