VS je uz dnes imho zbytocnost, pokial clovek nechce byt lekar ci urcite, ale chce zarabat peniaze tak je zbytocna.
na IT nepotrebujete VS, ci uz programator ci admin, uzivit aj vypracovat sa da na slusne peniaze
na uz spomenute remesla netreba VS
mam VS, robim admina a momentalne VS vnimam ako 5 rocnu stratu casu. Mohol som byt uplne inde.
Spravi z Vas VŠ bohateho? Otvori Vam dvere ako sa hovori
Re: Spravi z Vas VŠ bohateho? Otvori Vam dvere ako sa hovori
ano, ale malokomu sa chce hned po strednej skole vhupnut do pracovneho procesu. Vysoka skola je dost velke uzivanie si. Preto tam kopec ludi ide. Cize "strata casu", ano, aj moja vysoka skola bola z pohladu ekonomickeho strata casu, ale nie vsetko sa da a ma preratavat na peniaze (podla mna). Tak ako som si uzival pocas bakalarskeho studia prve tri roky tak si myslim, ze tak si uz uzivat nebudem (aspon nie tak skoro).
Potom magistersky stupen som si dal externou formou a zamestnal som sa. Teraz som kazdy den v praci, sobota v skole a popri tom sa ucim, samozrejme s priatelkou travim nejaky cas....Teraz som v piatom rocniku a zvladam to len tak tak. Volny cas minimalny. Take ze teraz si zapnem GTA na cely den nehrozi
Uz sa tesim ked budem moct uzavriet skolu a konecne mat viac casu.
Potom magistersky stupen som si dal externou formou a zamestnal som sa. Teraz som kazdy den v praci, sobota v skole a popri tom sa ucim, samozrejme s priatelkou travim nejaky cas....Teraz som v piatom rocniku a zvladam to len tak tak. Volny cas minimalny. Take ze teraz si zapnem GTA na cely den nehrozi
Re: Spravi z Vas VŠ bohateho? Otvori Vam dvere ako sa hovori
ja som pracoval aj v statnej sprave aj v sukromnych firmach a vsade sa najde dost takych ludi co sa na teple miestecka dostali vdaka rodine /minimalne dve tretiny
/,znamostiam alebo ze dotycna vedela ktoremu nadriadenemu sa fajcit oplati a komu uz nie.. Tak to proste vzdy chodilo,chodi a bude chodit. Pokial je ale clovek sikovny,snazi sa, tak sa dostane vyssie aj vlastnymi silami,samozrejme to ale trva podstatne dlhsie a je to vecsinou tvrdo vydrete. V zivote ziadna spravodlivost nejestvuje, to je prve co by si mali absolventi uvedomit, inac budu na zaciatku dost sklamani
Najlepsie je robit,podnikat iba sam na seba, tam sa ukaze co clovek v seba ma alebo nema.