11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Príspevok od používateľa Nadeo »

Mna na konspiracii zaujala jedine budova WTC7, na ktorej horeli dve poschodia a spadla krasnou riadenou destrukciou...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

cele to je zahada.ale kdesi to davali,ze to nemalo ako spadnut aj fyzici a riaditel ocelovej elektrarne to potvrdil
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Nj cele je to zahada, a aj tak to vzdy bude tvrdenie porti tvrdeniu, cize to nikdy nedokazu. Ale je zeujimave, ze ostatne budovi okolo stali, ale 7 padla ako domcek z karat.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

tiez si myslim ze si to kazdy z nich zoberie do hrobu....a americky lud je az prilis hlupy aby zvrhol nejakym sposobom vladu alebo aby sa tvrdo dozadoval vysvetlenia
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ako sa teda stavaju zaryti popieraci konspiracii k budove cislo 7? Ste spokojni s oficialnou verziou?
Prílohy
1388889858693.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ak niekto popiera riadený pád tých dvoch, budiš, hádal by som sa, ale aj tak.
Ak niekto popiera riadený pád budovy číslo 7, tu nemám slov.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Hensym napísal:Ak niekto popiera riadený pád budovy číslo 7, tu nemám slov.
Preco?

//autoeditácia príspevku (06 Jan 2014, 12:04)
Aryan Angel napísal:Ako sa teda stavaju zariti popieraci konspiracii k budove cislo 7? Ste spokojni s oficialnou verziou?
Windsor Building mala betonove jadro a iba vrchnych 11 poschodi malo ocelovu konstrukciu a tie sa zrutili. Na budove Chechnya horela iba fasada a zvysne mrakodrapy mali tiez uplne odlisnu konstrukciu ako WTC 7.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Trafilo tam lietadlo? Nie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

konyk87 napísal:Ak to aj oni urobili, tak určite sa dobre postarali, aby o tom nezostali záznamy resp. priame dôkazy a zostalo to len v rovine konšpirácií...
priamych dôkazov je kopec, to vláda z nich spravila konšpirácie.
Hensym
VIP
VIP

Billy napísal: Preco?
...k tomuto fakt nemám čo povedať. :)
Mám oči.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

a ostatne si zhodili tiez sami?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Sami akoze majitelia? Nie.
Hensym
VIP
VIP

Dajte si dokopy dve dieliky lega.

Ja sa prikláňam ku "konšpiráciám", a oficiálnu teériu neuznávam, ale teraz sa spýtam inak. KEBY oficiálna teória bola pravda, a dve hlavné veže by naozaj spadli nárazom lietadla, povolila oceľová konštrukcia a obe veže by sa absolútne symetricky rozleteli na prach. Keby.

Stále je tam ale veža číslo 7, kde je naozaj nemožné, aby pri zanedbateľnom požiare kdesi na 15 poschodi začala budova kolabovať OD PRÍZEMIA. Ten pád bol ideálnou ukážkou riadenej demolácie. A teda - už to, že jedna budova spadla riadene, čo oficiálna teória vyvracia, nasvedčuje tomu, že tá oficiálna teória zase tak kóšer nie je, nie? Tým pádom je logické, že neverím argumentom, ktoré tvrdí ofi. teória - a pri toľkej rade náhod či faktov si dám dokopy 2 a 2.

Heh, toto je asi téma kde sa ľudia budú hádať ešte nejaký ten piatok. :D
Billy
Star
Star

Hensym, tie informacie ktore mas, su spred nejakych 6 - 8 rokov, kedy este internetu dominovali konspiracne filmy a stranky. Ziadne zanedbatelne poziare, ziadny kolaps od prizemia... Dnes sa uz da najst mnozstvo informacii o tom, ake poziare tam skutocne boli a ako budova naozaj padala. Pozri si fotky WTC 7 aj z inych stran, nie iba z jednej, precitaj si vypovede poziarnikov a ludi, ktori boli na mieste kratko pred padom a pozri si pocitacove simulacie kolapsu od NIST.

http://www.911myths.com/html/wtc7_fire.html
https://sites.google.com/site/wtc7lies/ ... fwtc7fires

vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Takéto videa si môžem pozrieť aj 300 a stále budem presvedčený o tom že to bola riadená demolícia.
Není nič lepšie ak chcete schváliť zákon o sledovaní. Treba ľuďom nahnať strach aby moc nevyskakovali. Potom sa takéto zákony už schvaľujú samé.
Ja som tieto videa sledoval už dávno a volačo sa vtedy vravelo aj že bola pred pádom dvojičiek uzatvorená nejaká divná poistka práve proti takému útoku. Náhoda? Alebo pred útokom bolo z budovy vyvezené všetko zlato z trezoru. Tuším aj ludia ktorí bolí údajne v lietadle žijú (pretože tam vlastne ani neboli že lietadlo bolo dialkovo riadené) Neviem v každom prípade nemám USA rád a v živote by som tam nechcel žiť. Pre moc sú ochotný urobiť čokolvek. Neviem čo si mám o tom myslieť. Je mi z toho na grc.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

K tejto téme, aj keď nepriamo, je zaujímavá operácia Northwoods. Neviem sa rozhodnúť, v prospech ktorej strany ale hrá. :)
vladenko007
VIP
VIP

