League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja by som urcite musel, keby som chcel huntit elo.
Zamna nech si hra kazdy kolko chce, ja som mal velmi dlhe prestavky.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ja som dostal dost vela reportov za "refusing to communicate" alebo "assisting enemy team", potom co mi nadavali, aj ked som mal pozitivne skore a robil som vsetko co som mohol (hravam hlavne za junglera a naklonovat sa na kazdu lajnu zatial nedokazem), tak som si ich supol do mute (resp. som sa aspon tak tvaril a neodpisoval)...ban som sice nedostal, ale neviem ci to je tym, ze ma tribunal "oslobodil" alebo tym, ze tribunal nefunguje a o mojom pripade nikto este nerozhodoval, pripadne nehlasoval dostatocny pocet hracov...

statisticky pocet pripadov, kedy "mam je*** team" a "enemy team je je***"...je rovnaky...cize vase vyhovorky, ze sa nemozete dostat z bronze kvoli "je*** teamu" proste neberem...ja som sa dokazal dostat zo silver4 do platinum1 za mesiac a to som nedrtil odrana dovecera ale som normalne chodil do roboty...v poslednych mesiacoch som si vsimol, ze ludia, ktori maju hlasky typu "the team...blablabla" su prave ti, ktori to najviac posrali a doje*** celu hru dalsim 4 spoluhracom...okrem toho, ja nejdem po 10minutach AFK, aby som dalsich 10minut stravil nadavanim tomu kretenovi, kvoli ktoremu prehravame po 10 minutach dajme tomu 0:10, pretoze viem ze na tom absolutne nezalezi...hram si proste svoje dalej...vyhral som vela hier aj s "dementnym teamom" a aj ked sme totalne prehravali prvych 25minut...a za dalsie, nemavam 10-15 loss streak...po 2-3 prehratych hrach po sebe, kedy mam tlak tak 180 na 120 to radsej vypinam a LoLko uz v ten den nezapnem...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

mne tento patch pride uplne čudný .. 10-15 minut laning phase, a potom ten trapny aram dance na mide .. oničom, len čakáš kto kedy spraví chybu a vtedy je to už viacmenej istá výhra/prehra.

Súhlasím s tým čo sa tu povedalo. Sústredte sa na svoju hru, na svoje chyby ...

Obzvlásť na tomto patchi stačí ak sa vám ako jednotlivcovi darí na lajne, a v pohode dokážete potahať svoj tým v tom trápnom mid 'aram' ..
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

DEVZYO1G napísal:mne tento patch pride uplne čudný .. 10-15 minut laning phase, a potom ten trapny aram dance na mide .. oničom, len čakáš kto kedy spraví chybu a vtedy je to už viacmenej istá výhra/prehra.

Súhlasím s tým čo sa tu povedalo. Sústredte sa na svoju hru, na svoje chyby ...

Obzvlásť na tomto patchi stačí ak sa vám ako jednotlivcovi darí na lajne, a v pohode dokážete potahať svoj tým v tom trápnom mid 'aram' ..

to je len natura low elo hracov ,ktory ked nevedia co robit,tak idu na top.To neznamena ,ze ked tam su oni,tak tam musis ist aj ty.Mozes pushovat top,na co oni musia zareagovat tak,ze to backnu a pojdu ta huntit alebo musia znicit vasu mid lane 4 vs 5 vacsinou pod vezou,co moze skoncit s tradom worth...
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Ja súhlasím s tým čo hovoria kolegovia vyššie, pokiaľ si dosť dobrý, potiahneš sa hore aj sám.

U mňa osobne to bolo tiež tak. Po placement matchoch ma to hodilo do Bronze IV, vtedy som hrával len ad carry, jak som sa dostal na inú pozíciu bola to z mojej strany úplne na hovno hra. (bolo ťažké si to priznať, ale keď sa mi to podarilo, posunul som sa ďalej) Nejakou náhodou som sa dostal do bronze I s tým že som vedel hrať len jednu pozíciu, ani za boha sa dostať do toho Silveru.
Až keď som sa naučil aspoň čo a ako za všetky role (dosť veľa som sa naučil zo streamov, nejaké tie triky, čo kedy robiť na linke, ako gankovať za jungle, vybrať si aký item mi je teraz dobrý kúpiť), som sa dostal do Silveru. Tie placement matche sú tam z nejakého dôvodu. :) Momentálne som v Silver I s tým, že team viem potiahnuť iba za adc alebo jungle, a keď som top, mid alebo supp tak väčšinou neprehrám linku, ale team sám nejak nepotiahnem. Momentálne som spokojný s tým, kde som. Keď sa zlepším, pôjde to samo vyššie. :)

Niektorým ľuďom to ide prirodzene, ja sa to musím učiť (asi ako vo všetkom). Ale hru hrám hlavne pre zábavu, takže je mi momentálne celkom jedno, či som bronze, platinum alebo hocičo iné.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

kevyn68 napísal:

to je len natura low elo hracov ,ktory ked nevedia co robit,tak idu na top.To neznamena ,ze ked tam su oni,tak tam musis ist aj ty.Mozes pushovat top,na co oni musia zareagovat tak,ze to backnu a pojdu ta huntit alebo musia znicit vasu mid lane 4 vs 5 vacsinou pod vezou,co moze skoncit s tradom worth...

