F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
my vraj dotahujeme hostovanie/prestup Lescotta
Nakoniec teda 2-0, dovolím si povedať, že zaslúžene. Tottenhamu IMO chýba osobnosť, nemajú tam lídra. Soldado je žalostný, ako-tak sa mi páčia Walker, Dembele a Eriksen (aj ten však hral v Ajaxe podstatne lepšie). Gesto Thea nešportové, ale ak po ňom naozaj hádzali mince, beriem späť.
Keď sa fanúšikovia správajú ako hovadá tak si to gesto aj zaslúžili, aj nosiči sa na tom zabávali 
Aspoň prispeli na charitu, škoda, že nehráme s nimi na ES častejšie.
Aspoň prispeli na charitu, škoda, že nehráme s nimi na ES častejšie.
-
guess.whoo
Redeemer
to co spravil Rose na polke nerobia pomaly uz ani ziaci. Uplne nas tym odrovnal a bolo po zapase. Suhlasim, ze tam nie je hrac, ktory by muzstvo pozdvihol. Dawson ma zrejme najlepsie obdobie kariery za sebou.
tak MU zasa bieda.koniec v fa cupe.prvy polcas jako tak druhy zhoreli do tla.ziadny napad proste nic.tak neviem pravdepodobne by trebalo urobit nejaky lepsi nakup.ak budu takto hrat tak sa nedostanu ani do lm buducu sezonu.
S MUFC sa spájajú Coentrao a Cabaye. Hráči dobrí, ale čo ja viem, či natoľko dobrý, aby svojou prítomnosťou povzbudili celý tím. Lebo tam je to IMO vec psychiky, identický tí minulý rok valcoval.
-
DanielDevil
Addict
treba nám hlavne hotového hráča do stredu zálohy, tvorcu hry, dnes to bola katastrofa, nemal kto rozohrávať lopty pri absencii Rooneyho, a tiež si myslím že veľkú úlohu zohráva psychika
no tvorcu hry hladaju v mu uz dlhsie.taky mata z chelsea by nebol zly.
Mou by bol pako, keby Matu pustil do MUFC. Si skôr myslím, že ak Juan odíde, tak skôr nas5 do Španielska alebo PSG. Pre konkurentov Chelsea by bol skvelou posilou 
-
DanielDevil
Addict
mne by sa páčilo keby prišiel Gundogan ale toho sa asi nedočkám
-
guess.whoo
Redeemer
vcera som cital na sky sports, ze Moyes nebude robit ziadne panic buying..takze si skor myslim, ze ak niekto pride, tak to nebude superstar
-
DanielDevil
Addict
veď Gundogan ešte nie je superstar keď sa to tak vezme, nie je to Ronaldo, Bale alebo Ribery, nemá zatiaľ podpísanú novú zmluvu, čítal som že Real má záujem no uvidíme, niečo sa písalo aj o Reusovi v súvislosti s United ale ťažko povedať či to nie sú len špekulácie, to ukáže až čas
-
guess.whoo
Redeemer
keby odisiel gundogan a reus tak sa moze dortmund rovno zbalit a zostupit. potom by uz siel aj hummels do barcy
-
DanielDevil
Addict
No Dortmund je klub ktorý podľa mňa prežije aj takéto odchody, veď je nato odkázaný odjakživa, za Goetzeho tiež prišli dve kvalitné posily - Auba a Henrik a zapadli do koncepcie, teraz doplácajú na zranenia obrancov a nie na odchod hráčov. Určite odíde Lewa ale myslím že za tie peniaze znova kúpia jedného - dvoch kvalitných hráčov, Klopp je úžasný tréner.
-
guess.whoo
Redeemer
Lewa ide zadarmo po sezone. trosku zle to zmenezovali podla mna v dortmunde. mohli ho v lete predat za 30 s prehladom. takto nebudu mat utocnika ani peniaze
-
DanielDevil
Addict
tiež si myslím že ho mohli predať ale Klopp asi dúfal že zmení názor alebo že im jednoducho tých 30 mil. v tejto sezóne vystrieľa
Nemanja Matic oficialne v Chelsea!
Tak dufam ze sa mu bude darit.
De Bruyne vraj uz dohodnuty s Wolfsburgom.
De Bruyne vraj uz dohodnuty s Wolfsburgom.
-
Scorpion90
King
Znie az neuveritelne ze tento chlapec volakdedy po slovesnkych travnikoch behal..
-
guess.whoo
Redeemer
no to som zvedavy..podla mna uplne zbytocna kupa pre chelsea a tiez zly tah posielat prec De Bruyneho.
Matić je makač, čo som pozeral pár zápasov Benficy (prevažne v LM), tak jeho kondička ako keby nepoznala dno. Myslím, že pomaly namiesto Lamparda kľudne môže naskočiť. Resp. v niekoľkých zápasoch bol aj David Luiz použitý ako CDM, čo nie je úplne na neho šité, hoci nezahral úplne zle, ale predsalen, Matić je typický CDM/CM a tento priestor ovláda, navyše má aj dosť útočné chúťky.
Som zvedavý, či United ešte plánujú posilniť o poriadneho CM akým je Gundogan, Hamšík a pod. Aj keď od Moyesa nejaké prekvapenie neočakávam, tak tento post by potrebovali posilniť celkom určite, pretože Cleverley, Carrick a Fletcher rozhodne nie sú hráči, ktorí by mohli či už teraz alebo v budúcnosti tvoriť hru, ktorá by mala mať majstrovské parametre, ako sa od Moyesa bude určite očakávať, ak zotrvá na lavičke.
Som zvedavý, či United ešte plánujú posilniť o poriadneho CM akým je Gundogan, Hamšík a pod. Aj keď od Moyesa nejaké prekvapenie neočakávam, tak tento post by potrebovali posilniť celkom určite, pretože Cleverley, Carrick a Fletcher rozhodne nie sú hráči, ktorí by mohli či už teraz alebo v budúcnosti tvoriť hru, ktorá by mala mať majstrovské parametre, ako sa od Moyesa bude určite očakávať, ak zotrvá na lavičke.