Bakalarska praca Informatika

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Bakalarska praca Informatika

Príspevok od používateľa pinguin11 »

Ahojte v skole nam povedali aby sme si vybrali dakeho profesora a ten nas bude vies pri bakarkach ale ja vobec nwm ktoreho by som si mal dat problem je v tom ze nwm aka tema by sa mi hodila este ich nemame vyvesene ale mozme si aj samy vybrat a v tom je ten problem nechcem prepas tuto sancu a zistit ked zbadam vyvesene temy ze ani jedna sa mi nepaci povedze svoj nazor
Hensym
VIP
VIP

Re: Bakalarska praca Informatika

Príspevok od používateľa Hensym »

Ani my nevieme, ktorého profesora si máš vybrať a čo by sa ti hodilo a čo ťa baví. Bože čo je toto za otázky.
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert

Hensym napísal:Ani my nevieme, ktorého profesora si máš vybrať a čo by sa ti hodilo a čo ťa baví. Bože čo je toto za otázky.
co je toto za odpoved... ja coho sa drzat podla coho si vybrat tu temu znamky mam dobre to si clovek moze dat aj daku teoreticku temu ale je jasne ze budem kodit ? lebo ak kodit tak java lebo C ma dako nechytilo
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja som si vždy myslel, že bakalársku prácu robia len dospelí ľudia.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

pinguin11 napísal:ten nas bude vies pri bakarkach
To si zle pochopil, on ťa nebude viesť za ručičku. Ty si máš vybrať, ty ju budeš písať, ty ju odovzdáš. Tak si vyber.
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Ak vies comu sa chces v buducnosti venovat tak vyberaj z toho oboru. ;)
Pochybujem, ze niekomu bude veduci profesor.
Neviem na akej skole si, ale u nas vypisovali temy aj externe firmy (ie. RWE). Co je ti moze zarucit pekne miesto po(pocas) skole.
print_name
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa print_name »

Keď tú prácu napíšeš takýmto štýlom ako príspevky, ktoré sem píšeš, tak zbohom.

Skade my máme vedieť čo ťa baví a kto u teba učí, na akej škole si atď. ?

Pozri si nejaké minuloročné alebo staršie témy a možno sa niečím inšpiruješ, niečo ťa možno napadne, čo by si mohol robiť.
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert

Pnr napísal:Ak vies comu sa chces v buducnosti venovat tak vyberaj z toho oboru. ;)
Pochybujem, ze niekomu bude veduci profesor.
Neviem na akej skole si, ale u nas vypisovali temy aj externe firmy (ie. RWE). Co je ti moze zarucit pekne miesto po(pocas) skole.
konecne som sa nieco dozvedel dakujem
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

vytvor v bakalarrke softver, ktory vyberie za teba aku bakalarku si mas vybrat. dpc a takyto nekompetetny ludia studuju na univerzite (a este dostanu aj titul!)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

pinguin11 napísal: konecne som sa nieco dozvedel dakujem

By ma zaujímalo, a teraz naozaj, ČO KONKRÉTNE si sa z Pnr-ovho postu dozvedel.

- Poradte mi čo mám robiť, niečo z toho čo ma baví.
- Rob to, čo ťa baví.
- Ďakujem, pomohol si mi.

...toto bola rekonštrukcia toho, čo si sa asi dozvedel.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja mam otazku na okraj temy: nevyberaju sa temy na jesen? lebo podla kalendara ta uz bola alebo este len bude...
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

jackb napísal:ja mam otazku na okraj temy: nevyberaju sa temy na jesen? lebo podla kalendara ta uz bola alebo este len bude...
na každej škole je to ináč
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja som bol rovnaký prípad, keď som bol v tretiaku. Nevedel som čo budem robiť, no vedel som že nechcem robiť nič z vypísaných (ešte neboli vypísané, ale pozeral som minuloročné a z pred dvoch rokov a videl som že sa cca také isté vždy vypisujú). Tak som šiel za profesorom, ktorý má v predmetoch také veci, čo mi boli najbližšie. V mojom prípade programovanie. Našiel som si na katedre všetkých čo sa venujú programovaniu, a každému som napísal. Prioritu som si pritom stanovil na dvoch, kotrí ma učili (prednášajúci algoritmizácie, a cvičiaci). Písal som im všeobecne, že neviem čo by som chcel, ale chcem niečo z ich odboru, či mi vedia dať nejaké tipy. Profesor si so mnou dohodol stretnutie, a navrhol nejaké veci ktoré by podľa neho boli zaujímavé. A z nich som si vybral. Neskôr sme to upravili a doladili a vznikla moja téma. Takže rovnako skús postupovať aj ty. Keď nevieš čo, napíš profákom ktorí učia to čo ťa najviac zaujíma a skúste spolu nejakú tému vymyslieť

