II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)

Príspevok od používateľa seth82 »

No a? Myslíš, že my o týchto veciach nevieme?

Citujem tvoj pôvodný príspevok: "kludne sa SMER aj rozpadnut moze, ale co dalej ? fakt len najivny clovek si moze myslet, ze taky Lipsic tu bude kopat za ludi ako sa v poslednej dobe prezentuje..." - z tohto príspevku to vyplýva, že si chcel poukázať na Lipšica. A ako som už napísal vyššie - nie som sám, kto to tak pochopil.

To je aj tak jedno. A aj mne je to jedno. Voľte si koho chcete, ja si budem tiež voliť, koho chcem.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

skuki na margo toho len poznamenal to, ze samotny Lipsic uz nejaku moc mal.
Lenze ty pred nim si zautocil, ze co ho tu spomynam, ze o nom rec nie je, pritom ani ten prispevok nebol adresovany na teba.
A stastnu cestu do Japonska.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

butthead napísal:
otazka je ci tu vobec nejaka stredna vrstva bola/je, a koho do nej radis ?

To je dobrá otázka... ale odpovedat nebudem lebo si myslím, že je to na novú tému.

Tak dobre, myslím, že nejaké zvyšky strednej vrstvy ešte máme a radím do nich tých, ktorí dokážu rozumne vyžit, kadý týžden mat na obed mäso, a raz za pár mesiacov si kúpiť do domácnosti nejaký nový dobný spotrebič + televízor/PC raz za 7 rokov, ak je treba... Toť môj nekvalifikovaný názor.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

http://www.sme.sk/c/7060721/fico-sa-vo- ... echal.html

Neviem ci by to video ale namlo byt skor v inom prispevku resp. teme :nono:
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

velebnosti, jdu blejt...
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

tak ten uz bol snad vsetko... Za minuleho rezimu presvedceny komunista, v roku 2002 extremista s farmarskym zakonom na ciganov a teraz zrazu prikladny krestan :lol:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Fico, najväčší kresťan, oproti nemu je Bezák ateista. Mal povedať, že raz denne sa aj pomodlí. :lol: Na toto už niet dodať, čo príde ešte? Že jeden z jeho dedov je Cigáň, druhý Maďar? A že jeho brat je homosexuál a muslim? :lol:

Ficova rodina je ako Addams Family. :lol:

To už treba mať kožu na tvári, každý by nedokázal to čo on, to je pravda. Ešte tam chýbala fľaša koly. :D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Nieco pre Robertka: http://ludmilakolesarova.blog.sme.sk/c/ ... miera.html

Tak toto je gol :smt059 :smt059 :smt059
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

seth82 napísal:Pretože tento národ sa ináč nepoučí, iba ak klesne na totálne dno. Chápem, že niektorí normálni budú trpieť tiež, ale to som musel niekoľko rokov aj ja a pokiaľ sa niečo naozaj radikálne nezmení, tak budú trpieť všetci aj naďalej. A prečo som sa rozhodol pre Fica? Je X dôvodov, jedným z nich je stabilita samotného SMERu, o ďalších sa mi ani nechce rozpisovať.
Prepac zlaty moj, ale toto je uplna :arrow: pi***** na. :!: Neviem na to najst ekvivalentne slovo, ktore by to spravne vystihlo.
Neexistuje dno v podani vlady aktualnych dementov. Dno nebude, vzdy to tu bude nejak hnit, len aby nejak drzalo pokope. Ak by aj bolo nahodou dno, nedozijeme sa ho.
Stabilita KSSmer ako dovod je rovnako blbost; stabilita politickej strany dementov krajine nepomoze, naopak jej nestabilita.
skuki napísal:...väčšina z nich nemá šajnu kto iný je v strane okrem Fica, .... Čiže z pragmatického dôvodu ak sa stane Fico prezidentom podľa môjho názoru to urýchli rozpad Smeru, lebo ovečky už nebudú mať svojho spasiteľa :)
Nie je to pravda. KSSmer budu drzat jednak mecenasi v pozadi, a druhak su tam silne postavy zlodejov ako Fraska, Kalipnak, Jahnacik a dalsi.
Uz teraz je Fraska najvyssi veduci zdravotnictva v celej republike a cezhranicny priekupnik liekov, Kalipnak je veduci policajneho zboru a pod., Jahnacik so svojou dosadenou familiou drzi opraty hospodarstva (vyciciava statne podniky), k nemu sa pripaja lodivod Pociatok a dalsi vyznamnejsi saso Kazigraf je debil, tak ako aj vyzera, takze je len babkou. Dalsi znamejsi ako napr. skolnik Captavic je senil, je neperspektivny. Najsilnejsi je tam Fraska. Jeho s vysokou pravdepodobnostou tipujem na dalsieho veduceho strany, ak by nadchadzajuce volby skoncili nestastne.
Zabudnite rychlo na to, ze sa strana rozpadne bez Hranola. Nemoze.
Tolko interne zalezitosti.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Makovnik, nieje to celkom tak, ked ludia pojdu volit tak SMERaci idu dole, pri vyssej ucasti nemaju taku podporu, potom mecenasi strany sa presunu pod inu stranu, lebo nebudu chciet investovat do zhnitej strany. Podobne ako je to s HZDS.

Vtej dobe obrovskou motivaciou mobilizovat ludi proti HZDS bola ta tzv. izolacia zahranicia voci slovensku... Momentalne sa neukazuje ziadna tak ucinna zbrat proti SMERu ako proti vtedajsiemu HZDS.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Makovnik: Zlatý môj, je mi úplne jedno, či si práve TY myslíš to, čo si myslíš, nik z nás nemá vešteckú guľu, takže tvoju expresívnu poznámku považujem za jeden názor z miliónov. Predpokladám (ak sa mýlim, oprav ma), že nemáš vešteckú guľu a nevieš ani cestovať v čase, takže to, čo si tu odprezentoval, neie je definitívna pravda. A teda nemôžeš nijako, ani keby si veľmi chcel, poprieť možný vývoj scenára, ktorý som opísal ja.

