Win 7 - sprava suborov - ktore netreba?

Informácie o software, ankety...
Kvietok
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Win 7 - sprava suborov - ktore netreba?

Príspevok od používateľa Kvietok »

Ahojte,

chcem sa spýtať, že podľa čoho sa dá zistiť, že ktorý bežiaci program na čo je? Keď pozerám správcu súborov alebo čo ja viem napr. nastavujem, ktoré spustiť a ktoré nie, po štarte Windowsu.
Ako základné programy, ktoré používam samozrejme poznám, ale mnohé mi nič nehovoria, či je to napr. reku ovládač od tlačiarne, grafiky a tak... Čo ja viem, napr. Synaptics Pointing Device Helper, to mi znie ako ovládač alebo SMax4PnP a tak... Je na to nejaká web stránka, kde by som sa to mohla naučiť, aby som si mohla lepšie nastaviť komp a aby nebol zbytočne preťažený hlúposťami a pri štarte počítača sa nespúšťali pre mňa zbytočnosti? Alebo hoci aj kniha na spravovanie kompu, ktorá je na to dobrá? Ako vy riešite také čosi? Čo vám pomohlo sa vyznať? Ďaaakujem.
MarX
Novice
Novice

Re: Win 7 - sprava suborov - ktore netreba?

Príspevok od používateľa MarX »

Synaptics je touchpad, napíš zoznam všetkého čo tam máš :)
brm
Darca
Darca

Re: Win 7 - sprava suborov - ktore netreba?

Príspevok od používateľa brm »

Názvy jednotlivých programov jednoducho hodíš do googla a ono Ti nájde stránky, ktorý program je na čo. Taktiež môžeš skúsiť metódu pokus-omyl, jednoducho niečo vypneš, reštartneš a potom uvidíš, či Ti všetko ide. Ten Synaptics by mal byť touchpad a SMax4PnP by mala byť zvukovka.
Napísať odpoveď