autoradio do 650€
autoradio do 650€
Zdravím poraďte mi nejaké dobré autorádio do VW Passat ročník 2006. Ďakujem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: autoradio do 650€
ak máš taký rozpočet šiel by som do origo columbusa, cena je v bazari kolo 500€ (ale kupuj originál) takisto potom asi bude treba meniť CANBus, to je ale na ebay za 60-80€ a nakódovanie by som ti spravil aj na počkanie ale niekde v garáži to bude tiež za pár €
ak by si sa rozhodol pre túto variantu pošlem ti kód canbusu, ktorý potrebuješ
výhody by to malo tie, že je to origo, ak máš multifunkčný volant, mal by fungovať, takisto sa ti budú na ňom zobrazovať hodnoty čo sú v aute, čiže teplota, kúrenie (ak máš climatron malo by to fungovať)
práve plánujem prerábku na mojej škode ale chcem tam práve len columbusa
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2013, 13:13)
ináč nový ide po 1300€ takže tam len bazarovka ...to je nevýhoda
ak by si sa rozhodol pre túto variantu pošlem ti kód canbusu, ktorý potrebuješ
výhody by to malo tie, že je to origo, ak máš multifunkčný volant, mal by fungovať, takisto sa ti budú na ňom zobrazovať hodnoty čo sú v aute, čiže teplota, kúrenie (ak máš climatron malo by to fungovať)
práve plánujem prerábku na mojej škode ale chcem tam práve len columbusa
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2013, 13:13)
ináč nový ide po 1300€ takže tam len bazarovka ...to je nevýhoda
a čo tak tieto rádia? http://www.hifi-auto.sk/hifi-auto/eshop ... kswagen/4/
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to sú práve tie repliky, čo sa podobajú na origo, na bazoši sa predávanú za cenu origo, fungujú ako origo, ale neviem ako je to s kvalitou ..
a takisto asi budeš potrebovať meniť CANbus, neviem ako je to riešené u týchto rádií ale myslím, že jo, ak máš náhodou diag kábel, tak hoď aký canbus tam máš, pri pár vydaniach je tam problém s vybýjaním baterky, (vytrieska novú baterku za pár hodín) akonáhle sa tam rádio zapojí, takže zas tam bude možno treba meniť CANBus
a takisto asi budeš potrebovať meniť CANbus, neviem ako je to riešené u týchto rádií ale myslím, že jo, ak máš náhodou diag kábel, tak hoď aký canbus tam máš, pri pár vydaniach je tam problém s vybýjaním baterky, (vytrieska novú baterku za pár hodín) akonáhle sa tam rádio zapojí, takže zas tam bude možno treba meniť CANBus
má nieto skúsenosti s týmto rádiom http://www.hifi-auto.sk/hifi-auto/eshop ... T-INTERNET ?? Nejde mi pripojiť na internet cez wifi
Davat 600€ za cinsku repliku originalu?
To neznie nijak rozumne
To neznie nijak rozumne
v tej cene by som bral originál RNS 510, prípadne minule mal nejaký chalan na 3C passate nejakú čínu za cca 300€ nebola to replika, malo to väčšiu obrazovku a x funkcií naviac ale čo to chlalani porovnávali s RNSkou tak v mnohom to bolo rýchlejšie a jednoduchšie na ovládanie, tiež to spolupracovalo aj s budíkmi aj s klímou, senzormi... všetko jak originál, no neviem či by bol rozdiel v kvalite hudobného prejavu, na sériových repro možno ani nie