Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Epilepsia a alergia ako nasledok ockovania? Matka dietata nikdy nemala alergiu, ani otec dietata, ani nikto v ich rodine. Ani epilepsiu? Ani v stari rodicia, vsetci 4? Matka pocas tehotenstva bola v klude, nepila, nefajcila, neuzivala lieky?
Keby som mal pri sebe zdravotnu kartu napisem ti proti comu ma ockovali uz od prvych hodin zivota. Nemam ziadne exemy, alergie,... ale uz na zakladnej skole som mal spoluziakov, ktori boli pomaly alergicki aj na to, ze sa nich mucha na okne krivo pozera.
Takze zhodit je alergiu na ockovanie je ptakovina. Aky stastny by si bol, keby matka tvojho krstniatka odmietne ockovanie a male zomrie v ramci kojeneckej umrtnosti na nieco na co zomieraju uz len deti v slumoch? Alebo keby vas lekari kopli do zadkov, keby ste od nich chceli, aby liecili dieta, ktore se odmietli dat imunizovat?
(http://www.hojko.com/post1992831.html?h ... e#p1992831)
Keby som mal pri sebe zdravotnu kartu napisem ti proti comu ma ockovali uz od prvych hodin zivota. Nemam ziadne exemy, alergie,... ale uz na zakladnej skole som mal spoluziakov, ktori boli pomaly alergicki aj na to, ze sa nich mucha na okne krivo pozera.
Takze zhodit je alergiu na ockovanie je ptakovina. Aky stastny by si bol, keby matka tvojho krstniatka odmietne ockovanie a male zomrie v ramci kojeneckej umrtnosti na nieco na co zomieraju uz len deti v slumoch? Alebo keby vas lekari kopli do zadkov, keby ste od nich chceli, aby liecili dieta, ktore se odmietli dat imunizovat?
(http://www.hojko.com/post1992831.html?h ... e#p1992831)
Očkovanie je sprisahanie s cieľom depopulácie planéty..
Existuje o tom tisíce dôkazov.
Na rovnaký účel bol tiež vyvinutý vírus HIV.
Na rovnaký účel bol tiež vyvinutý vírus HIV.
-
vladenko007
VIP
http://aeon.sk/clanky/ockovanie.htmlEpilepsia a alergia ako nasledok ockovania?
Takže takto matka krsniatka je moja sestra ktorá to už má za sebou.
Jedna z mála ludí ktorá nikdy nepila ani nefajčila tak isto aj jej muž. Jej mama takže aj moja nás tušim prežije všetkých. A moja babka zomrela keď mala 89 rokov. Ale zas celý život žila v horách. Zdravo sa stravovali a veci ako bilinkové čaje a podobné veci som si užil aj ja dosť keď som k nej chodil na prazdniny.
Jedinú smolu ktorú mala moja sestra bola tá že sa narodila iba z jednou obličkou a druhú mala funkčnú nie na 100 pecent. Takže ako dospievala furt do nej lekári niečo cpali. Porodila dceru ktorá ma neskutočné problémy zo zdravím. Moja sestra nebola nikdy na nič alergická ani ja ani mama. Teda ja som na robotu
Tak daj jeden.veddy napísal:Očkovanie je sprisahanie s cieľom depopulácie planéty..
farmaceutické spoločnosti chcú znižovať populaciu, očkovaním, liekmi atď ...škoda, že sa im to nedarí...je nás 7 miliard a hrozí nám preľudnenie planéty...
inak vy akože slobodní "neovčania", keď se presvečení o svojej pravde, tak ste schopní svoje argumenty podkladať aj takými zdrojmi, že keď ich otvorím, tak to ani nemám chuť čítať, lebo mám pocit, že som otvoril rozprávkovú knihu. Mi to príde ako, keď dám dačo do googlu, a drbnem sem prvý link čo mi zobrazí. Nehovorím o tom, že z prvej vety toho článku na aeon srší toľká objektivita, že ma až oči bolia.
inak vy akože slobodní "neovčania", keď se presvečení o svojej pravde, tak ste schopní svoje argumenty podkladať aj takými zdrojmi, že keď ich otvorím, tak to ani nemám chuť čítať, lebo mám pocit, že som otvoril rozprávkovú knihu. Mi to príde ako, keď dám dačo do googlu, a drbnem sem prvý link čo mi zobrazí. Nehovorím o tom, že z prvej vety toho článku na aeon srší toľká objektivita, že ma až oči bolia.
