Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Veď si pozri ako to funguje aj vzdelavací systém hore v tom videu. Korupcia je všade.

Alebo ten rozhovor z bývalým riaditelem farmaceutickej firmy
http://svobodnenoviny.eu/exkluzivni-a-s ... i-k-lidem/

//autoeditácia príspevku (03 Jan 2014, 20:07)
http://www.badatel.sk/kpm/ockovaci-skan ... r-vakciny/
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Zasadne necitam veci ktore maju v domene slobodny, alternativny, takisto clanky ktore maju v nadpise vykricnik,sok, vedci sa mylili a podobne.
To, ze to tvrdia je sice pekne, ale dokazi nemaju, a ani to nekorensponduje s realnym svetom.

http://www.pouzimerozum.sk/2011/07/21/a ... nezmyslov/
vladenko007
VIP
VIP

Jasné ale ver mi že keď ti dám modrí papier a zaplatím ti trerbars 10 milionov aby si povedal že je červený tak to budeš z radosťou robiť. Možno som uviedol zlý príklad ale takto nejak to funguje všade. Peniaze robia divy.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

problem je ked to dakto skontroluje, co sa vo vyskume robi hned na viacerych urovniach
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

lenze tupci uz veria, ze je cerveny
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

beardie napísal:lenze tupci uz veria, ze je cerveny
a tocia o tom dokumenty, ktore davaju na youtube :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Som zvedavý na tento rozhovor, žiaľ, prístupný až od zajtra pre nepianistov.

http://www.sme.sk/c/7056327/lekarka-pri ... hlavu.html
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

ja sa mozno vraciam k tomu co som tu uz podstate pisal. paradox je ten , ze clovek teraz nevie a ani podstate nema moznost vediet kto je zmanipulovany a kto nie, pretoze vzdelavaci system je taky aky je a to uz prebieha zopar stovak rokov... preto ja uz neverim ani tomu co som sa v skole naucil, hlavne co sa tyka historie. cize hlavny podiel na tom ma vzdelavaci system, potom korupcia, manipulacia cez media, respektive zatazit/zamestnat ludi hlupostami cez TV a formy zabavy.

alternativne media ako napr. slobodnyvysielac vsak k tomu pristupuje 100% nestranne/nezavisle a nehlasia co je a co nieje pravda (ked tak redaktor si povie svoj vlastny nazor), preco maju problem podaktori, ze sa tam vobec rozoberaju kontroverzne temy ? a preco take RTVS nerobi nieco podobne ? vsak temy treba rozobrat, verejna diskusia, zdielanie zivotnych skusenosti, len potom sa da prist na to ci je info bullshit alebo nie.. ale je jednoduchsie hned nieco oznacit za konspiraciu bez diskusie, alebo si len vygooglit tzv. oficialne zdroje a kadejake .gov. stranky, tak dakujem pekne...

skuste jeden cely den pocuvat slobodnyvysielac, na druhy den skusit pocuvat Sro a porovnat si to...

a preto ked ten MMS dostanem to skusim a pridem na to sam ci je to bullshit alebo nie je.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Poniektorí tu totiž vedú aj reálne životy a nemajú čas počúvať celý deň nejaký slobodný vysielač, prípadne vedia stráviť svoj čas aj ináč, ako dumaním a trápením sa nad konšpiráciami a tým, či niečo je pravda alebo nie je - a to platí hlavne pre veci, ktoré sa nás osobnostne netýkajú (HAARP, 9/11, Afganistan, Irak, Chemtrails, Reptiliáni, židia, ilumináti, slobodomurári) a veci, ktoré aj tak nemôžeme zmeniť (nuž, veď tí najmocnejší, čo ovládajú svet, teda zasa židia, reptiliáni, slobodomurári, ilumináti a podobne).
butthead
Darca
Darca