Jacobs322 napísal:

To si pekne povedal :) Je pravda ze treba sa ucit na vlastnych chybach aj na chybach ostatnych :)

Vsak ano tak to je.To je solo quee,ty nemas riesit,ze ti jungler nedal ani 1 gank alebo ,ze tvoja bot linka je 0:10.Ja viem po 2 prehrach to je uz frustrujuce,ale musis sa cez to bud preniest alebo good luck in "elo hell". Rovnako je teraz na nete XXX videii a streamov od dia I hracov ktori ukazuju zakladne veci a vysvetluju ako spravne hrat urcitu linku.Ked to niekomu nestaci,tak si moze kazdy dohodnut s nejakym kamaratom z dia coaching.To je predsa osobnejsi pristup.Alebo prinajhorsom ,ked niekto nikoho nepozna,tak si zaplati ten coaching na cz/sk scene sa ta cena pohybuje relativne prijatelne.Zalezi od kazdeho ako velmi sa chce zlepsit ,ci to hra nato aby si dal co najvyssi rank alebo pre srandu.Ak to hra pre srandu niekto,tak je zbytocne sa rozculovat nad ratingom a prehrami ci vyhrami,pretoze feederi budu aj v diamonde.Proste ked sa nad tym zamyslite vzdy bude 1 kto prehra linku,vzdy bude niekto komu nevynde to co planoval.Drviva vacsina hracov je v bronze/silver cize hraci co su v golde su nadpriemer a mozu byt podla mna stastni,ze tie hry uz vyzeraju aspon ako tak na oko :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

niesom práve low elo hráč, ale dobre .. viem čo myslíš ..

hovorím o prípade kedy napríklad ja hrám top. Držím sa v CS, žiadne killy, takisto aj môj súper na tope. Moja botlane ale prehráva na killy 3/8.
Predstav si, že ich team sa zoberie na mid, a ja sa rozhodnem ostať top (dajme tomu že zničím top tower, ktorá mimochodom v hre nemá až taký klucovy vyznam, ale dobre) Ich team nás začne fightovať na mide 4v5, kedže ich botlane je dosť feednutá .. vyhrajú, pushnú kludne až po tier 1 turret zatial co ja budem na tope ničiť skoro bezvýznamnú vežu ..

myslíš že worth?
kevyn68
Medium Star
Medium Star

kevyn68 napísal:

Pekne napisane :-) ale ked mainujes adc,tak sa musis trocha vyznat aj do supportov,kedze to s tym suvisi celkom.

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2014, 21:23)
DEVZYO1G napísal:niesom práve low elo hráč, ale dobre .. viem čo myslíš ..

hovorím o prípade kedy napríklad ja hrám top. Držím sa v CS, žiadne killy, takisto aj môj súper na tope. Moja botlane ale prehráva na killy 3/8.
Predstav si, že ich team sa zoberie na mid, a ja sa rozhodnem ostať top (dajme tomu že zničím top tower, ktorá mimochodom v hre nemá až taký klucovy vyznam, ale dobre) Ich team nás začne fightovať na mide 4v5, kedže ich botlane je dosť feednutá .. vyhrajú, pushnú kludne až po tier 1 turret zatial co ja budem na tope ničiť skoro bezvýznamnú vežu ..

myslíš že worth?

"bezvyznamna" veza to zas uplne nieje.Nevidim do tej hry,tak mi priklad nejaky hry a budem ti moct povedat viac.Nejaky replay alebo co.V kazdej hre to je individualne a je tam viac faktorov co ovplyvnuje hru.Dajme tomu ,ze pojdes na mid pomoct teamu,ja ako toper ktory prehravam zostanem na tope pushovat ,pretoze moj team vedie na killi a je tam potencial ,ze urobia trade 3 za 3 alebo podobne.Co nieje uplne worth,ale ja pushnem medzitym na tope 1 vezu a druhu ti nacnem,co uz worth it je. Ale ako hovorim v kazdej hre je to invidualne a musis vidiet tu danu hru aby si dokazal posudit co v tej chvili je lepsie spravit a co nie.To je hrozne tazko sa bavit o tom teraz. AKo sa hovori po vojne je kazdy general...
DEVZYO1G
Addict
Addict

takyto priklad som spomenul na margo toho ze takychto hier som mal v poslednej dobe dost, vlastne skoro všetky
- vyhrám moju lajnu (top)
- začne sa trápny mid aram dance
- hru ukončí chyba jedného človeka ..
kevyn68
Medium Star
Medium Star

DEVZYO1G napísal:takyto priklad som spomenul na margo toho ze takychto hier som mal v poslednej dobe dost, vlastne skoro všetky
- vyhrám moju lajnu (top)
- začne sa trápny mid aram dance
- hru ukončí chyba jedného človeka ..