Bez urazky, ale narodit sa bez oblicky nie je IMHO prejav zdravia...
Jj, farmafirmy nas reguluju. Ockovani v preludnenych oblastiach nas pocet stupa...
Jj, farmafirmy nas reguluju. Ockovani v preludnenych oblastiach nas pocet stupa...
Billy, Lukse Neveríte čomu?
Neveríte, že sú prípady keď je očkovanie škodlivé?
alebo
Neveríte, že exisujú prípady keď je očkovanie úmyselne škodlivé?
Neveríte, že sú prípady keď je očkovanie škodlivé?
alebo
Neveríte, že exisujú prípady keď je očkovanie úmyselne škodlivé?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co asi tak vraveli vsetkym tym "pomatencom", ktori hlasali, ze ludia su sledovani este pred vypuknutim afery s NSA?
Su pripady, kedy ockovanie vyvolava vedlajsie neziaduce reakcie. Ale pytal som sa na tie dokazy, ze ockovanie je sprisahanie s cielom depopulacie planety.
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2014, 17:05)
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2014, 17:05)
O sledovani sa predsa vedelo uz davno, nevidel si Bournovo ultimatum?t0m4s3 napísal:Co asi tak vraveli vsetkym tym "pomatencom", ktori hlasali, ze ludia su sledovani este pred vypuknutim afery s NSA?
t0m4s3 napísal:Co asi tak vraveli vsetkym tym "pomatencom", ktori hlasali, ze ludia su sledovani este pred vypuknutim afery s NSA?
http://rutube.ru/search/?query=Oliver%2 ... 0st%E1t%F9
-
seth82
Darca
Ej ale ste tu všetkým "natreli" (mimochodom - úplne indenticky alebo podobne si t0m4s3ho post okomentoval, keď sa obul do mňa - vieš aj niečo iné, ako liezť do zadku?), hlavne ty s tým odkazom na dokument.
Ináč som zvedavý, či mi veddy skompiloval tie veci, ktoré sľúbil v inej téme.
Ináč som zvedavý, či mi veddy skompiloval tie veci, ktoré sľúbil v inej téme.
Áno Seth všetko som to skompiloval a pripravil.
Dúfam, že to bude pre teba prínosom
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2014, 17:52)
Billy:
Dôkazy nájdeš v OSN Agende21..
Napríklad Fluorid Sodný je tam zaradený medzi minerály, ktoré treba pridávať do pitnej vody.
Neviem či je toxický Fluorid Sodný zároveň minerál, ale pri najmenšom je to zavádzajúce.
Je to zavádzajúce pretože z BOZP, STN aj ISO jasne vyplíva, že tam má byť okrem minerál ak vôbec je, označenie Vysoko toxický.
Keď sa bavíme o OSN samozrejme STN tam nemá dosah.
Ale ak je v STN niečo označené ako vysoko toxické a OSN tým opovrhne, čo si o tom môžeš myslieť.
Buď že sa mýli STN alebo že sa mýli OSN. Ak sa mýli OSN tak zbohom nám všetkým depopulácia je na ceste..
Dúfam, že to bude pre teba prínosom
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2014, 17:52)
Billy:
Dôkazy nájdeš v OSN Agende21..
Napríklad Fluorid Sodný je tam zaradený medzi minerály, ktoré treba pridávať do pitnej vody.
Neviem či je toxický Fluorid Sodný zároveň minerál, ale pri najmenšom je to zavádzajúce.
Je to zavádzajúce pretože z BOZP, STN aj ISO jasne vyplíva, že tam má byť okrem minerál ak vôbec je, označenie Vysoko toxický.
