League of Legends
Re: League of Legends
Viem, ze sa to tu uz rozoberalo, ale ako nahrat video z hry ? Cez fraps alebo mate nieco lepsie?
-
lekoklatik
VIP
Ja netusim meken, ale aspon sa zabav 
LOOOL
to 1v1 bolo epicke 
Niekto vymyslel novy 'game mod' , volá sa to DONGER DASH a tak dobre som sa riadne dlho nezasmial 
Ak by sa tu našiel niekto kto by to chcel skúsiť, tak by sme mohli zložiť nejaku partiu ludi (10) ... ja osobne preferujem EUW.
Tu sú komplet pravidlá a práve to streamuje aj phantomlord
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... nger_dash/
Ak by sa tu našiel niekto kto by to chcel skúsiť, tak by sme mohli zložiť nejaku partiu ludi (10) ... ja osobne preferujem EUW.
Tu sú komplet pravidlá a práve to streamuje aj phantomlord
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends ... nger_dash/
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Akurát dnes som kukal na PL streame čo to je zač a dosť som sa na tom pobavil určte raz vyskúšam ak tak EUNE. 
Okey, nemate nejaku fintu na troll hracov ? Prave je loading a ide s nami nejaky zakomplexovanec ktory ma v historii same Defeat a chce to "vratit" komunite...
Sa na to mozem vysrat nikdy nepostupim vyssie v rankedach pretoze su tu hraci ako tento...
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2014, 18:47)
Inak ten Donger Dash by som tiez rad vyskusal
Keby daco tak sa pridam - hram na Eu West
Sa na to mozem vysrat nikdy nepostupim vyssie v rankedach pretoze su tu hraci ako tento...
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2014, 18:47)
Inak ten Donger Dash by som tiez rad vyskusal
-
Dede
Medium Star
Každý je tam kde má byť 
To by som zas netvrdil.Dede napísal:Každý je tam kde má byť
Sam som sa trepal v Bronze I pre idiotov.
Nasledne ked som sa s tade dostal, prebehol som Silver snad do 3 dni a finalne sa dostal do GoldII behom tyždna.
Ako, prvych 10 zaradovacih hier som hral na zaciatku S3 co som poriadne nevedel co je ranked... Preto som v bronze - zacal som v bronze 5 a v poslednej dobe sa snazim dostat vyssie uz som v Bronze 2 ale okrem mna su tu aj dalsi styria hraci ktory to mozu cele pokazit takze nie kazdy je tam kde ma bytDede napísal:Každý je tam kde má byť
Nechcem zniet namyslene, ale viem ze by som zahral vyssie ako teraz silver II, ale ja som taky nervak a FLAMER
.. Ze ked niekto nieco doje*** 2x po sebe, tak nerva, zacnem nadavat a uz som rozladeny a je to prehra.... Ano teraz kazdy povie, tak bud kludny a uvidis, ze to pojde lepsie... No ja som nervak aj vo futbale, vo vsetkom, najprv to berem s nadhladom, no po druhej, tretej chybe koniec.. najradsej by som ho siel ehm. Ked niekomu poviem, ze je captak lebo skapal na tope 3x po sebe a stale hra agresivne a neda si povedat a on mi este povie, ze som ja noob alebo ze vytr*ka moju matku.. . tak koniec hry, prepne mi a trollujem alebo davam rovno alt f4 
Tak takychto neznasam ani ja, a ked mam fakt ze zlu naladu tak niekedy sa musim priznat ze tak hram aj ja... (Ale fakt iba obcas)
Ale teraz sa dost snazim nakolko sa snazim dostat von z Bronzu takze moja match history je zatial 1 prehra inak same vyhry
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2014, 20:38)
Inak s tym flame sa tiez snazim nejako neprejavovat lebo flame = loose
Ale teraz sa dost snazim nakolko sa snazim dostat von z Bronzu takze moja match history je zatial 1 prehra inak same vyhry
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2014, 20:38)
Inak s tym flame sa tiez snazim nejako neprejavovat lebo flame = loose
Meken napísal:Nechcem zniet namyslene, ale viem ze by som zahral vyssie ako teraz silver II, ale ja som taky nervak a FLAMER.. Ze ked niekto nieco doje*** 2x po sebe, tak nerva, zacnem nadavat a uz som rozladeny a je to prehra.... Ano teraz kazdy povie, tak bud kludny a uvidis, ze to pojde lepsie... No ja som nervak aj vo futbale, vo vsetkom, najprv to berem s nadhladom, no po druhej, tretej chybe koniec.. najradsej by som ho siel ehm. Ked niekomu poviem, ze je captak lebo skapal na tope 3x po sebe a stale hra agresivne a neda si povedat a on mi este povie, ze som ja noob alebo ze vytr*ka moju matku.. . tak koniec hry, prepne mi a trollujem alebo davam rovno alt f4
na co hravas teamove hry...