Iba pre prehľad o čo vlastne išlo.
Operácia Northwood alebo Northwoods bola v roku 1962 plán Amerického Ministerstva Obrany zahrať a simulovať terorizmus v Spojených Štátoch, následne zhodiť celú vinu na Kubu, s cieľom ovplyvniť verejnú mienku. Vďaka podpore verejnosti by mohla americká armáda začať vojnu proti vláde Fidela Castra. Ako súčasť vládnej operácie proti Fidelovi Castrovi „Mongoose“, plán nebol zrealizovaný. Jeho súčasť boli operácie pod cudzou vlajkou vrátane simulovaného alebo skutočného štátom podporovaného terorizmu na Spojených Štátoch s cieľom pošpiniť Kubu. Plán bol navrhnutý vodcami vtedajšieho Amerického Ministerstva Obrany, vrátane Predsedu Zboru náčelníkov štábov Lymana Louisa Lemnitzera.
zdoj:wiki
Billy
Star
Star

vladenko007 napísal:Takéto videa si môžem pozrieť aj 300 a stále budem presvedčený o tom že to bola riadená demolícia.
Není nič lepšie ak chcete schváliť zákon o sledovaní. Treba ľuďom nahnať strach aby moc nevyskakovali. Potom sa takéto zákony už schvaľujú samé.
Ja som tieto videa sledoval už dávno a volačo sa vtedy vravelo aj že bola pred pádom dvojičiek uzatvorená nejaká divná poistka práve proti takému útoku. Ziadna "divna" poistka. Komplex WTC bol poisteny standardnou poistkou proti vsetkym rizikam, ktora sa vztahovala nielen na teroristicky utok. Touto poistkou su chranene snad vsetky mrakodrapy na Manhattane uz riadne davno... Náhoda? Alebo pred útokom bolo z budovy vyvezené všetko zlato z trezoru. Podla oficialnych vyjadreni, sa v roku 1993 nachadzalo pod budovou WTC 4 zlato v hodnote 1 miliardy dolarov, ktore patrilo Kuvajtu. Po utokoch bolo z trosiek postupne prepravovane do inych trezorov a jeho hodnota nebola nikdy zverejnena. Vyhlasili iba, ze hodnota zachraneneho zlata z trosiek WTC mnohonasobne presahuje hodnotu zlata, ulozeneho vo WTC 4 v roku 1993. Tuším aj ludia ktorí bolí údajne v lietadle žijú (pretože tam vlastne ani neboli že lietadlo bolo dialkovo riadené) To tusis velmi zle. Neviem v každom prípade nemám USA rád a v živote by som tam nechcel žiť. Pre moc sú ochotný urobiť čokolvek. Neviem čo si mám o tom myslieť. Je mi z toho na grc.
vladenko007
VIP
VIP

Jako jeden z „důkazů“ islámského terorismu se našel pod zřícenou budovou WTC cestovní pas jednoho z údajných afghánských únosců letadla…:
Cestovní pas z papíru přežil průraz letadla budovou, ohnivou explozi leteckého paliva, a následný sesuv a roztříštění 500 000 000 kg oceli, betonu a prachu… Na druhý den, pas, jen velmi málo poškozený, našel mezi těmito 500 000 000 kg trosek „náhodný kolemjdoucí“ a předal jej FBI. To je náhodička!
:shock: :shock: :shock:
USA vlastní nejlepší špionážní a odposlechovou techniku. Rozpočet tajných služeb USA převyšuje rozpočet celého Německa. Že by dokázalo 19 arabů přelstít celé CIA / FBI ???
Billy píše:
Ziadna "divna" poistka. Komplex WTC bol poisteny standardnou poistkou proti vsetkym rizikam, ktora sa vztahovala nielen na teroristicky utok. Touto poistkou su chranene snad vsetky mrakodrapy na Manhattane uz riadne davno...
WTC bylo náhle prodáno jen 7 týdnů před 11.zářím, nový vlastník komplexu WTC si budovy 6 týdnů před útoky pojistil na několik miliard dolarů, ale s dodatkem, že za peníze z případné pojistky musí vystavět nové WTC budovy. Podle smlouvy však tento dodatek neplatí v případě poškození budov v důsledku teroristického útoku... Nový vlastník komplexu WTC si tak „přilepšil“ o několik miliard dolarů.
Ako som ti povedal pre útokom bola uzavretá nová poistná zmluva.

A nakoniec čítal si to vôbec? Ja si vždy prejdem obe verzie a spravím si vlastný názor.
http://wtc917.freevar.com/

Ja nikoho nepresviedčam len vravím svoj názor.
Billy
Star
Star

- Najdeny pas nemusel prezit poziar leteckeho paliva, ani kolaps vezi. Mohol vyletiet uz pri naraze lietadla do budovy. Len pre info, naslo sa mnoho dalsich pasov/vodicakov a inych identifikacii a nielen unoscov, nasli sa aj vodicaky niektorych pasazierov zvysnych troch letov. Navyse, nebol absolutne ziaden dovod oidstrkavat tam pas unoscu, kedze dokazov, ze boli na palube, bolo mnoho (vratane zoznamu pasazierov a videozaznamov z letiska),

- WTC neboli predane, majitelom bola vzdy spolocnost Port Authority of New York and New Jersey. Silverstein si ich iba prenajal, a uzavretie tejto poistky mal v najomnej zmluve, ktoru podpisoval. Ak by ju neuzavrel, neprenajali by mu to...

- Silversteinovi poistovatelia vyplatili 4,5 miliardy dolarov a vsetky tieto peniaze isli na prebudovanie komplexu WTC. Samozrejme to bolo malo, tak musel poziadat Port Authority, aby doplatili zvysok.
Napísať odpoveď