ano to je pravda, poniektori, ktori su na dne a bojuju z posledneho, tak samozrejme sa tymto zaoberat nebudu. ale plati to najma pre takych ako si ty, co maju cas tu vypisovat na hojku a oznacovat danu vec hned za konspiraciu
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vedel som, že zareaguješ pseudoargumentom o "trávení času na hojku" - mám tu v priemere 2.36 príspevku za deň - to je tak 10 minút denne na fóre - okrem toho má deň ešte ďalších 23 hodín a 50 minút, ktoré trávim X inými aktivitami, od relaxu, cez štúdium až po prácu. A radšej tých 10 minút obetujem na fórum, ako na počúvanie vecí, ktoré ma nezaujímajú a ktoré nemám ako ovplyvniť. A ani ty. A preto ma ľudia, ktorí mrhajú časom na tieto veci, fascinujú - otázne je, koľko majú tí, ktorí tieto veci šíria, podporujú a "študujú", voľného času, či majú prácu, či študujú, či majú rodinu.
butthead
Darca
Darca

ja pracujem aj podnikam, popri podnikaniu mam moznost pocuvat slobodnyvysielac, v praci sme pocuvali vivu, teraz pocuvame Sro. tu na hojku niekedy niesom dlhsiu dobu a niekedy som tu aj pol hodinu, kazdy mame svoje problemy tam neni o com, system je tak nastaveny, drzat hubu a krok s masou, malokto ma tu moznost nasavat info popri prace, pripadne ju aj vyhladavat. niekto sa tym aj zivi napr. predstavitelia zem a vek, SV a iny. niekto sa zivi aj trollovanim na diskusiach a forach. ano jednotlivec nema moznost veci menit, ale zorganizovana masa ludi ano.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

butthead napísal: preto ja uz neverim ani tomu co som sa v skole naucil, hlavne co sa tyka historie.
ano, na dejepise sa toho klame najviac. lebo ti nepovedia, ze pyramidy postavali jasteri, budha priletel na "zotrvacniku", ze jezis je slnovrat na konci jednej epochy a ze jan hus bol vlastne prvy cesky kozmonaut
alternativne media ako napr. slobodnyvysielac vsak k tomu pristupuje 100% nestranne/nezavisle a nehlasia co je a co nieje pravda (ked tak redaktor si povie svoj vlastny nazor), preco maju problem podaktori, ze sa tam vobec rozoberaju kontroverzne temy ? a preco take RTVS nerobi nieco podobne ? vsak temy treba rozobrat, verejna diskusia, zdielanie zivotnych skusenosti, len potom sa da prist na to ci je info bullshit alebo nie.. ale je jednoduchsie hned nieco oznacit za konspiraciu bez diskusie, alebo si len vygooglit tzv. oficialne zdroje a kadejake .gov. stranky, tak dakujem pekne...
lebo statna televizia si nemoze dovolit podporit "zbludile" duse, ktore za vsetkym vidia spiknutia. za ciarami po lietadle, za zemetrasenim, burkou alebo lesnym poziarom, za zvysenou teplotou u decka po ockovani... keby tie teorie boli aspon uveritelne, ale su tak neskutocne z cesty, ze vyznievaju ako vtipy a za kazdym blogom o nich cakam napisane "bazinga".

najviac ma bavia podporovatelia teorii o spiknutiach tym, ako sami seba povazuju za nadradenych tym, ktori neveria v to, ze vsetko je spiknutie. v mojom okoli su prave fanusikovia vysielacov najvacsi ovcania.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ako vies ze ta tieto media neklamu a ako vies ze ta tie druhe klamu?
a preto ked ten MMS dostanem to skusim a pridem na to sam ci je to bullshit alebo nie je.
Asi si velmi nepochopil ten clanok co sem dal hughito, ak to bude u teba fungovat nic to nedokazuje, ak nie takisto nie. A ked to uz chces skusat tak na dacom objektyvnom.