Povedal by som to asi takto.AK vyhras top lane 2:0 a o 100 CS viac ako enemy toper + pushnes 2 towri ,tak uz asi fakt nemas v tej hre co viac spravit ako toper.Bez replayu ti viac bohuzial nedokazem povedat.Pretoze kazda hra je ina.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Ja sa ale nesťažujem, vačšinu svojich hier vyhrám. Iba hovorím, že takýto štýl hry ma už nebaví. To je všetko :lol:
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

kevyn68 napísal:ale ked mainujes adc,tak sa musis trocha vyznat aj do supportov,kedze to s tym suvisi celkom.
Hej, len za supporta je tam ten rozdiel, že aj keď si nafeedim to svoje adc, tak často sa mi stáva že práve on to potom throwne, lebo sa nevie postaviť v teamfighte a hneď ho rozbije nejaky assassin alebo facecheckuje neowardený krík v late game a podobne. Stalo sa mi už aj že keď som mu nechtiac stealol First Blood tak sa odpojil. :D
Možno nie som dosť dobrý, možno hrám zlých champov, neviem, časom sa uvidí.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

DEVZYO1G napísal:Ja sa ale nesťažujem, vačšinu svojich hier vyhrám. Iba hovorím, že takýto štýl hry ma už nebaví. To je všetko :lol:

To je mozno preto,ze novy styl hrania sa uz tak nezameriava na splitpushing a objectivy...Je to celkom nezvyk.Ja som tiez v poslednej dobe zazil hry ,kde som splitpushoval vsetko,co sa dalo.zobral som vsetkych drakov a prehral som pretoze enemy team mi prepushoval mid lane :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

no presne o tomto hovorím :D
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Yos napísal:
2Meken: Co sa tyka nahravania, ak mas Nvidiu, tak rozhodne vyskusaj shadowplay.
Na notebookoch ten shadowplay nejde?
Prílohy
Bez názvu.png
Jacobs322
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jacobs322 »

Neviem ja som si to teraz kukol na svojom Nvidia geforce experience a mam kedze tebe to tam ako jediny problem vypisovalo grafiku tak nwm lebo mne to ide a to mam horsiu grafiku nez ty...

Zaujimave
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Nemá niekto informacie o resete ranked statov ? :? nejaky datum alebo tak?
Potrebujem sa už niekam posunut mam neskutocnu smolu na afk hracov a troolerov .Skoro každú hru mam v teame afk hrača,trollera či ineho pacienta čo nevie hrať hru :x . Jedine čo ma može zachranit je ten reset.
Hrám na EU West teraz som v B1 a som tam už mrte dlho...
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

11.1.2014 by sa to malo resetovať :)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

->slavo<- napísal:Nemá niekto informacie o resete ranked statov ? :? nejaky datum alebo tak?
Potrebujem sa už niekam posunut mam neskutocnu smolu na afk hracov a troolerov .Skoro každú hru mam v teame afk hrača,trollera či ineho pacienta čo nevie hrať hru :x . Jedine čo ma može zachranit je ten reset.
Hrám na EU West teraz som v B1 a som tam už mrte dlho...
daj ingame nick .. mozme zahrat spolu kludne ... som s3
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mna mrzi ze ma v hre nikto nepocuva, nech som akykolvek post...
A tak zacinam mat pocit ze vlastne neviem ako hrat mid a late game...
Deprimuje ma to a preto sa zacinam zmierovat s tym, ze budem nasledovat ja, i ked mi plno rozhodnuti ktore nasledujem pridu maximalne absurdne, hlavne co sa tyka solo Q.

Btw 3wardy na hraca...
To je nocna mora presvedcit niekoho aby kupil wardu. "ved mam trinket", tie si mozete strcit doriti riot :)
Chcu to viac "z-teamovat", zial v solo Q sa neda.

//btw skuste si pred hrou pozriet nejaky stream alebo video na lane alebo champa, ktoreho chcete hrat, je to celkom dobra motivacia do hry, celkom dobre to funguje. Budete sa citit nazhavene a snazit sa opakovat co ste videli, co je dobre. Ja som takto par krat robil s vayne take veci, pri ktorych som sam otvaral oci. Pamatam sa ako mi raz jeden spoluhrac v solo Q napisal "wow, this vayne really know all the walls on this map" :P
Napísať odpoveď