Keď sa bavíme o OSN samozrejme STN tam nemá dosah.
Ale ak je v STN niečo označené ako vysoko toxické a OSN tým opovrhne, čo si o tom môžeš myslieť.
Buď že sa mýli STN alebo že sa mýli OSN. Ak sa mýli OSN tak zbohom nám všetkým depopulácia je na ceste..
velka vdaka. diplomom z trvalo udrzatelneho rozvoja (teda aj Agendy 21) som sa zaradil medzi tych co kuju pikle proti celemu svetu?
jackb napísal: ano, na dejepise sa toho klame najviac. lebo ti nepovedia, ze pyramidy postavali jasteri, budha priletel na "zotrvacniku", ze jezis je slnovrat na konci jednej epochy a ze jan hus bol vlastne prvy cesky kozmonaut
kde tvrdim, ze sa na dejepise klame najviac ? konkretizujem snad nieco ? ja sa len snazim vysvetlit to, ze aj nieco v dejepise moze byt "rozpravkovy" bullshit
lebo statna televizia si nemoze dovolit podporit "zbludile" duse, ktore za vsetkym vidia spiknutia. za ciarami po lietadle, za zemetrasenim, burkou alebo lesnym poziarom, za zvysenou teplotou u decka po ockovani... keby tie teorie boli aspon uveritelne, ale su tak neskutocne z cesty, ze vyznievaju ako vtipy a za kazdym blogom o nich cakam napisane "bazinga".
sorry, ale tie info co podava RTVS su na grc, to musis uznat, a za to mam platit koncesionarske poplatky ? radsej by som ich poslal do SV
najviac ma bavia podporovatelia teorii o spiknutiach tym, ako sami seba povazuju za nadradenych tym, ktori neveria v to, ze vsetko je spiknutie. v mojom okoli su prave fanusikovia vysielacov najvacsi ovcania.
hovoris o podporovatelov, samozrejme, ze su aj taky, co uveria kazdej blbosti, ale slobodny vysielac nema ziadne hranice ani filter, cize ak mas k niecomu co povedat, nemas problem sa s redaktorom dohodnut na relacii a poskytnu ti priestor
harrison314 napísal: Ako vies ze ta tieto media neklamu a ako vies ze ta tie druhe klamu?
to ja neviem, ani som nikde netvrdil, v takom slobodnom vysielaci nemusi byt vsetko pravda, pochop prosim, ze oni davaju priestor vsetkemu.
Asi si velmi nepochopil ten clanok co sem dal hughito, ak to bude u teba fungovat nic to nedokazuje, ak nie takisto nie. A ked to uz chces skusat tak na dacom objektyvnom.
co pokladas za objektivne ?
ked vam predajca MMS povie, ze to je uzasny liek ale farmacetticke spolocnotsti ho nechcu vyarabat kvoli zisku, tak je to pre neho lepsia reklama, ako ked povie, ze devastujuce ucinky silnych oxidacnych cinidiel su dobre zname a naposledy sa testovali v koncentracnych taboroch,
alebo ked ti predajca zazracnych biliniek na rakovinu povie, no farmaceuticke firmi to skumali ale zistili ze to nefunguje.
finta je v tom, ze MMS nieje liektu istu latku si vytvara aj telo sam, ale nie v dostatocnom mnozstve, neda sa ani patentovat, vitamin C si ludske telo nevie syntetizovat, zato vacsina zvierat ano. treba si o tom viac nastudovat predtym ako nieco clovek ide napisat, preto som tu pastol viac liniek
ak som sa k niecomu zabudol vyjadrit prosim pripomen a doplnimseth82 napísal:butthead: Tak vidíš, niektorí, ako ja, rádio nepočúvame a pri práci to vadí. Avšak k tomu "držaniu huby" a "nastavení systému" - ty tým počúvaním slobodného vysielača nejako s tým systémom vydrbávaš a "nedržíš hubu"? Diskutovaním, lamentovaním a nariekaním (obrazne) nad konšpiráciami a všetkým tým, čo sa tam preberá, nejako proti nim bojuješ, alebo nejako meníš, ohýbaš realitu?
