Som vo Friendzone alebo nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Som vo Friendzone alebo nie?

Príspevok od používateľa Slayter »

Zase ale neradte mu nech do toho nejde :D Vsak aspon ziska skusenosti, aj ked mozno negativne, stale to budu skusenosti ;)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Úplne ho neodrádzam ale..... Mám synov ktorí majú jeden 13 a druhý 15 a viem o čom hovorím 13 ročný chalan ma na dotyky ešte čas. :) :) Ešte sa toho naje až až
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

nuz co ti poviem, ty to ako otec vidis inac, ale jeden by nepovedal co mu doma vyrasta..poznam(no to je silne slovo, raz si prisadli na polhodku ku nam koli kamaratovi, ktoremu zjavna obrovska vekova priepast neprekaza :roll: ) zopar 15tok, vsetky stratili panictvo v 13tich, pritom to neboli ziadne miestne mlade vecne opite kurv****, ale dievcata co musia byt cez vikendy o 18tej, max 19tej doma a cez tyzden sa ucit.
a pritom chalan ani nehovoril ze chce nieco take, ja si myslim ze 13nast aspon na nejake tie prve pusy nie je az tak zly vek. samozrejme ak este pocka, nic mu neujde :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

M142 a ty skutočne veríš všetkým 15tkam čo povedia? Odvážim sa tvrdiť, že 60% ak nie viac zníži vekovú hranicu kedy prišli o panictvo z jedného z nasledujúcich dôvodov:
1) sú tam aj kamarátky, ktoré povedali nižší vek, a hanbí sa priznať že je ešte panna
2) myslí si, že je to moderné a bude v skupine žiadanejšia (rovnako ako je moderné fajčiť, piť, tetovania a podobne)

a tiež je tam ešte skupina, ktorá ani poriadne nevie čo sa pýtaš. Možno niektoré o to prišli vibrátorom a pod. Takže nejaké deti by som vážne nebral, pokiaľ to nie je potvrdené lekárom. Spýtaj sa jej o 5 rokov či povie to isté
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tak jasne moze byt. ale samozrejme, ze som sa nejakych neznamych malych dievcat nepytal na ich sexualny zivot :D ono to bolo takto, boli dve, s jednou si moj znamy zacal a tak mu to v dovernom rozhovore prezradila(a samozrejme sa o tom mohol presvedcit aj na vlastnej kozi), o tej druhej mu to prezradila tiez ona a tiez v dovernom rozhovore, ani jedna sa s tym inac verejne nechvali. ale ano, mozes mat pravdu, mozno si vymyslala..kto vie
vladenko007
VIP
VIP

15 ročný syn ma teraz takú asi prvú veľkú lásku. Síce nebývame spolu lebo som 4 roky rozvedený ale keď sme spolu tak má v hlave iba ju. Minule zavesil na facebok cez aplikáciu S kým si najviac píšem mená ludí a počet správ. Z jeho Barborkou tam má 35000 správ. Hlava sa mi zatočila :D :D Mal som s ním pár otcovských pokecov. Povedal som mu ako to v živote chodí a aj to že na všetko má ešte čas. Ja mu ju nezakazujem ale jasne som mu naznačil že keď mi oznámi že som dedko že ho zavesím za gule do prievanu. Samozrejme sme sa na tom smiali ale určite ma pochopil. :) :)
print_name
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa print_name »

bože, 35 000 správ ? Však ten musí presedieť celé dni len pri facebooku a chatovať s ňou. Tam sa nemusíš báť, že budeš dedko, cez facebook jej decko nespraví :D JK
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

vladenko007 napísal: Mal som s ním pár otcovských pokecov.
Určite ľutoval, že pred tebou nedal všetko skryť.. :D
vladenko007
VIP
VIP

To nieee ja s ním vychádzam veľmi dobre. Ak spraví chybu opravím ho. Ak spraví dobre podporím ho. Aj ja som bol v jeho rokoch a viem čo je to prvá láska. Nikdy som ho neudrel. A inak už je pol hlavy vyšši odomňa musím si dávať pozor. :D :D :lol:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Môžem prehovoriť ako 16 ročný? To je skoro ako 13 ročný :lol: .. niekedy sa aj tak cítim .. :)
tiež nechápem načo ho odrádzate, očividne si chalan uvedomuje(obdivuhodne viac ako aj niektorí v tejto sekcií :D) veci ktoré to obnáša, ale je to ešte len dieta, tak nech kludne robí blbosti ... Určite sa na to nevykašli len kvoli tomu že ti to povedali ludia na online fore, ktorí sú starší a na takéto veci sa pozerajú už inak... a zažili ich tak pred 10-15 rokmi . Mi nehovorte že vy ste nemali takéto základoškolské úlety a "lásky" .. patrí to k životu. Pred 5-10 rokmi sa podla mna žiadny friendzone neriešil, v poslednom čase je z toho len velký boom a každý je skeptický čo sa toho týka. Každý hneď analyzuje či to náhodou nebude friendzone .. wtf. Teraz bude chalan zatrknutý, pretože "skúsenejší" z online fóra mu na základe svojich skuseností povedali aby sa na to vykašlal .. a dopadne ako niektoré prípady tu (nejdem radšej menovať ..)