Ale ono je to aj tým, že si vôbec nepochopil, o čom som písal. Písal som o Slovákoch ako o národe, o ich padnutí na dno a následne na ich spamätanie sa, ak by k tomu došlo, nejaká súdržnosť SMERu by SMERu nepomohla.

A to platí aj pre tvoju reakciu na skukiho - máš ty snáď patent na pravdu?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Inak Fico nepovedal, že je nejakým katolíkom, opäť to šikovne zahral tak, aby zabrnkal na strunu aj týmto voličom, ale aby sa úplne nestrápnil, predsa len je "ľavičiar" a "sociálny demokrat," a tam sa náboženská agenda moc nehodí.

Veľmi šikovne.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Darmo, v tomto ma dar. Inac by nebol tam kde je.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

seth82, na niektore myslienky netreba mat vestecku gulu, aby sa dalo urcit, ze je to totalna pi...na. Staci zdravy rozum. Ked vynechavas, tvoj problem.
Jasne, ja som nepochopil...hlavne, ze ty si sa vobec pochopil. Slovaci nikam nepadnu; su narody, co boli vo vacsom hnoji a odnikial sa neodrazali a nikam nepadli, jednoducho doslo k zmene vlady. Europsky priklad - Bulhari maju druhu, chcu tretiu; Greci maju tiez uz asi tretiu za kratky cas. Padol niekto niekam? nie. Spamatali sa Greci? nie. Ani Slovaci sa nespamataju. Vzdusne zamky si montujes.

butthead, KED ludia pojdu volit....iste, a pojdu volit? Volebna ucast ma klesajucu tendenciu, najprv by sme sa museli zbavit degesov a musi vymriet vacsina ludi, co ma teraz cca 50<, ak by pri aktualnej volebnej ucasti mal vyrazne padnut KSSmer.
Svojho casu proti HZDS nepriamo stal aj Fickot, staci si pozriet videa,ako recnil pri TV Narkoza, kde zachranoval demokraciu spolocne s Mikimausom. Su to prasata, jeden ako druhy, ruka ruku myje.

Nemyslite si, ze Fickot sam vlastnou hlavou vymyslel keci do toho propagandistickeho videa. Za tym stoji tim ludi, ktori vymyslia profil profesionalneho schizofrenika.
Teraz sa v cechach prevalilo, resp. sa pochvalila marketingova firma z USA (vlastnena Cechom), ze za 3/4roka dokazala z nicoho spravit vitaza volieb - Babisa. Rovnako tak predtym robila kampan pre cesku obdobu KSSmer - CSSD. Tiez vyhrali. V tej firme maju sikovnych ludi.
Rovnako Fickot za tym nie je sam.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Makovnik: Ale ako inak. Opäť niečo, čo nevieš dokázať, vyhlasuješ za fakt. Nie, nevynechávam, je to iba tvoj názor, nie fakt. Slováci sa už raz takto odrazili - keď poslali na smetisko dejín Mečiara, ktorý si počínal podobne ako Fico, ak niečo niekomu vynecháva, tak je to tvoja pamäť. Nezaujíma ma porovnávanie s Bulharmi, s Grékmi a ani s Aštarom Šeranom - je to irelevantné - nádej umiera posledná.

V každom prípade, budujem si, čo ja chcem. Ak si myslíš, že volením jedného z 2000 kandidátov (dúfam, že to nevezmeš doslovne) "pravice" niečo vyriešiš, tak si ho voľ. Veľmi dobre si pamätám, ako sa volilo za čias Mečiar vs. Gašpi a všetci veľmi dobre vieme, ako to dopadlo - máme tam najhoršieho prezidenta od čias samostatnosti.

K tomu videu - myslíš, že sme všetci padnutí na hlavu a nevieme, že to video je prácou mediálnych profesionálov? Prečo nás tu poučuješ? Poniektorí tu nemáme 14 rokov a ako-tak vieme, ako svet funguje. A tak isto iba slepý nevie, že vláda + politici sú podporovaní finančnými skupinami. To ale nič nemení na tom, čo som napísal predtým.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

:lol:

inak, tiez si myslim, ze volit Fica je picovina, ta strana sa uz rozpada, nevidim dovod pomahat im udrzat aspon Fica v Prezidentskom palaci...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tá strana sa rozpadne, aj keď Fico prezidentom nebude a zostane v poste premiéra? A to už ako?
beardie
Redeemer
Redeemer

svoj peak uz dosiahla, aj ti tupci, co ich volili, zacnu prehodnocovat svoj nazor z dovodu znizovania realneho prijmu a nedodrzania "istot", to vidia uz aj sponzori
ak by mala strana este svetlu buducnost, tak by Fico zostal premierom, maju sancu byt po volbach v 2016 stale na cele, ale jedine s nim
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nemyslím si to. Nevidím žiaden náznak rozpadu SMERu, alebo náznak "zmúdrenia" voličov...Spomedzi "pravicových" kandidátov nevidím ani jedného, ktorý by si zaslúžil môj hlas. V druhom kole voliť nebudem, keďže budem mimo krajinu.
beardie
Redeemer
Redeemer

as you wish, snad nebude mat vela ludi take napady ako ty
worst case scenario - SMER bude mat prezidenta, premiera aj predsedu parlamentu, toho by som sa nerad dozil
Napísať odpoveď