Som vo Friendzone alebo nie?
Som vo Friendzone alebo nie?
čaute, potrebujem pomocť ohľadne neslavneho friendzone...Mám kamaratku poznam sa asi 3 roky...vidime sa len na chate každy rok raz...ale poslednej dobe naše kamaratstvo rozkvitlo.Píšeme si asi týždeň v kuse na fb a minule na bownlingu prišlo aj k dotykom...lenže z jej strany su tie dotyky celkom bežne..Výborne si rozumieme sme dobrý kamoši len ja by som chcel viac...Ale riešim problém ći niesom vo friendzone...
Ja mám 13 ona 14 ako ju dokažem dostať do vzťahu?

Re: Som vo Friendzone alebo nie?
keď je to tá tvoja 14. tak už to predsa musíš vedieť nie?isko napísal:čaute, potrebujem pomocť ohľadne neslavneho friendzone...Mám kamaratku poznam sa asi 3 roky...vidime sa len na chate každy rok raz...ale poslednej dobe naše kamaratstvo rozkvitlo.Píšeme si asi týždeň v kuse na fb a minule na bownlingu prišlo aj k dotykom...lenže z jej strany su tie dotyky celkom bežne..Výborne si rozumieme sme dobrý kamoši len ja by som chcel viac...Ale riešim problém ći niesom vo friendzone...Ja mám 13 ona 14. ako ju dokažem dostať do vzťahu?
![]()
Nie je moja 14. má 14 rokov...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V takom veku tazko odhadnut dievca este co chce, ked sa vala hadam v puberte. Uvidis casom. Mozno friendzone..Spytaj sa kamaratiek jej.
takže si ohľadne friendzonu v takom veku ešte nemusim robiť starosti? lebo mam pocit źe keď by sa niečo stalo vyznal by som city..tak by to skončilo vetou "ostanme len kamarati" 
A v čom sa to bude líšiť od toho čo je teraz?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
v tom, ze na facebooku uz nebude nezadanyetc. napísal:A v čom sa to bude líšiť od toho čo je teraz?
-
audiotrack
VIP
ohľadom vzťahu si v takom veku ešte nemusíš robiť starostiisko napísal:takže si ohľadne friendzonu v takom veku ešte nemusim robiť starosti? :
Ja ked som mal 13 tak som na chatu chodil len s rodicmi (mimo skoly v prirode). Myslim, ze v tomto veku si baby az tak nepotrpia, tak ak chces, pozvi ju niekam na caj alebo do kina. Alebo najprv na caj a ak sa to vyvinie podla tvojich predstav, tak skocte potom do kina. Mas tam intimco
Hlavne sa velmi nenamotavaj, lebo (a to ti garantujem na 90% +) sa do par mesiacov rozidete. To su proste skusenosti a statistiky ludi z mojho okolia.
Vlastne mate uplnu pravdu...Aj keby som snou bol vo “vztahu“ tak by sa to nelišilo velmi od čoho čo je teraz...maximalne by v tom boli neake pusy alebo bozkavanie....a po čase sa rozideme a uz sa.nebudeme chciet.ani vidiet
-
audiotrack
VIP
na level 13 si celkom rozumný, tu máš za to +10 intelligence od admina: 
-
vladenko007
VIP
Tych 5 rad čo si poslal su super
.určite vuskuam
.určite vuskuam
-
mirak2
Hardcore addict
ked som mal 13 som rozmyslal, kedy si znova pojdem zahrat futbal a nie ci som v niecijej friendzone. chlape spamataj sa, mas este cas.
Doba sa zmenila...a mňa futbal nebaví
radšej basket
Ty podľa mňa nemáš 13. Však máš viac?
-
Bushido
Medium Professional
Zober ju na drink do clubu, jej rodicia ta budu neznasat, zakazu vam stretavat sa a ktore ovocie chuti najlepsie
?
-
audiotrack
VIP
ananas?
Vazne mam 13pinco napísal:Ty podľa mňa nemáš 13. Však máš viac?
-
vladenko007
VIP
Tak keď máš 13 tak presne ako povedal Bushido
takže ešte maš čas. Neponáhľaj sa nikam.
ááno máš pravdu....... dozretéktore ovocie chuti najlepsie ?