Dobry den chcem sa vas opytat prosim vas dnes mi dosla wifi lebo som si kupil aj noteebook a proste naistaloval som wifi a proste ale mam vypadky stale na hlavnom pocitaci neviete vcom moze byt chyba ja a chcem sa opytat ci som to dobre prepojil lebo doteraz som mal modem bez pevnej linky napriamo do pc a ci som to dobre prepojil s modemu do wifi alebo ako to ma ist na priamo do wifi nerozumiem ako to mam zapojit prosim vas mozte mi dat rady davam screeny prikladam stale mi to vypadava kazdych 5 min
a chcem sa opytat ci mam toto dobre nadstavene lebo ja mam staticku ip adresu a takto to mam nadstavene moze to byt?
lebo vtom tcp/ip som mal svoju adresu a teraz ked ju tam dam tak mi asbolutne nechce naskocit net prosim vas pomozte midakujem
wifi internet
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: wifi internet
jasné, a otázka teda znie ako?
sekundu iba prilozim este tie ostatne ci to mam dobre zapojene alebo ze vcom moze byt problem ekd mi to stale vypadava
-
hojko
Site Admin
A co keby si pouzil interpunkcne znamienka, tj. bodky a ciarky, aby sa to dalo po tebe precitat???
a co keby si ty hojko moj pekny nepi*oval za malickosti a radsej nieco normalne napisal toto si ani pisat nemusel co si tym chcel dosiahnut citat sa to da chapat tiez ale vidim ze tento portal radsej bude riesit tie vedlajsie veci ako hlavne povedz sme si to rovno keby chcel niekto pomoct tak nezaujima ma bodka ciarka dvojbodka a pod ale precitam si co je treba a zacnem riesit fakt zamysli si sa nad sebou a ked si myslis ze ci nejako velky cawo ktory je zavislacky gembler
) to je kompliment a rozumies sa pc tak by si takto nemal pristupovat k ludom mozno si frajer v tejto lige ale v inom prostredi na inom mieste by si zostal mimo chapes co tym myslis nerob sa lebo vzdy sa najde niekto lepsi a cez pc vie kazdy robit frajera ale to som nechel ospravedlnujem ze som sa takto vyjadril ale chcel som napisat DAKUJEM ZA RADY VASE ALE POMOHOL SOM SI AJ BEZ VASEJ POMOCI A UZ NECHCEM OD VAS NIC DAKUJEM 
-
hojko
Site Admin
Keby som to po tebe vedel precitat, tak aj zareagujem. Ale kedze nevies pisat, tak to rovno zamknem.