tomu verim, kazdy zije inak, kazdy ma ine zivotne podmienky... opakujem sa, sorry, slobodny vysielac na rozdiel od RTVS dava priestor vsetkemu, ci dobremu, ci zlemu, nic viac nic menej
Nie. Tie veci sa budú diať aj bez toho, či jeden, desiati, alebo 4000 Slovákov počúva nejaký slobodný vysielač alebo nie. Ak nájdeš niekoho, kto sa "živí trollovaním na diskusiách a fórach", tak ho pozdrav. Ak si nebodaj narážal na mňa, tak vedz, že okrem hojka už nepôsobím nikde inde a živím sa podobne ako ty - podnikaním a zamestnaním.
hej zial, vacsina ludi to tak vnima a nadalej tu bude panovat pseudoboj lavica vs. pravica
Až z vás bude "zorganizovaná masa ľudí", daj vedieť, pretože tie "zorganizované masy ľudí" na Slovensku zatiaľ failovali na celej čiare a neverím, že nejaká "zorganizovaná masa ľudí" zosadí z mocenského stolca židov, iluminátov, slobodomurárov, reptiliánov, CIA, FBI, Obamu, či hocikoho iného. Život je raz taký, zmier sa s tým.
ano to mas pravdu, ale taka wikidemokracia.org je na dobrej ceste, sice extremne pomaly, ale vyvoj nieje lacny ani na cas ani na peniaze
-
harrison314
Hardcore addict
V tomto pripade klinicku studiu, ktora splna to co kazdy dobry experiment - replikovatelnost, jasne vymedzenie vyskumu a podobne. Aby sa eliminovala chyba/podvod zo strany vyskumnikov a placebo efekt (ktory robi zazraky ale len v hlave).butthead napísal: co pokladas za objektivne ?
http://www.lovcisarlatanov.sk/miracle-m ... -starosti/butthead napísal: finta je v tom, ze MMS nieje liektu istu latku si vytvara aj telo sam, ale nie v dostatocnom mnozstve, neda sa ani patentovat, vitamin C si ludske telo nevie syntetizovat, zato vacsina zvierat ano. treba si o tom viac nastudovat predtym ako nieco clovek ide napisat, preto som tu pastol viac liniek
Na vyvratie tychto mnohych veci staci vzdelanie zo zakladnej skoly a trochu znalosti s pravdepodobnnosti.Yeah , sounds great. Až veľmi dobre to znie. Poďme to rozpitvať. Chlórnan vápenaty (MMS2) sa po ingescii okamžite mení na kyselinu chlórnu. Jej vlastnosti sú nasledovné. Používa sa ako bielidlo, oxidačné činidlo ,dezinfekčný roztok alebo ako súčasť dezodorantov.Okrem toho je kyselina chlórna schopná reagovať asi so všetkými bioorganickými molekulami, ktoré tvoria živé organizmi. Obzvlásť agresívne reaguje s DNA a hlavne s guanínovými nukleotidmi (jedna z častí z ktorých sa DNA skladá) a snáď nemusím dopĺňať,že tým DNA poškodzuje. Zasa na druhej strane, kyselina chlórna je prirodzene sa vyskytujúca látka v našom tele. V skratke, biele krvinky ju použivajú na ničenie baktérii a starých poškodených vlastných buniek v procese známom ako zápal. Samozrejme v neuveriteľne malom množstve, na neuveriteľne malom priestore a za zmenených a „odizolovaných“ podmienok. Odporúčané množstvá MMS stránkami sú extrémne a nebezbepečné. Navyše, kyselina hypochlorna pri zápale je zároveň prozápalový mediator, ktorý „ďalej prilieva olej do ohňa“ a zápal potencuje. Je to tak hazardná látka, že prirodzenou cestou musí telo obetovať časť vlastného tkaniva ,ktoré sa pri zápale zničí a znova zregeneruje.
