All-in-one v kancelárií

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

All-in-one v kancelárií

Príspevok od používateľa Digital »

potrebujem poradiť ohladom kancelárskeho PC. PC je využívaný na jednoduchý fakturačný systém, mail, spracovávanie objednávok. Žiadne vačšie nároky na výkon, skôr na údržbu a plynulý chod bez komplikácií. Pozerám aj po niečom štýlovejšom a praktickejšom. Dostal som ponuku na kancelársku zostavu konkrétne túto
http://www.atinet.sk/pocitace/hp-pro-35 ... -w7pro-1y/
ja ale rozmýšlam nad all-in-one verziou./može byť aj iná, toto je len príklad/
http://www.agem.sk/produkt/msi-wind-top ... 10633.html
Potrebujem iba rýchly súhrn prečo nie prečo áno. Dík.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: All-in-one v kancelárií

Príspevok od používateľa audiotrack »

na predajni máme all-in-one msi (ale starší model) a je to debilita. Odíde ti tam niečo? Celý komp na reklamáciu/opravu a predajňa zavretá kým sa nedotrepe a nepozapája náhradný počítač (kde samozrejme nie je licencia na skladové hospodárstvo, nie je nainštalovaná tlačiareň, nakonfigurovaný fiškál...). Pritom pri klasickom desktope stačí vymeniť kartu ktorá je chybná čo je záležitosť 10 minút.
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Nie je to jedno ked to je v oboch pripadoch vsetko integrovane na doske? Max co vymenis na desktope su ramky alebo hdd. Zvysok ak odide menis celu dosku, nie?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

aj pri vypálených pixeloch meníš celú dosku? Aj keď ti odíde optická mechanika?
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Jaj no pravdu mas, zatial sa mi ale nic take nestalo. Najcastejsie odisiel nejaky graficky cip alebo napajanie( na NB).
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Na notebooku ano, tam vymenis tak HDD, RAM a CPU (ano da sa vymenit), no na desktope mozes vymenit vsetko. Kym sa ti neodfajci HDD, tak nemas problem.

All-in-one ma moja doktorka, je to pekne, no ak sa nieco pokasle, mas smolu. Je vhodne mat nejaky zalozny PC, no to uz radsej mat normal desktop v nejakej mikro skrinke.

Pekny je napr tento, samozrejme to nie je kancelarsky PC, ale vidis velkost mikro skriniek:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

záložný pc nie je riešenie. Čo z toho že vymeníš pc, keď na ňom nemôžeš pracovať lebo tam nemáš sw. Píše že to chce do kanclu, a isto nebude kupovať všetky licencie dvojmo len pre istotu. A tiež všetko sťahovať, inštalovať, každý dokument čo vytvorí kopírovať na záložný pc... To je fakt geniálne riešenie :)
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Normalne si kup allinone, alebo riesenie ako je intel nuc a k tomu monitor. Do kanclu je to ako vysite, male, tiche a dostatocne vykonne.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

audiotrack: ved to som aj pisal, ze to uz radsej mat normalny dekstop, ako mat zalozny PC. Cital si moj post poriadne? :)

Ono All-in-one je super riesenie do kanclu, kym sa nepokazi. Ak bude fungovat bezchybne a chyby budu max v SW, tak je to super, ak s apokazi HW, mas smolu.
Takze zvaz toto a podla toho sa rozhodni, ci chces all-in-one, alebo klasicky desktop v nejakej mini skrinke.
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

Pripadne nieco ako toto - http://www.zotacusa.com/media/catalog/p ... xhd-ad.jpg
Vcelku v pohode, mal som jeden, pripevnis ho zozadu na monitor a mas All-In-one s moznostou vymeny keby nieco ( HDD, a RAM sa tam d avymenit tak kao na PC, ostatok ako pri kanc. PC je na doske)
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Ved to je nieco ako ten intel nuc. Len nuc je tichsi. Akurat mam haswell i5 doma a na kancelarsku pracu ideal. Nema sa tam moc co pokaslat, ziadne pohyblive casti, len flash pamate.
Napísať odpoveď