Este k tym konspiraciam o farmafirmach:
ked vam predajca MMS povie, ze to je uzasny liek ale farmacetticke spolocnotsti ho nechcu vyarabat kvoli zisku, tak je to pre neho lepsia reklama, ako ked povie, ze devastujuce ucinky silnych oxidacnych cinidiel su dobre zname a naposledy sa testovali v koncentracnych taboroch,
alebo ked ti predajca zazracnych biliniek na rakovinu povie, no farmaceuticke firmi to skumali ale zistili ze to nefunguje.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

butthead: Tak vidíš, niektorí, ako ja, rádio nepočúvame a pri práci to vadí. Avšak k tomu "držaniu huby" a "nastavení systému" - ty tým počúvaním slobodného vysielača nejako s tým systémom vydrbávaš a "nedržíš hubu"? Diskutovaním, lamentovaním a nariekaním (obrazne) nad konšpiráciami a všetkým tým, čo sa tam preberá, nejako proti nim bojuješ, alebo nejako meníš, ohýbaš realitu?

Nie. Tie veci sa budú diať aj bez toho, či jeden, desiati, alebo 4000 Slovákov počúva nejaký slobodný vysielač alebo nie. Ak nájdeš niekoho, kto sa "živí trollovaním na diskusiách a fórach", tak ho pozdrav. Ak si nebodaj narážal na mňa, tak vedz, že okrem hojka už nepôsobím nikde inde a živím sa podobne ako ty - podnikaním a zamestnaním.

Až z vás bude "zorganizovaná masa ľudí", daj vedieť, pretože tie "zorganizované masy ľudí" na Slovensku zatiaľ failovali na celej čiare a neverím, že nejaká "zorganizovaná masa ľudí" zosadí z mocenského stolca židov, iluminátov, slobodomurárov, reptiliánov, CIA, FBI, Obamu, či hocikoho iného. Život je raz taký, zmier sa s tým.
vladenko007
VIP
VIP

Jednou obrovskou výhodou je vžiť sa niekoho a pochopiť jeho zmýšlanie. A ja keď sa zamyslím čo by som robil ja na mieste ľudí ktorí napríklad ťahajú za nitky v médiach (určite nie riaditel TV). Mohol by som rozhodovať o tom čo sa vysielať bude a čo nie. Určite by som nenechal vysielať v TV veci ktoré by mne spôsobovali menšie zisky prípadne inak poškodzovali. Ak veľké finančné skupiny vlastnia media snáď nebudú na obrazovkách dennodenne tlačiť ľuďom do hlavy veci ktoré im ovplyvnia zisky.
Media ako napr. slobodný vysielač iba poukazujú na chyby a praktiky ktoré sa dejú.

jackb ja som radšej keď si môžem vypočuť min. 2 strany zamyslieť sa pouvažovať a vybrať si ale keď sa budem môcť pozerať a počúvať iba jeden názor tak po rokoch sa mi to v hlave usadí ako fakt že pravda prichádza iba z jednej strany respektíve myslím si že len to je pravda.

Ja som už na tomto svete 39 rokov a už dlhé roky čítam rôzne veci a počúvam obe strany robím si vlastný názor. Internet mám už dlhé roky a nepouživam ho len na hranie ale dosť čítam a viem že kopec ľudí ani internet nemá a nemá možnosť sa dozvedieť nazor iného.
Moja mama nebola nikdy za počítačom a čita len katolické knihy a pozerá len TV. Podľa toho sa potom tak chová a tak zmýšľa. Takže prevažne robí rozhodnutia ktoré sa za celí život dozvedela len z tlače alebo TV.
Koľkokrát ma aj inú možnosť (rozumnejšiu, lacnejšiu, pre ňu výhodnejšiu) ale nevie o tom.
Ja sa vždy rozhodujem na základe zdravého rozumu. Doteraz mi to vždy pomohlo. :-) mám pár pravidiel a tie dodržiavam. Takže som v pohode. :)

//autoeditácia príspevku (04 Jan 2014, 14:09)
neverím, že nejaká "zorganizovaná masa ľudí" zosadí z mocenského stolca židov, iluminátov, slobodomurárov, reptiliánov, CIA, FBI, Obamu, či hocikoho iného. Život je raz taký, zmier sa s tým.
Toto beriem ako fakt že to je pravda. Zákony sú robené pre nich nie pre ľudí. Ako kdosi povedal "ak by voľby dokázali niečo zmeniť už dávno by ich zrušili"
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

vladenko, tak ja som tu o 15 rokov menej, ale za poslednych 5 rokov som presiel vyraznou zmenou v mysleni.
na zaciatku som tiez zral vsetko od duchov doby a konce hier, potom vysielace ziarenia do ionosfery,... siril som to dalej a videl som co sa s nimi stalo. vidia spiknutie za uplne vsetkym, citaju len alternativne a slobodne media no spravaju sa ovce. hlavne pri politickom zmyslani.

