USB internet(cez sim kartu) v tablete

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

USB internet(cez sim kartu) v tablete

Príspevok od používateľa Xavier93 »

Moj známy, kotrý vie tablet maximálne zapnút a ísť na wifi ma poprosil aby som mu dáko spojazdnil usbčkový internet na tablete ... usb pasuje máme redukciu ... lenže ako býva v PC treba na to softwér kde napíšeš pin a pripojíš sa .. lenže buď som zle hľadal alebo som slepý no na tablet som softwér nenašiel(android market!) a po zapojení internet nejde vôbec ... tablet by mal mať podporu 3G takže v tom by problém byť nemal ! čo s tým ?
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: USB internet(cez sim kartu) v tablete

Príspevok od používateľa wladas »

Ked ma tablet podporu 3G tak vyber SIMku z usbcka a vloz ju priamo do tabletu. Pochybujem ze by to fungovalo ako pises.
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: USB internet(cez sim kartu) v tablete

Príspevok od používateľa trizzo »

Ak som pochopil spravne - chces zdielat internetove pripojenie tabletu tak, aby si sa cez kabel pripojil s notebookom (a teda by si na notebooku surfoval po webe)? Ak ano, tak tablet musi podporovat USB Tethering, co ma Android od verzie 4. Pozor, nie kazdy vyrobca tabletov toto podporuje. Odporucam nastudovat manual k tabletu.

Ak je to vsak opacne, tak tu nepomozem, neviem ci sa to vobec da. Ako kolega pisal vyssie, vyrvat SIM-ku z notebooku a dat ju do tabletu.
Napísať odpoveď