V tomto pripade klinicku studiu, ktora splna to co kazdy dobry experiment - replikovatelnost, jasne vymedzenie vyskumu a podobne. Aby sa eliminovala chyba/podvod zo strany vyskumnikov a placebo efekt (ktory robi zazraky ale len v hlave).
ano to je pravda
http://www.lovcisarlatanov.sk/miracle-m ... -starosti/
Vybocim. Analyzujem stranku lovcisarlatanov.sk, domena pisana na webhosting exohosting.sk, cize majitel webstranky z nejakeho dovodu si nechal domenu napisat na samotny webhosting a tym si utajit identitu, samozrejme dovod moze byt aj birokraticky (vyplnanie tlaciv do sk-nic je otrava), ale autor si neuvedomuje, ze tymto znizuje doverihodnost, jednoducha stranka vytvorena cez wordpress, autori clankov: MR, CORONA55, LOVCISARLATANOV, RO, atd, nevidim nikde realne mena. dalej kontaktny formular, dufajuc, ze tam najdem mena autorov, ale coby, kontaktny formular. Diskusia k clankom udajne na FCB. Tak pozrime sa tam, autor schovavajuci sa za Lovci šarlatánov. cize doveryhodnost tychto stranok je niekde dole... Ty kludne mozes mat aj nobelovu cenu za chemiu, ale ked ma obama nobelovu cenu za mier, tak dakujem pekne, akym ludom nobelove ceny davaju
ano to je pravda
http://www.lovcisarlatanov.sk/miracle-m ... -starosti/
Na vyvratie tychto mnohych veci staci vzdelanie zo zakladnej skoly a trochu znalosti s pravdepodobnnosti.Yeah , sounds great. Až veľmi dobre to znie. Poďme to rozpitvať. Chlórnan vápenaty (MMS2) sa po ingescii okamžite mení na kyselinu chlórnu. Jej vlastnosti sú nasledovné. Používa sa ako bielidlo, oxidačné činidlo ,dezinfekčný roztok alebo ako súčasť dezodorantov.Okrem toho je kyselina chlórna schopná reagovať asi so všetkými bioorganickými molekulami, ktoré tvoria živé organizmi. Obzvlásť agresívne reaguje s DNA a hlavne s guanínovými nukleotidmi (jedna z častí z ktorých sa DNA skladá) a snáď nemusím dopĺňať,že tým DNA poškodzuje. Zasa na druhej strane, kyselina chlórna je prirodzene sa vyskytujúca látka v našom tele. V skratke, biele krvinky ju použivajú na ničenie baktérii a starých poškodených vlastných buniek v procese známom ako zápal. Samozrejme v neuveriteľne malom množstve, na neuveriteľne malom priestore a za zmenených a „odizolovaných“ podmienok. Odporúčané množstvá MMS stránkami sú extrémne a nebezbepečné. Navyše, kyselina hypochlorna pri zápale je zároveň prozápalový mediator, ktorý „ďalej prilieva olej do ohňa“ a zápal potencuje. Je to tak hazardná látka, že prirodzenou cestou musí telo obetovať časť vlastného tkaniva ,ktoré sa pri zápale zničí a znova zregeneruje.
Vybocim. Analyzujem stranku lovcisarlatanov.sk, domena pisana na webhosting exohosting.sk, cize majitel webstranky z nejakeho dovodu si nechal domenu napisat na samotny webhosting a tym si utajit identitu, samozrejme dovod moze byt aj birokraticky (vyplnanie tlaciv do sk-nic je otrava), ale autor si neuvedomuje, ze tymto znizuje doverihodnost, jednoducha stranka vytvorena cez wordpress, autori clankov: MR, CORONA55, LOVCISARLATANOV, RO, atd, nevidim nikde realne mena. dalej kontaktny formular, dufajuc, ze tam najdem mena autorov, ale coby, kontaktny formular. Diskusia k clankom udajne na FCB. Tak pozrime sa tam, autor schovavajuci sa za Lovci šarlatánov. cize doveryhodnost tychto stranok je niekde dole... Ty kludne mozes mat aj nobelovu cenu za chemiu, ale ked ma obama nobelovu cenu za mier, tak dakujem pekne, akym ludom nobelove ceny davaju
Očkovanie, znižuje populáciu tak efektívne, že odkedy sa začalo používať je tu populačný boom a miliardové kroky sú k sebe čoraz bližšie. To je teda riadny fail. A namiesto toho aby ľudia kapali na choroby a bola 30% úmrtnosť novorodencov, tie choroby takmer vymizli a úmrtnosť novorodencov je minimálna. Uff, ďalší neúspech zákerného plánu na ovládnutie sveta.