ja som nad veci, ktore vysielace a blogy pretriasaju zacal uvazovat racionalne s vyuzitim toho, co sa na mna v skole nalepilo. a dospel som k tomu, ze su to tak fantasticke magoriny, ze sa hodia do vtipnych relacii a na vtipne weby.

ked ma ludia, ktori postupili na level budovanie starovekeho sveta jastermi, na lietani na zotrvacnikoch, otravu ludi vakcinaciou, zacali oznacovat za idiota, lebo to nezeriem povedal som si, ze s tymto koncim nadobro.

politiku domacu citam aj na lavicovych aj na pravicovych strankach. zahranicnu citam len pre pobavenie, lebo som si odskusal, ze nase media nepodaju objektivnu informaciu o tom co sa deje vonku. ci su lave, alebo prave.
vladenko007
VIP
VIP

Ja napríklad MMS neužívam ani nič podobné. Ja som tu len spomenul čo sa mne v živote stalo a že keby som to napríklad čítal skôr tak by som určite takto skúsil pomôcť mojej sestre pretože lekári ju odpísali a to doslova. Poisťovňa duplom. Topiaci človek sa chytá aj slamky. Možno keby som jej to skúsil podať a jej by to pomohlo určite by som to poslal ďalej. Nanešťastie čítam o MMS prvýkrát asi pred 2 týždňamy.
Ja osobne sa snažím lieky absolútne nekonzumovať. Približne 15 rokov som nebol nijak vážne chorí a ak som aj mal chrípku alebo sa necítil dobre neliečil som sa liekmy. Tie som až na jednu výnimku (raz za pol roka si dám IBALGIN aj to len keď ma šialene bolí hlava) úplne vylúčil. Myslím že telo sa dokáže pomerne samo liečiť z bežných chorôb. Ak sa pravdaže oňho staráme ako napríklad správna životospráva pohyb atď.

Aj tie dnešné očkovanie detí ktoré sa robí mi nepripadá ako rozumná vec. Mám krsniatko ktoré si tiež prešlo mnohým očkovaním a načo je to dobré?? Ma kopec alergii a teraz keď má 8 rokov už mala 4 krát epileptický záchvat a už musí denno denne užívat tabletky a spreje. A s čoho to má? Tak isto aj jej brat. Ak si to vezmem z mojho pohľadu tak možnosť zaočkovať dieťa a v budúcnosti žiť z liekov ktoré mu budem podávať môže byť fajn biznis. Či nie? Ja keď som bol malí toľko alergii nebolo ale pravdaže nám nepichali toľko očkovacích látok v krátkej dobe. No pevec čo si mám o tomto myslieť? Náhoda?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

"A s čoho to má?" - samozrejme že z očkovania, podľa mňa z očkovania proti tetanu :roll:
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

TU JE ZAUJIMAVY FAKT O SPRISAHANÍ PROTI ŽIDOM POČAS 2.SVETOVEJ VOJNY...
KAŽDY VIE ŽE HOLOKAUST BOL SPRISAHANIE NACISTOV PROTI ŽIDOM.
TEN KTO TO NEVIE IDE NA TRI ROKY DO BASY AKO DAVID IRVING..

Paradoxne na všetky ostatné sprisahania veria len blázni: /irony
JFK, Martin Luther King, Diana, Tupac, Paul Walker, Jacskon, Havel, Falošné pristátie na Mesiaci, 9/11 atd. atd. ..

Takže existuje jedno sprisahanie proti židom s menom HOLOCAUST.
V toto sprisahanie proti židom je úplne bežné a "zdravé" veriť.
Všetky ostatné sprisahania sa nikdy nestali a sú len výmysli duševne chorých ľudí!!! / Pre slabomyselných ktorý nepochopili kontext, posledná veta je ironická.
Napísať odpoveď