Kludne s nou rob co chces .. podla mna je pre vas oboch lepsie 'experimentovat's niekym koho poznas uz dlhsie a ocividne si rozumiete ..
Franck
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Franck »

Nejdem zbytocne zakladat novu temu takze:
Mam kamosku pozname sa 5-6 rokov chodili sme spolu na strednu kde vacsinu casu chodila so spoluziakom a vtedy som ju vobec neriesil. Rozumeli sme si sice dobre ale neviem preco ci to bolo tym ze chodila so spoluziakom alebo proste som nemal zaujem o nu vtedy. Teraz sme obaja na vyske ja Brno ona Praha vidime sa tak raz za 2-3 mesiace. Ona casto nechodi domov (do Ziliny) ja celkom ano. Vzdy ked ide napise mi ci som doma vtedy a stretneme sa. Zatial to skoro vzdy vyslo. S tym byvalim spoluziakom nechodi uz asi rok no a uz posledny krat som mal pri nej zmiesane pocity ale tak po par dnoch ma to preslo. Teraz par dni dozadu sme sa stretli od vtedy prvy krat a zase. Mozno ma to prejde zase po par dnoch ale teraz je to take intezivnejsie.
Teraz k veci ci to ma zmysel riesit. Je tam sanca? Sme fakt dobri kamarati, vlastne so ziadnou inou nie som taky kamarat. Rozmyslal som ze jej to poviem na rovinu a ze ak to ona neciti rovnako tak jej poviem ze sa s nou pre moje dobro nechcem dlhsiu dobu vidiet. Druha moznost byt ticho stretnut sa s nou raz za cas ale ak sa mi to bude vraciat tak to dusit v sebe nebude velmi prijemne. Ina moznost? Kludne dajte navrhy. Nemyslim si ze to je az taka dialka a mohli by sme sa kludne vidiet 2-3x do mesiaca. Btw objaja 20r.

EDIT: viem ze som vo FZ ide mi o to ako z nej von
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ja byť tebou, skúsim ju na konci rande pobozkať. Nič nehovor, na nič sa nepýtaj a skús ju pobozkať. Ak ťa priťahuje viac ako kamarátka, tak je to najlepší spôsob ako to dať prirodzene najavo. Čo bude potom ani srnky netušia... :D
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Ako vravis, nie je to daleko. Z Brna si v Prahe za dve hodinky, spytaj sa jej co robi vecer, ak povie ze nic tak jej povedz ze prides na kafe. Plus mas zamienku u nej prespat, az sa nemusis v noci vracat :D A ako dobreho kamarata by ta mala nechat u seba :wink: Zvysok je uz na tebe.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Ako som sa nedávno naučil, to, že si s babou rozumieš, že ste si sympatickí, že prvé kroky robila zatiaľ vždy ona, (blablabla) ešte neznamená, že keď sa pokúsiš o niečo viac, tak sa to podarí...Potom budeš po nociach popíjať a sliediť po internetových fórach...

Každopádne s pribúdajúcimi skúsenosťami prestávam veriť v existenciu nejakého zaručeného spôsobu "ako na to", špecifických situácií kde je výsledok jasný,... Proste to skús a uvidíš.

Iba žeby si mal Audi a xicht modela. Vtedy to jasné je.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Kámo, ja ti z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že vzťah na diaľku (zhodou okolností tiež Brno - Praha) je na prd. Videli by ste sa zo začiatku len cez víkendy, postupne len každý druhý víkend, ak by do toho niekomu niečo prišlo a hneď sú z toho 2 návštevy do mesiaca, čo sa za vzťah teda považovať nedá...Pokiaľ nemáš školu 2 dni do týždňa, ale dajme tomu 4 - 5 a k tomu sa snažíš niečo si privyrobiť na nejakej brigádke, tak na to cestovanie každý víkend nebudeš mať absolútne čas.

Určite by som však na najbližšom stretku skúsil tú babu pobozkať, nech vidíš, na čom si, možno by sa ti z toho mohla vykľuť aspoň kamarátka s výhodami, čo nie je na zahodenie :D Vážny vzťah by som od toho však neočakával...
Napísať odpoveď