dôležitejšie ako téma je vybrať si dobrého školiteľa, takže nechoď výberom od témy k školiteľovi, ale opačne. Ak máš zlého školiteľa čo sa ti nevenuje, je to na chu*a. Ja som mal super školiteľa. Celú prácu som robil sám, no vedel som, že kedykoľvek sa môžem na neho obrátiť. Kedykoľvek si našiel čas, a na konci mi pomohol aj s formálnou úpravou práce. Ešte mi aj dal "školenie" na čo sa zamerať pri obhajobe, čo vytknúť a podobne a dokonca ma dokopal k tomu, aby som dielčie výsledky prezentoval ako švoč, že si to aspoň skúsim na nečisto a budem počuť názory komisie ktoré môžem stihnúť do termínu odovzdania bakalárky ešte zakomponovať. Keď to porovnám so školiteľom na diplomovke, tak to bol obrovský rozdiel. Ten sa mi vôbec nevenoval, neodpisoval na maily, nemal nikdy čas. Na konci prescrolloval prácu (ani ju nečítal) a dal mi podpis. Hodnotenie školiteľa bola šablona ktorú dával každému, a známka B ktorú dostával každý kto ho mal. Takže téma nie je dôležitá. Ak to dobre spravíš, obhájiš. Dôležitý je školiteľ, (aj) od neho záleží výsledná známka
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Hensym napísal:

By ma zaujímalo, a teraz naozaj, ČO KONKRÉTNE si sa z Pnr-ovho postu dozvedel.

- Poradte mi čo mám robiť, niečo z toho čo ma baví.
- Rob to, čo ťa baví.
- Ďakujem, pomohol si mi.

...toto bola rekonštrukcia toho, čo si sa asi dozvedel.
Ale zjavne to pomohlo. :D
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

pinguin11 napísal: co je toto za odpoved... ja coho sa drzat podla coho si vybrat tu temu znamky mam dobre to si clovek moze dat aj daku teoreticku temu ale je jasne ze budem kodit ? lebo ak kodit tak java lebo C ma dako nechytilo
hojte v skole nam povedali aby sme si vybrali dakeho profesora a ten nas bude vies pri bakarkach ale ja vobec nwm ktoreho by som si mal dat problem je v tom ze nwm aka tema by sa mi hodila este ich nemame vyvesene ale mozme si aj samy vybrat a v tom je ten problem nechcem prepas tuto sancu a zistit ked zbadam vyvesene temy ze ani jedna sa mi nepaci povedze svoj nazor
A co je toto za otazku? :sly:
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Neviem ako je to u vas, ale u nas si mohol nejaku temu chciet, aj tak bola velka pravdepodobnost, ze si ju nedostal.
pinguin11
Medium Expert
Medium Expert

audiotrack napísal:ja som bol rovnaký prípad, keď som bol v tretiaku. Nevedel som čo budem robiť, no vedel som že nechcem robiť nič z vypísaných (ešte neboli vypísané, ale pozeral som minuloročné a z pred dvoch rokov a videl som že sa cca také isté vždy vypisujú). Tak som šiel za profesorom, ktorý má v predmetoch také veci, čo mi boli najbližšie. V mojom prípade programovanie. Našiel som si na katedre všetkých čo sa venujú programovaniu, a každému som napísal. Prioritu som si pritom stanovil na dvoch, kotrí ma učili (prednášajúci algoritmizácie, a cvičiaci). Písal som im všeobecne, že neviem čo by som chcel, ale chcem niečo z ich odboru, či mi vedia dať nejaké tipy. Profesor si so mnou dohodol stretnutie, a navrhol nejaké veci ktoré by podľa neho boli zaujímavé. A z nich som si vybral. Neskôr sme to upravili a doladili a vznikla moja téma. Takže rovnako skús postupovať aj ty. Keď nevieš čo, napíš profákom ktorí učia to čo ťa najviac zaujíma a skúste spolu nejakú tému vymyslieť

dôležitejšie ako téma je vybrať si dobrého školiteľa, takže nechoď výberom od témy k školiteľovi, ale opačne. Ak máš zlého školiteľa čo sa ti nevenuje, je to na chu*a. Ja som mal super školiteľa. Celú prácu som robil sám, no vedel som, že kedykoľvek sa môžem na neho obrátiť. Kedykoľvek si našiel čas, a na konci mi pomohol aj s formálnou úpravou práce. Ešte mi aj dal "školenie" na čo sa zamerať pri obhajobe, čo vytknúť a podobne a dokonca ma dokopal k tomu, aby som dielčie výsledky prezentoval ako švoč, že si to aspoň skúsim na nečisto a budem počuť názory komisie ktoré môžem stihnúť do termínu odovzdania bakalárky ešte zakomponovať. Keď to porovnám so školiteľom na diplomovke, tak to bol obrovský rozdiel. Ten sa mi vôbec nevenoval, neodpisoval na maily, nemal nikdy čas. Na konci prescrolloval prácu (ani ju nečítal) a dal mi podpis. Hodnotenie školiteľa bola šablona ktorú dával každému, a známka B ktorú dostával každý kto ho mal. Takže téma nie je dôležitá. Ak to dobre spravíš, obhájiš. Dôležitý je školiteľ, (aj) od neho záleží výsledná známka
konecne nieco inteligentne dakuje aspon viem ako postupovat a zas som sa dozvedel nieco nove
Napísať odpoveď