Hlúposť. Čas prevzatia výpovede je veľmi dôležitý z hľadiska plynutia výpovednej doby. Mňa kebyže chce takto osrať zamestnávateľ tak sa otočím a nech mi to pošle poštouwladas napísal:Ani neviem o tom ze ak dostane zamestanec vypoved tak podpisuje prevzatie. Podla mna je to zbytocne. Ako uz bolo spomenute, je to jednostranny akt.
Old Dirty Bastard: No vo veci odstupného sa treba obrátiť na právnika/advokáta a riešiť to súdnou cestou. V tomto ti žiaden štátny/verejný orgán nepomôže. Prečo je súd posledná možnosť? Veď koľko krát mu už zamestnávateľ povedal, že mu odstupné nezaplatí? Chce čakať kým ten podnik zatvoria alebo sa nárok na odstupné premlčí? A pod to čo napísal coldrain sa podpisujem aj ja. V prac. právnych vzťahoch má každý vzájomné práva a povinnosti. Čiže najskôr zamestnávateľ musí zabezpečiť prácu a až potom môže žiadať podpísať dochádzku. A ak nie sú peniaze tak treba nájsť bezplatnú právnu pomoc. Poprípade právnika ktorého pozná niekto známy a peniaze bude pýtať až po skončení súdneho sporu. Ak nájde právnika ktorý sa venuje pracovnému právu tak to bude preňho malina takýto spor.