Preco mas je*** otazky? :-O
-
Dede
Medium Star
Aj ja som bol v bronze a teraz som v golde. Na weste mam len tak spolužiakov učet ktorý bol bronze IV už je II z toho 10-15wins a 3 prehry. Vieš poťahať aj sám hru a kde to už nejde tam sa zastaviš a cvičíš skill...BE11 napísal:
To by som zas netvrdil.
Sam som sa trepal v Bronze I pre idiotov.
Nasledne ked som sa s tade dostal, prebehol som Silver snad do 3 dni a finalne sa dostal do GoldII behom tyždna.
Ja som tiež spravil chybu, že som hral rankedy a to tým spôsobom, že uuuuhhh mám 16 champions tak konečne môžem rankedy...Tým som si zničil iba mmr a staty, keby že môžem tak by som začal unranked účtom, len som už dal veľa € do toho a nechcem len tak zahodiť.Jacobs322 napísal:
Ako, prvych 10 zaradovacih hier som hral na zaciatku S3 co som poriadne nevedel co je ranked... Preto som v bronze - zacal som v bronze 5 a v poslednej dobe sa snazim dostat vyssie uz som v Bronze 2 ale okrem mna su tu aj dalsi styria hraci ktory to mozu cele pokazit takze nie kazdy je tam kde ma byt
-
lekoklatik
VIP
/mute all a hras si svoje.
Nepozeraj na chyby inych, pozri sa co ty mozes urobit lepsie.
Aj napriek tomu ze sa to tu 300x uz povedalo, tak to proste plati...
Nepozeraj na chyby inych, pozri sa co ty mozes urobit lepsie.
Aj napriek tomu ze sa to tu 300x uz povedalo, tak to proste plati...
-
Yos
Professional
Presne tak. Staci ti mute. Kamarat sa uz poucil, dostal permaban, lebo neustale pi*ov*** ludom. Na dalsom acc chytil zatial 1 ban, ale dava si pozor 
Dal si predsavzatie, ze ak dostane hysak, tak da mute a proste ignore.. zatial sa mu vtom dari.
2Meken: Co sa tyka nahravania, ak mas Nvidiu, tak rozhodne vyskusaj shadowplay.
Dal si predsavzatie, ze ak dostane hysak, tak da mute a proste ignore.. zatial sa mu vtom dari.
2Meken: Co sa tyka nahravania, ak mas Nvidiu, tak rozhodne vyskusaj shadowplay.
Leko ty uz hovoris jak JFK. Je vsak velmi tazke solo sa dostat hore ak ma niekto stale dementny team. Vid ja. Netvrdim ze som najlepsi ale to co som si uz zazil by som neprial nikomu. Jeden den 10 vyhier v rade, dalsi den 11 prehier v rade. Z toho 5x leaver, a zbytok troll. Skratka ani jedna vyrovnana hra.
-
lekoklatik
VIP
ok.
Ako je mozne ze napr. kevynovi a dalsim tu na fore sa to podarilo?
Ved ako neverte mi, ale aspon sa teda zamyslite nad tym ze oni to dokazali a hraju rovnako soloQ, len to hraju asi inym sposobom bez nariekania.
Ja som zial uz len casual hrac a ranked hravam len sporadicky (hlavne kvoli tomu ze som casual a moj skill velmi upadol) ale viem ze by som sa z goldu dostal, keby som to hral aspon 6-7 hodin denne, minimalne...
Ved ako neverte mi, ale aspon sa teda zamyslite nad tym ze oni to dokazali a hraju rovnako soloQ, len to hraju asi inym sposobom bez nariekania.
Ja som zial uz len casual hrac a ranked hravam len sporadicky (hlavne kvoli tomu ze som casual a moj skill velmi upadol) ale viem ze by som sa z goldu dostal, keby som to hral aspon 6-7 hodin denne, minimalne...
lekoklatik napísal:ok.
+ 1.AKurat si myslim,ze ani nemusis hrat tolko vela
kevyn68 napísal:Skor ide o to si z kazdej prehry nieco odniest.Pretoze vyhra ti neda tolko ako prehra.
To si pekne povedal