Nič nám už neostáva len neonacizmus rambo vlčiakov čo sa odbavujú na blonďavých detičkách..
-
vladenko007
VIP
Ak by som na to pozrel trošku inak a to tak že záchranou ludského života pri narodení, vynájdením nejakého lieku sa mi v budúcnosti peniaze niekoľkokrát násobne vrátia.A namiesto toho aby ľudia kapali na choroby a bola 30% úmrtnosť novorodencov, tie choroby takmer vymizli a úmrtnosť novorodencov je minimálna. Uff, ďalší neúspech zákerného plánu na ovládnutie sveta.
Ale nie to je blbosť vieš čo by to znamenalo? Určite nie blbosť.
-
harrison314
Hardcore addict
Ja sa im necudujem, ze chcu zostat v anonymite.Vybocim. Analyzujem stranku lovcisarlatanov.sk, domena pisana na webhosting exohosting.sk, cize majitel webstranky z nejakeho dovodu si nechal domenu napisat na samotny webhosting a tym si utajit identitu, samozrejme dovod moze byt aj birokraticky (vyplnanie tlaciv do sk-nic je otrava), ale autor si neuvedomuje, ze tymto znizuje doverihodnost, jednoducha stranka vytvorena cez wordpress, autori clankov: MR, CORONA55, LOVCISARLATANOV, RO, atd, nevidim nikde realne mena. dalej kontaktny formular, dufajuc, ze tam najdem mena autorov, ale coby, kontaktny formular. Diskusia k clankom udajne na FCB. Tak pozrime sa tam, autor schovavajuci sa za Lovci šarlatánov. cize doveryhodnost tychto stranok je niekde dole... Ty kludne mozes mat aj nobelovu cenu za chemiu, ale ked ma obama nobelovu cenu za mier, tak dakujem pekne, akym ludom nobelove ceny davaju
1) chcu aby sa na nich ludia nepozerali, ale pozerali sa na to co pisu, toto povazujem len za trapny pokus o Ad hominem,
maju svoje tvrdenia podlozene zdrojmy, su to lekari, alebo studenti mediny a clanok robia aspon dvaja ludia naraz.
2) sam som videl na FB v skupinach hlasujucich "slobodnu volbu v ockovani" dost nenavisti a obvinovania, raz tam niekto dal clanok na blogu, ktory tiez vyvracal tie antivakcinacne bludy (ziadne nadavky, ani zosmiesnovanie, prosto hole fakty a poukazanie na manipulaciu dokazov), a nejakej mamicke sa podarilo zistit, kto to bol, vycapili tam jeho meno, fotku, bydlisko kde studuje a nepriamo vyzvali na lincovanie (napr: "Aha buduci vrah deti!"...).
Teraz si predstav, ze mas parkticky celi zivot pred sebou, nemas vlastnu rodinu a v zametnani si prvy rok (prosto nemas stabilne zazemie) a ides do banky, k notarovy alebo na urad a tam sedi mamicka prudko hlasajuca slobodu, a za to, ze mas iny nazor ako ona nic nevybavisa este ta kopne do zadku, za to ze mas iny nazor, este si k tomu pridaj nadavky a vyhrazky.
ani ja sa necudujem, byt pod hrozbou onalepkovania v buducnosti by som nechcel byt ani ja